Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ (ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ) ΚΙ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΤΟ.... ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ....!!!!Το παρακάτω κείμενο απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, αλλά κυρίως σε όσους έχουν μια πλεονεκτικότερη- «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» θέση ( δικηγόροι, δικαστές γιατροί, φαρμακοποιοί, αστυνομικοί ) και μπορούν πιο άμεσα ο καθένας από τη θέση του, ΜΕ ΟΤΙ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ, ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ και ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ στην πράξη , την παγκόσμια ηλεκτρονική- ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ διακυβέρνηση, (διαδικτυακό κράτος) που θέλουν να επιβάλλουν στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς, τα πιόνια της νέας τάξης.

Πρόσφατα είδαμε πως ξεκίνησαν να επιβάλλουν ένα τέτοιο ολοκληρωτικό καθεστώς στην Τουρκία, το Ιραν, αλλά και στη Ρωσία (ξεκινώντας ΔΗΘΕΝ προαιρετικά αλλά μετά υποχρεωτικά. (Βλ δηλώσεις Μεντβεντεφ)

Τα προσχήματα χιλιάδες, τα ακούμε συχνά και πάντα τάχα για....το «καλό μας»....
Λέτε κι αυτό να είναι το...
«φάρμακο» στο πρόβλημα μας.

Την ίδια στιγμή που κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία, κόσμος πεινάει, άλλοι πεθαίνουν από ελλειψη φαρμάκων......χρήματα όμως....υπάρχουν για ηλεκτρονικά δίκτυα φακελώματος ( και.....προώθηση πολυπολιτισμού- βλ χτίσιμο τζαμιών )

¨Εφτασαν λοιπόν, ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ «φοροδιαφυγή», ότι κινείται κι ότι αναπνέει, (σπέρνοντας φόβο κι ενοχές βάση του Δόγματος του σοκ,)
να προσπαθούν να επιβάλλουν ένα τέτοιο ηλεκτρονικό-διαδικτυακό ολοκληρωτικό καθεστώς!!

Αν θέλετε να μιλήσουμε για φοροφυγάδες , αυτούς τους ξέρουμε ΔΙΕΘΝΩΣ ποιοι είναι εδώ και πολλά χρονια και μάλιστα χωρίς ηλεκτρονικό φακέλωμα πολιτών.
Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι να βρεθούν, όπως γινόταν όποτε χρειάστηκε.
Δεν είναι όμως δυνατόν να φακελωθούν τα προσωπικά δεδομένα(υγείας και περιουσιακά) και να χάσουν την ελευθερία τους εκατομμύρια καθημερινοί άνθρωποι.....

Το λεξιλόγιο μάλιστα που θα δείτε να χρησιμοποιούν τα πολιτικά πρόσωπα συχνά εδώ και αρκετά χρόνια περιέχει τις λέξεις, « διαφάνεια» (αυτοί βέβαια εννοούν την κατάργηση του απορρήτου και της ιδιωτικής ζωής......) , «νέα (ψηφιακή) εποχή» (κάτω από αυτό τον όρο έχουν κατά νου μελλοντική προσπάθεια επιβολής ....ψηφιακού χρήματος- χρήση καρτών ή και κινητών τηλεφώνων- «έξυπνων....πορτοφολιών» ).
Αλλες λέξεις που χρησιμοποιούν ειναι , «νέες τεχνολογίες» , «έξυπνες τεχνολογίες», « έξυπνες..κάρτες» τάχα για «λιγότερο κράτος».
( Οι ψυχανώμαλοι κυβερνώντες θέλουν μόνο υπαλλήλους για.... συντήρηση υπολογιστών.... ενος Οργουελικού, ΑΚΡΑΙΟΥ και ΑΨΥΧΟΥ- ΑΠΡΟΣΩΠΟΥ καθεστωτος....)

‘Ολη αυτή η διαδικασία ξεκίνησε με την υπογραφή συνθηκών διεθνώς από προηγούμενες κυβερνήσεις, Σεγκεν , Λισσαβώνας κλπ.
Τώρα θέλουν να τεθούν αυτά σε εφαρμογή μέσω μνημονίων......
Αυτή την περίοδο λοιπόν είναι η φάση  καταγραφής/συγκέντρωσης/διασταύρωσης των προσωπικών δεδομένων των πολιτών,
(ΑΜΚΑ- ηλεκτρονική συνταγογράφηση, φορολόγηση/περιουσιολόγιο-
κτηματολόγιο, υδάτινοι πόροι χωραφιών, κι ότι άλλο χωράει ο νους),
σε κεντρικό υπολογιστή/βάση δεδομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων που δημιουργήθηκε το 2010......
Τελικός τους σκοπός είναι να τα ενσωματώσουν όλα αυτά, κάτω από έναν αριθμό που σχεδιάζουν να είναι η λεγόμενη ...... «νέα ταυτότητα»- «κάρτα πολίτη».

Αυτές οι ταυτότητες/ αριθμός , είναι το εργαλείο της παγκόσμιας ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ-ηλεκτρονικης διακυβέρνησης, που πάνε να επιβάλλουν και θέλουν ο κόσμος να κουβαλάει επάνω του. Και να χρησιμοποιεί μπαίνοντας στο διαδίκτυο.
Εδώ δε βλέπετε ότι θέλουν τον κόσμο να εξαρτάται μονίμως από έναν υπολογιστή -διαδίκτυο. ( Να γίνει σαν εργαλείο του σώματος μας....έλεος.)
Η τεχνολογία χρειάζεται όρια. Τη στιγμή που μάλιστα σε αρκετά επαγγέλματα κάνουν χρήση υπολογιστή έτσι κι αλλιώς, ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ, επιβάλλοντας του χρήση υπολογιστή ακόμα και στην απλή καθημερινότητα.

Υπάρχει δυστυχώς και κόσμος που αφελώς το θεωρεί αυτό σαν «φυσική τεχνολογική εξέλιξη», αλλά δεν έχει αντιληφθεί τους κινδύνους.
Στο διαδίκτυο βάζουμε όρια, είναι σαν την πυρηνική ενέργεια, δεν είναι πανάκεια για όλα τα πράγματα. Θέλει προσοχή να μην ξεφύγουμε.........κυρίως όταν αυτό είναι κάτι το ΑΫΛΟ και άρα αναξιόπιστο.
Πέρα από το φακέλωμα που το ολοκληρωτικό καθεστώς θέλει να εφαρμόσει στην ΕΕ και διεθνως.

Μην ξεχνάτε επίσης το διαδίκτυο ήταν είναι και θα είναι ΔΙΑΤΡΗΤΟ, αφου είναι κάτι το ΑΫΛΟ και τα όποια στοιχεία του καθενός μπορούν να «ταξιδεύουν» παντού.
Δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει απόρρητο.
( Ενώ πχ. ένα βιβλίο, μια γραπτή-τυπωμένη φόρμα σε ένα συρτάρι , μια δισκέτα είναι απόρρητα και πολύ πιο ασφαλή.)
Ακόμα και στην όποια περίπτωση, που κάποιος θελήσει να έχει στον υπολογιστή του για κάποιο λόγο, το ιατρικό ιστορικό του , αντί σε βιβλιάριο, μία δισκέτα είναι πολύ πιο ασφαλής τρόπος αποθήκευσης απ΄ ότι το διαδίκτυο.
Προστατεύει καλύτερα τα προσωπικά του δεδομένα, θέματα υγείας κλπ.

Επίσης μην ξεχνάτε και το γνωστό εδώ κι αρκετά χρόνια εμπόριο πληροφοριών για πολυεθνικές......
Τα προσωπικά σας δεδομένα , υγείας, επαγγελματικά και περιουσιακά δε θα θέλατε να γίνουν αντικείμενο εμπορίας....!!!!
Δε θα θέλατε όλη η ζωή σας, η υγεία σας και η περιουσία σας να είναι συγκεντρωμένη /φακελωμένη σε κρατικούς υπερ-υπολογιστές και να ταξιδεύει μέσω του αϋλου διαδικτύου.
Την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δε θέλουν, μιας και πολύ λογικά δεν εμπιστεύονται να εχουν πχ. λογαριασμό/προφιλ σε κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook, εκθέτοντας φωτογραφίες από την απλή καθημερινή τους ζωη, πάνε να μας επιβάλλουν να βάλουμε στο διαδίκτυο ότι πιο ΑΠΟΡΡΗΤΟ
κι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ έχουμε...?? ‘Οπως θέματα υγείας και περιουσιακά στοιχεία....
Είναι με τα καλά τους αυτοί οι διεθνείς ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ????
Ελεος με τους ψυχανώμαλους κυβερνώντες-πιόνια!!!!!

Υπάρχουν που υπάρχουν εν τω μεταξύ προβλήματα στο διαδίκτυο που όλο και αυξάνονται και θα αυξάνονται, να προσθέσουμε τώρα και τους χακερ των χακερ..!!
Δουλειά δεν είχε ο διάολος________τα παιδιά του.....!!
Αν είναι δυνατόν μετά την παράδοση της διοίκησης της Ελλάδος στην......πολυδιαφημιζόμενη..... «παγκόσμια διακυβέρνηση» - ξένους, να αφήσουμε εμείς οι Ελληνες, ο καθένας ξεχωριστά, να παραδώσουν και τα προσωπικά μας στοιχεία της ζωής μας στην «παγκόσμια ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ/ηλεκτρονική διακυβέρνηση», καταργώντας την ίδια την ελευθερία μας......!!!!!!
Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ !!!!

Λύσεις για την ώρα είναι οι εξής

1) Ενημερώνουμε κόσμο, είτε μιλώντας, είτε διαδίδοντας το άρθρο.


2) ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ο καθένας μας με ΟΤΙ ΤΡΟΠΟ ΒΡΕΙ, κι ΑΠ΄ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ειναι, την Ηλεκτρονική-Διαδικτυακη διακυβέρνηση, ώστε
ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ να ολοκληρωθεί η Βάση δεδομένων
με τα προσωπικά μας δεδομένα που θέλουν να βάλουν σε ηλεκτρονικές ταυτότητες και που αυτή την περίοδο πάει να συγκεντρώσει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (κρατικός υπερ-υπολογιστής. )


3) ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ και ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ τα προσωπικά μας δεδομένα. ΟΥΤΕ το ΑΜΚΑ, πάνω στο οποίο θέλουν να προσθέσουν στοιχεία μας.
ΑΡΝΗΣΗ και ΣΑΜΠΟΤΑΖ με ΟΤΙ ΤΡΟΠΟ βρει ο καθένας.
ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ προσωπικά μας στοιχεία στο διαδίκτυο.


4) Κάνουμε τα παντα, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να αποφύγουμε τη χρήση του TAXIS NET της ΓΓΠΣ (διαδικτυακή φορολόγηση)
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κι ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΤΥΠΕΣ φορολογικές δηλώσεις!!
Για τον Ιούνιο ή όποτε μας ζητηθεί.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ όσο γίνεται εγκαίρως δικηγόρους, οργανώσεις κλπ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ στη δικαιοσύνη, μιας και ΝΑΙ υπάρχουν πολλοί, μαχητικοί κι έντιμοι δικηγόροι, δικαστές που δεν είναι μέρος του συστήματος και δεν ακολουθούν τις διαταγές της νέας τάξης, πιστεύουν και μάχονται για την προστασία της προσωπικής ζωής κι ελευθερίας. Υπάρχουν γύρω μας. Συναντήστε τους ΕΓΚΑΙΡΩΣ.


Να θυμόμαστε οτι ΤΩΡΑ κάνουν τον υπερσυγκεντρωτισμό των προσωπικών μας δεδομένων μέσω διαδικτύου, τα οποία έχουν σκοπό να βάλουν σε ηλεκτρονικές ταυτότητες.
Γι αυτό ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ και ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ήδη από τωρα..!!
Τελικός στόχος των Ελλήνων πρέπει να είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της
Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων,
δηλαδή του Κρατικού υπερ-υπολογιστή που θέλουν μελλοντικά να συνδέσουν διεθνώς με άλλους κρατικούς υπερ-υπολογιστες.
(Αυτό είναι το τελικό σχέδιο τους....)
Μάλιστα πολλοί ξενόδουλοι πολιτικάντηδες, πίεζαν για την εφαρμογή αυτού του ολοκληρωτικού μέτρου , για να «εκσυγχρονιστούμε» ΤΑΧΑ και να κάνουμε ότι κάνουν κι άλλοι στην (δικτατορική πλεον)Ευρ. Ενωση. Κι αν δηλαδή σε άλλα κράτη επιβλήθηκαν τέτοια ηλεκτρονικά καθεστώτα σημαίνει οτι .....ντε και καλά πρέπει να ...εφαρμοστούν τυφλά και στην Ελλάδα αλλά κι άλλες χώρες...?? 

 

 

 

Τι είναι δηλαδή οι χώρες και οι λαοί πρόβατα, πολτός άχρωμος που μιμούνται ο ενας τον άλλο??
Αν σε κάποιους πολιτικάντηδες, δεν αρέσει μια χώρα ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ να πάνε σε όποια άλλη τους αρέσει.....!!!!! Δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ όλες οι χώρες ομοιόμορφες....!! Αν είναι δυνατόν να ακολουθούνε οι λαοί την ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ νοοτροπία του..... «όλοι το ίδιο».

Η κάθε χώρα πρέπει να ΑΝΑΠΝΕΕΙ, να έχει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της, με την όποια δυνατότητα είτε λαθών και τις οποιες ιδιαιτερότητες της. ΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε κι όχι μηχανές. Αν θέλουμε να μιλάμε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ διεθνώς. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ σε κρεατομηχανή όπως θέλει
να επιβάλλει η Παγκοσμιοποίηση -Νέα Τάξη.
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ήδη από τα αρχικά στάδια ενός τέτοιου ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ διαδικτυακού καθεστώτος, μπορεί να ξεκινήσει από ΤΩΡΑ!!
Από τον καθένα μας ξεχωριστά. Ο δρόμος για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ενός τέτοιου ολοκληρωτικού καθεστώτος ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
Πρόκειται πλέον για την ίδια την ΟΛΟΔΙΚΗ ΜΑΣ , ιδιοκτησία , προσωπική ζωή
κι ελευθερία!!!!


ΥΓ.
Προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη και
ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ με οτι τρόπο βρει ο καθένας μας , ώστε
ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ
τις βάσεις δεδομένων..!!!! 

 

 

 


    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα