Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 Ηλεκτρονικές ταυτότητες των μαθητών που θα εισαχθούν σε 10 σχολεία της Αστάνα,πρωτεύουσα του Καζακσταν.

 

 

Δέκα σχολεία θα συμμετάσχουν στο  πρόγραμμα «Σχολείο των μελλοντος "  για την καθιέρωση ενός πολύπλοκου συστήματος ασφαλείας μέσω του πολυλειτουργικού ηλεκτρονικών δελτίων ταυτότητας των μαθητών, η υπηρεσία Τύπου του "Αστάνα Καινοτομίες" JSC ενημερώνει:
 
 
Το έργο έχει ήδη δοκιμαστεί στην βάση του στο σχολείο αριθ. 54, όπου μία βάση δεδομένων που περιλαμβάνει πληροφορίες για μαθητές και εργαζόμενους του σχολείου αναπτύχθηκε. Κάθε φοιτητής έλαβε ηλεκτρονική κάρτα ταυτότητας.
 
Εκτός αυτού, ειδικοί στήλοι για την είσοδο και την έξοδο από το κτίριο του σχολείου, χρησιμοποιώντας τις ταυτότητες με τις φωτογραφίες των μαθητών  και τις σχετικές πληροφορίες εγκαταστάθηκαν στο σχολείο.
 
 
Επίσης, ο κάθε  γονέας θα  λάμβάνει μηνύματα κειμενου που θα πληροφορεί ότι τα παιδιά τους εισήλθαν ή εξήλθαν από το σχολείο. Το κοινωνικό δίκτυο www.smartschool.kz αναπτύχθηκε στα συγκεκριμένα σχολεία. Σήμερα, η καταχώρηση των χρηστών του δικτύου είναι σε εξέλιξη.
 
Το έργο "Σχολείο του μέλλοντος " υλοποιείται στο πλαίσιο της "Έξυπνης Astana», η οποία έχει ως στόχο τον εκσυγχρονισμό της υποδομής της πόλης, κυρίως την δημιουργία νέων ευκαιριών για την κεντρική διαχείριση, την λειτουργία της εντός ενός νέου επιπέδου και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της πόλης.
 
Μετάφραση απο 
http://pm.kz/news/show/22/elektronnye-shkolnye-udostoverenija-budut-vnedreny-v-10-shkolah-astany-/14-07-2012
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα