Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αφορμή για την σημερινή ανάρτηση αποτελεί η συνέντευξη τύπου του Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά κου Σωκράτη Κάτσικα. 

Σε συνέντευξή του στο NEWSIT δήλωσε: Σε ένα δικαστήριο λοιπόν εάν ένας ειδικός ρωτήσει εάν έχει ή δεν έχει τροποποιηθεί το στικάκι η απάντηση είναι οτι "είναι δυνατό να έχει τροποποιηθεί χωρίς να έχουν μείνει ίχνη". 

Ο ίδιος, σε συνέδριο τον Αύγουστο του 2011 ως Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών, (παραιτήθηκε 1 μήνα μετά, τυχαίο;), προς τιμήν του πάντως γιατί είναι ο μοναδικός κυβερνητικός αξιωματούχος που είχε δηλώσει ότι η Κάρτα του Πολίτη, που θα χρησιμεύει και ως ταξιδιωτικό έγγραφο, δεν θα μπορούσε, να εγγυηθεί την πλήρη προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Παλαιότερα επίσης ο κος Σφακιανάκης είχε δηλώσει ότι "το σύστημα των εκλογών, δεν μπορούν να το ρίξουν, γιατί απλούστατα αυτό δεν είναι προσβάσιμο από το Διαδίκτυο!" 

Παράλληλα με αυτές τις δηλώσεις, βλέπουμε πως η κυβέρνηση και καθ' υπόδειξη της Τρόϊκας προχωράει σε ακόμη μεγαλύτερη έκθεσή μας σε πιθανές διαρροές δεδομένων, υποχρεώνοντάς μας σε ηλεκτρονικοποίηση πλείστων όσων συναλλαγών μας. Για παράδειγμα ανακοινώθηκε ότι ηλεκτρονικά ή μέσω τραπεζών θα γίνονται:

1.  οι πληρωμές για κάθε είδους φόρους και τέλη ,
2.  η προμήθεια κάθε είδους παραβόλων,
3.  η θεώρηση των μισθωτηρίων ακινήτων,
4.  η υποβολή πάσης φύσεως φορολογικών δηλώσεων 

http://www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1702096
κι όλα αυτά μέσα σε ένα ορυμαγδό:1. διαρροών δεδομένων από hackers ή/και διαχειριστές: βλ. διαρροές από το TAXIS, διαρροές από την HSBC-λίστα Falciani (κακώς την λέμε λίστα Lagarde)2. των στικακιών που αντιγράφονται, διαγράφονται, επανεγγράφονται, πάνε κι έρχονται,
3. λιστών αληθινών ή/και ψεύτικων
Προφανώς για την κυβέρνηση είναι παντελώς αδιάφορο εάν τα στοιχεία μας «ταξιδεύοντας» μέσω διαδικτύου, συλλέγονται από διάφορους επίδοξους ηλεκτρονικούς κλέφτες. Την ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο πως θα μειώσει το προσωπικό στις υπηρεσίες, πως θα κάνει απολύσεις για να βγουν οι δόσεις του μνημονίου, εις βάρος κάθε λογικής πραγματικής προστασίας και σεβασμού των προσωπικών μας δεδομένων.

Αφήστε που υπάρχει και μια πιθανότητα, κάποιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, να αδράξουν την ευκαιρία για να προωθήσουν ως «λύση» την ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ. Δεν θα ήταν απίθανο να ακούσουμε ως επιχείρημα: «Με την Κάρτα του Πολίτη και την ηλεκτρονική υπογραφή, θα γίνουν πιο ασφαλείς οι συναλλαγές των πολιτών και επιπλέον θα βρίσκαμε αμέσως ποιος έχει κάνει τις διαρροές των στοιχείων από το TAXIS».

Δυστυχώς όμως για αυτούς ο κος Κάτσικας, με τις σημερινές δηλώσεις του, έχει ήδη απαντήσει και σε αυτό το επιχείρημα: Από την στιγμή που μπορούν να τροποποιηθούν τα δεδομένα, ΧΩΡΙΣ να έχουν μείνει ίχνη, τότε και με την Κάρτα του Πολίτη, θα κλέβουν/αλλάζουν τα στοιχεία και ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ αυτών των παρεμβάσεων!!!

Η «ασφάλεια» !!! των προσωπικών δεδομένων σε όλο της το μεγαλείο !!!


ID-ont

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα