Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Στις  26/6/2012 έληξε  θεωρητικά (διότι  δόθηκε όπως μάθαμε  παράταση )  η προσθεσμία  που είχε  δώσει  το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στους υπαλλήλους των  ΚΕΠ  να  κάνουν  αίτηση   στην οποία  να ζητούν από το κράτος  να τους εφοδιάσει  με  "έξυπνη κάρτα"  στην  οποία  εκτός  των άλλων (λέμε εμείς)  θα περιέχεται  και η  "ψηφιακή υπογραφή" του  υπαλλήλου.
Αυτή η κάρτα  αν δεν είναι   η "κάρτα του πολίτη" κατά  την παπανδρεϊκή ορολογία , θα είναι  οπωσδήποτε  το  "γεννόσημο" της  "νέας ταυτότητας"  την  οποία  εν μέσω πρωτοφανούς  κρίσεως  μας  υποχρεώνουν  να πάρουμε  απο τον επόμενο  Σεπτέμβριο.
Προσέξτε   την δολιότητα  του συστήματος  και τις  τρομακτικές ομοιότητές του  με εκείνο που περιγράφεται  σε όλες  τις εσχατολογικές αναφορές  της  Ευαγγελικής  και ΑγιοΠατερικής μας παράδοσης.
Σου λένε  ότι ναι μεν  δεν θα  σε υποχρεώσουμε να   πάρεις  την κάρτα  ή το  εμφύτευμα  η  πιό σωστά  το  "αυτοκόλλητο microchip" (αργότερα) ,αλλά  όπως και με τον ΑΜΚΑ, αν δεν  συναινέσεις  στην παραλαβή και την χρήση  τους, τότε  θα  χάσεις τη δουλειά σου, δεν θα έχεις περίθαλψη, ασφάλιση και γενικά  δυνατότητα  πρόσβασης σε υπηρεσίες  που σχετίζονται  με την  ηλεκτρονική διακυβέρνηση (δηλαδή σχεδόν παντού).
Βλέπετε  πόσο  "δημοκρατικά" και  "ευγενικά"  θέτουν το ζήτημα  της   εθελούσιας παράδοσης της  προσωπικής μας  ελευθερίας  στα χέρια  ενός  παγκόσμιου επί της ουσίας  συστήματος  διαχείρισης ανθρώπων;
Τέτοιου είδους  "δημοκρατικότητα" - τηρουμένων των αναλογιών - βλέπουμε  και στις δηλώσεις  των  εκπροσώπων του ΔΝΤ  και τηςΤρόϊκας  και κάθε άλλου  διαπλεκόμενου  βρυκόλακα  της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής  εξουσίας. Και εκείνοι  μας λένε ακριβώς  τα ίδια: δεν σας υποχρεώνουμε  να κάνετε αυτά που  λέμε, αλλά  αν δεν  εφαρμόσετε  ακόμα και εκείνα  που θα  οδηγήσουν  στο θάνατο  εκατοντάδες χιλιάδες  πολίτες , τότε θα  σας αφήσουμε να πεθάνετε  απο την πείνα ΟΛΟΥΣ! 

Αυτού του είδους  την  "δημοκρατική τρομοκρατία"  βίωσε και φίλη μας αναγνώστρια  η οποία   μας έστειλε  το παρακάτω  απελπισμένο  e-mail το οποίο  μας καλεί όλους να  σταθούμε  όπως πρέπει  στο  πλευρό της  , να  της συμπαρασταθούμε   και να συναγωνιστούμε (και στην πράξη) μαζί της:

Σας παρακαλώ βοηθήστε με! 

Είμαι απελπισμένη, δε γνωρίζω που να στραφώ για βοήθεια και κάποια σωστή και έγκυρη ενημέρωση. Είμαι υπάλληλος ΚΕΠ. Προ ημερών το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ανακοίνωσε ως καταληκτική ημερομηνία 26/6/2012 για την αίτηση έκδοσης ψηφιακής (ηλεκτρονικής) υπογραφής για όλους τους υπαλλήλους των ΚΕΠ και την έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών μέσω μιας έξυπνης κάρτας (με μικροτσίπ τεχνολογίας RFID - απ΄όσο ξέρω τουλάχιστον) που είναι υποχρεωμένοι να προμηθευτούν όλοι οι υπάλληλοι ΚΕΠ - αρχικά - και εν συνεχεία όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Εξέφρασα τις αντιρρήσεις μου στον προϊστάμενο, εκείνος μου είπε ότι αν δεν είχε υποχρεώσεις και οικονομικές δυσκολίες δε θα λάμβανε ψηφιακή υπογραφή και κάρτα αλλά είναι υποχρεωμένος να το κάνει, και επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας ΚΕΠ αναφέροντας ότι κάποιος υπάλληλος - η υποφαινόμενη δηλαδή - αρνείται να παραλάβει την έξυπνη κάρτα με την ψηφιακή υπογραφή. Απάντησαν ότι θα πρέπει να εκφράσω τις αντιρρήσεις μου γραπτώς, ότι αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα και ότι το πιθανότερο είναι να χάσω τη δουλειά μου (είμαι μόνιμη υπάλληλος στα ΚΕΠ). Η Εκκλησία παραμένει ουδέτερη σε όλο αυτό, ο περίγυρός μου το αντιμετωπίζει μάλλον σκωπτικά και θεωρεί ότι ''είμαι από άλλο πλανήτη'' και, επίσης, η οικογένειά μου θα αντιμετωπίσει πρόβλημα επιβίωσης αν χάσω τη δουλειά μου, οπότε και δεν με στηρίζουν στις όποιες αποφάσεις μου. 
Τι να κάνω; 
Γνωρίζει κάποιος καλύτερα το θέμα; 
Μπορεί να με βοηθήσει στην απόφασή μου; 
Σας παρακαλώ!
=========================
Ο.Π: Κουράγιο!Κάνετε προσευχή και  μήν χάνετε την ελπίδα  σας. Ο Θεός  είναι  Μεγάλος.
 Θα ρωτησουμε  τους νομικούς μας συμβούλους και θα  κάνουμε  ότι είναι δυνατόν  για να  δοθεί  τουλάχιστον  μεγαλύτερη  παράταση, ώστε να κερδίσουμε  λίγο χρόνο.
orthodox-watch.blogspot.gr

 

http://anavaseis.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4558.html

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα