Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

 

Την Ισραηλινή εταιρεία Face.com, η οποία αναπτύσσει λογισμικό για την αναγνώριση προσώπων εξαγόρασε το Facebook.

Το προσωπικό του Face.com θα ενταχθεί σε αυτό του μεγαλύτερου διαδικτυακού κοινωνικού δικτύου, μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press. Το Facebook επιβεβαίωσε την είδηση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το τίμημα για την εξαγορά της εταιρείας. Η μετοχή του Facebook συνεχίζει για τρίτη συνεχή ημέρα την ανοδική της πορεία και έκλεισε αυξημένη κατά 5% μετά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου την Δευτέρα 18 Ιουνίου.

 

Η εταιρεία πίσω από τo Face.com αναπτύσσει λογισμικό αναγνώρισης προσώπων, με το οποίο σαρώνει τις φωτογραφίες του χρήστη και αναζητά τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε άλλες, ώστε ο χρήστης να μπορεί να προσθέτει ετικέτες, να μοιράζεται φωτογραφίες ή να εντοπίζει φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται ο ίδιος ή οι φίλοι του.

Έχει αναπτύξει δύο εφαρμογές για το Facebook, το Photo Finder που εντοπίζει φωτογραφίες του χρήστη και των φίλων του στις οποίες δεν έχουν προστεθεί ετικέτες, και το Photo Tagger, που ομαδοποιεί τις φωτογραφίες σε άλμπουμ ανά πρόσωπο και επιτρέπει την αυτόματα απόδοση ετικετών μαζικά.

Επίσης, παρέχει το απαραίτητο σετ προγραμματιστικών εργαλείων, ώστε να αξιοποιηθεί η πλατφόρμα του σε εφαρμογές τρίτων. Το Face.com έχει επίσης αναπτύξει το Face Alerts, το οποίο αναλαμβάνει να ειδοποιεί τα μέλη του Facebook όποτε εμφανίζονται σε φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο Facebook, πριν ακόμα αποδοθούν ετικέτες σε αυτές που τον υποδεικνύουν.

Το λογισμικό του Face.com δεν μπορεί να εντοπίσει άτομα, των οποίων ο χρήστης υποδεικνύει μια φωτογραφία στην υπηρεσία, δεν είναι όμως φίλοι στο Facebook.

Πρόσφατα, οι μηχανικοί του Face.com προσέθεσαν την δυνατότητα στην πλατφόρμα τους να εκτιμά την ηλικία του προσώπου που «αναγνωρίζει» στις φωτογραφίες.

Τέλος, διέθεσαν ένα app για iPhone, που αναλαμβάνει να αναγνωρίσει το πρόσωπο που φωτογραφίζει ο χρήστης με το τηλέφωνό του πριν καν γίνει η λήψη. Μετά τη λήψη, το Klik.me αναγνωρίζει το πρόσωπο και προσδίδει την σχετική ετικέτα στην φωτογραφία του, και ο χρήστης μπορεί να την ανεβάσει στο Facebook ή το Twitter.

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231201216

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα