Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η σκληρή κριτική εμπόδισε την έγκριση του SOPA, αλλά οι αμερικανοί νομοθέτες έχουν ήδη δημιουργήσει ένα άλλο αυταρχικό νομοσχέδιο που θα τους δώσει το ελεύθερο να «κατασκοπεύουν» στο διαδίκτυο στο όνομα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου.

Στο Αμερικανικό Κογκρέσο εξετάζουν πώς θα αντιμετωπιστεί το συνεχόμενο θέμα των κυβερνοεπιθέσεων.

Το HR 3523, ένα κομμάτι της νομοθεσίας που ονομάστηκε Ανταλλαγή πληροφοριών στον κυβερνοχώρο και Πράξη Προστασίας (CISPA), δημιουργήθηκε με το πρόσχημα ότι είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στον πόλεμο των κυβερνοεπιθέσεων εναντίον της Αμερικής. Αλλά η αόριστη φρασεολογία που περιέχεται στο CISPA θα μπορούσε να επιτρέψει στο Κογκρέσο να λογοκρίνει και να σταματήσει όποια online επικοινωνία θεωρεί ότι δεν είναι πρέπουσα.

Ο Kendall Burman, μέλος του Κέντρου για τη Δημοκρατία και την Τεχνολογία λέει ότι το Κογκρέσο εξετάζει μια σειρά από νομοσχέδια ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, που θα μπορούσαν τελικά να ψηφιστούν. Προειδοποιεί όμως για το αποτέλεσμα αν καταλήξουν στο γραφείο του Μπαράκ Ομπάμα.

«Έχουμε μια σειρά από ανησυχίες για αυτό το νομοσχέδιο, το οποίο δημιουργεί μία τεράστια τρύπα στο νόμο της ιδιωτικής ζωής αν η κυβέρνηση το περάσει», εξηγεί ο Burman. Ακόμη αναγνωρίζει ότι το νομοσχέδιο, όπως είναι γραμμένο, επιτρέπει στην αμερικανική κυβέρνηση να επεμβαίνει σε οποιαδήποτε απευθείας σύνδεσης επικοινωνία, παρά τις υπάρχουσες εξαιρέσεις, αν πιστεύει πως υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες για έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Πηγή: RT

  Πηγή: athina984.gr

 

 

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα