Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Σχόλιο:Mόλις βρήκαμε τα 300 εκ,απο τα 11,5 δις μέτρων,αν μας αφήσετε θα βρούμε και τ'άλλα πολύ εύκολα,χωρίς να κόψουμε μισθούς και συντάξεις.Αλλά μάλλον το θέμα σας  είναι να καταστραφεί και οχι να σωθεί η χώρα.

 

 

Νέες ταυτότητες: Ο παρ΄ολίγον εργολάβος της "κάρτας του πολίτη" στέλνει "μηνύματα" στην κυβερνητική κοινοπραξία

 

Όποιος  διάβασε  το άρθρο  του  Α.Δρυμιώτη (επικεφαλής Μονάδας Θεμάτων Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ) στην χθεσινή "Καθημερινή" , αν  δεν  έχει ασχοληθεί  με το  μείζον  θέμα  "ηλεκτρoνική  διακυβέρνηση" , "Κάρτα του Πολίτη" ( νέα ταυτότητα)  και διαχείριση  της  ελευθερίας των πολιτών , είναι  σχεδόν βέβαιο  ότι δεν θα κατάλαβε  παρά μόνο αυτό που ήθελε ο  πατέρας των  "μεγάλων"  της  Singular Logic  και της  First Data.

Ότι  δηλαδή  η "ηλεκτρονική χειροπέδα" που ο ΓΑΠ την ονόμασε  "κάρτα του πολίτη" και οι  τωρινοί  διάδοχοί του "νέα ταυτότητα", όχι μόνο είναι απαραίτητη για  την "εύρυθμη" λειτουργία  του κράτους , αλλά και αναγκαία για την "ανάπτυξη".
Έχει πράγματι δίκιο  ο  ντόπιος μεγαλοεργολάβος  της πληροφορικής, υπό την έννοια  ότι   η "εύρυθμη λειτουργία"  δεν αφορά το  ελληνικό κράτος  αλλά  την δουλοπαροικία  της  παγκόσμιας σιωνιστικογεννούς    τραπεζοπιστωτικής εξουσίας , και η  "ανάπτυξη"  την κερδοφορία  της ολιγαρχίας  του κεφαλαίου  το οποίο  άλλωστε εκπροσωπεί    ο  γνωστός και μη εξαιρετέος  κ. Δρυμιώτης.
Το άρθρο του στην χθεσινή   "Καθημερινή ",  αν και έχει τον  τίτλο "Τι απέγινε η κάρτα του πολίτη;", για αυτούς που ξέρουν  πρόσωπα και πράγματα δεν αποτελεί παρά ένα ρητορικό ερώτημα  και ταυτοχρόνως ένα  μήνυμα  με  νόημα  στην  τρικομματική κυβέρνηση  του Σαμαρά, εν όψει  της αντικατάστασης  των παλαιών ταυτοτήτων  με νέες  απο τον  ερχόμενο  Σεπτέμβριο.
Τόσο  η  κυβερνητική κοινοπραξία  όσο και ο Δρυμιώτης  αλλά και όλοι οι άλλοι  ντόπιοι και ξένοι αναταγωνιστές του , γνωρίζουν πολύ καλά,  ότι   οι "νέες ταυτότητες"¨ δεν θα είναι  απλώς  κάποιες  αθώες πλαστικές κάρτες  που  θα έχουν  ψηφιακά  αποτυπωμένη τη φάτσα μας και τα στοιχεία μας, αλλά  αυτό  που  βάφτισε ο  Παπανδρέου  "Κάρτα του Πολίτη",η  οποία όπως είχε δηλώσει θα περιέχει  ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Αν δεν  είχαν σκοπό να   κλείσουν  την  "ψηφιακή περίφραξη"  της  επιβεβλημένης  και απο την Τρόϊκα  "ηλεκτρονικής φυλακής" ( ηλεκτρονική διακυβέρνηση  την λένε παντού), τότε  γιατί  τρείς μέρες πριν τις τελευταίες εκλογές  το  υπηρεσιακό  υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ , έβγαλε στα μουλωχτά   φιρμάνι  με το οποίο  μας  προειδοποιεί  πως  απο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο  θα  πάρουμε όλοι τις νέες ταυτότητες  με βάση  μια ευρωπαϊκή οδηγία;Μια οδηγία  που αφορά  ταξιδιωτικά έγγραφα και στην οποία καταδεικνύεται  με σαφήνεια πως η νέα ταυτότητα  όχι μόνο  θα περιέχει  βιομετρικά  στοιχεία  του ιδιοκτήτη  αλλά  θα πρέπει  να εξασφαλίζει την λήψη την αποθήκευση και την μετάδοση  "ψηφιακών  δεδομένων".

Αν  λοιπόν  είχαν σκοπό να βγάλουν  μια  "τζούφια"  κάρτα  τότε  γιατί ο Σαμαράς στις προγραμματικές του δηλώσεις μίλησε τόσο πολύ   και τόσο εμφατικά  για  τη  νέα μορφή  "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης"  η  οποία  θα εφαρμοστεί  παντού;
Είναι προφανές  λοιπόν ,πως όλη αυτή η προπαγάνδα  και η  απορία του Δρυμιώτη  για  την "κάρτα του πολίτη"  δεν  ήταν η  έκφραση  των προσωπικών  ανησυχιών  καποιου  εκ των "αρίστων" της  πληροφορικής , αλλά η  "προειδοποίηση"  εκείνου  που  λίγο έλειψε στο παρελθόν ,να αναλάβει  το τεράστιο project  "κάρτα του πολίτη".Έτσι  το "άρθρο" του  μεγαλοεργολάβου  της πληροφορικής , θα έπρεπε να έχει τίτλο  "Μην ξεχνάς  Σαμαρά  είμαστε και εμείς εδώ".
 
Το ότι οι γυιοί του κ. Δρυμιώτη είναι εκ  των  "μεγάλων" της  Singular logic  και της First  data, εκείνων δηλαδή των ιδιωτικών  εταιρειών που έχουν  εμπλακεί άμεσα  ή έμμεσα  με το κράτος  ( θυμίζουμε  ότι η  singular είναι εκείνη που είχε αναλάβει  εργολαβικά  την  διαχείριση  της μεταφοράς και της μερικής επεξεργασίας  των  αποτελεσμάτων  των  προηγουμένων  πολλών εκλογών), θεωρείστε  το  απλώς μια "σύμπτωση" απο τις τόσες  "συμπτώσεις" που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε  στον τόπο μας τις τελευταίες δεκαετίες.
Κάτι που μας έκανε  επίσης εντύπωση  είναι τό ότι  μάθαμε  απο το άρθρο του  κ. Δρυμιώτη  και όχι  απο  κάποιον ανευθοϋπεύθυνο  της  κυβερνητικής κοινοπραξίας , το  κόστος που  θα πληρώσει  ο ελληνικός λαός  για τις  ολοκαίνουργιες  ψηφιακές του χειροπέδες τον  ερχόμενο Σεπτέμβριο. 
Ένα κόστος  που  ακόμα και αν πρόκειται  για "τζούφιες" πλαστικές κάρτες , αποτελεί απο μόνο του μία  τεράστια  πρόκληση  εναντίον όλων μας .
Και ποιό είναι αυτό το κόστος;
300 εκατομμύρια ευρώ!!!
Καλά  ακούσατε , 300. εκατομμύρια ευρώ!
Πότε;
Την ίδια στιγμή  που  σαν "λυκόμορφοι φορολογητές"  επιτίθενται  με μανία εναντίον εργαζομένων και ανέργων  , φτωχών  και  μικρομεσαίων , νέων και ηλικιωμένων.
Την ίδια στιγμή  που συμπατριώτες μας  πουλούν  απο το διαδίκτυο  τα νεφρά τους.
Την ίδια στιγμή  που  παιδάκια λιποθυμούν  απο την πείνα .
Την ίδια  στιγμή που  καρκινοπαθείς και νεφροπαθείς  στερημενοι  τα απαραίτητα για τη ζωή τους φάρμακα , περιμένουν  κάποιον  Στουρνάρα  να τους λυπηθεί.

Η αντικατάσταση  των  ταυτοτήτων  μας με "νέες" , είναι υπο τις παρούσες συνθήκες  όχι μόνο  τεράστια πρόκληση , αλλά και  απίστευτου μεγέθους  επίδειξη  προστυχιάς και μισανθρωπίας.
 
Το ότι παραβλέπουν πως ο ελληνικός λαός  θα ζήσει τον επόμενο χειμώνα  συνθήκες πραγματικής κατοχής και  κάμποσες χιλιάδες Ελλήνων  θα  πεθάνουν απο το κρύο, τις αρρώστιες, και την πείνα, είναι για μας  η  ισχυρότερη απόδειξη  ότι  η "νέα ταυτότητα" που έθεσαν ως "πρώτης προτεραιότητας ζήτημα" τόσο ο Παπανδρέου και ο Ράϊχεμπαχ , όσο και  η παρούσα  κυβερνητική  κοινοπραξία, δεν  θα είναι  μια "αθώα" πλαστική κάρτα  αλλά  το λουκέτο  της περίφραξης μιας ηλεκτρονικά  περιφρουρούμενης   φυλακής  εντός της οποίας  θα  ζούν  εγκλωβισμένοι  οι Έλληνες δουλοπάροικοι.

 

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Νέες ταυτότητες: Ο παρ΄ολίγον εργολάβος της "κάρτας του πολίτη" στέλνει "μηνύματα" στην κυβερνητική κοινοπραξία

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα