Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

H Google από 1ης Μαρτίου αλλάζει αυθαίρετα την πολιτική περί απορήτου και μετατρέπεται σε "Μεγάλο αδελφό", αφού πλέον μας λέει ότι έχει το δικαίωμα να χρεισιμοποιεί επισήμως με σκοπό το κέρδος, το ιστορικό από τις αναζητήσεις μας στο διαδίκτυο, όταν αυτές γίνονται μέσω google. Δηλαδή σχεδόν το 100% των αναζητήσεων! (δείτε σε βίντεο εδώ)

Η Google παραβιάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία (βλέπε εδώ)  και αν και βρίσκεται το θέμα σε δικαστική πορεία αυτό δεν πτοεί καθόλου την Google. Eπί 3 χρόνια υπέκλεπτε προσωπικά δεδομένα από τα δικά της google street views car (βλέπε εδώ).
Δικάζεται με μεγάλο πρόστιμο γι΄αυτή την παρανομία (βλέπε εδώ), αλλά συνεχίζει ακάθεκτα.

Παρακολουθεί και υποκλέπτει δεδομένα χρηστών (εν αγνοία τους), από τους browsers Safari και Internet Explorer (βλέπε εδώ)  Όταν γίνεται αντιληπτή από την εταιρεία Safari δέχεται πρόστιμο δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων. (βλέπε εδώ).

Ο εφευρέτης του Παγκοσμίου Ιστού, Tim Berners Lee, κατηγορεί ευθέως τις Google και Facebook ως προς τα δεδομένα των χρηστών που συλλέγουν.
Χαρακτηρίζοντας τες ως “ιντερνετικά σιλό”, αναφέρει ότι οι δύο αυτές εταιρείες έχουν κατορθώσει να παγιδεύσουν στα δίχτυα τους ολόκληρο το Διαδίκτυο. Αυτό που κάνουν είναι να συλλέγουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων τους και στη συνέχεια να αρνούνται να τις επιστρέψουν άμεσα μόλις αυτοί το ζητήσουν.
 
Στην συνέχεια αρχίζουν έρευνες στην Αμερική για τον βαθμό με τον οποίο παρακολουθεί η Google τους χρήστες των smartphones μέσω των λειτουργικών συστημάτων iPhone και Android της Google.(Βλέπε εδώ)

Το χειρότερο μέχρι τώρα το οποίο μας αφορά άμεσα είναι ότι η Google μέσω του Google Chrome θα σας εξαγοράζει τα προσωπικά σας δεδομένα έναντι πινακίου φακής!
Εδώ βρίσκεται και η ένστασή μας ώς προς τον συγκεκριμένο browser, γιατί είμαστε υπεύθυνοι εφ΄ όσον το γνωρίζουμε να τον χρησιμοποιούμε.
Δηλαδή η Google συλλέγει στοιχεία για εμάς και από την μηχανή αναζήτησής της, και τα διασταυρώνει και με τον google chrome. Δηλαδή ελέγχει σε μεγάλο βαθμό κάθε κίνηση και πράξη μας στο διαδίκτυο.
Εδώ μπορούμε να αποφύγουμε αυτόν τον στραγγαλισμό της Google απλώς χρησιμοποιώντας άλλο browser.

Σήμερα λοιπόν μαθαίνουμε ότι προχωρεί ακόμη ένα βήμα η  Google και όπως διαβάζουμε στην insomnia.gr η Google ανακοίνωσε σήμερα την ενσωμάτωση του Gmail στη μηχανή αναζήτησης της.

Επεκτείνοντας τη δυνατότητα εμφάνισης προσωπικών στοιχείων στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης, η Google ανακοίνωσε σήμερα την ενσωμάτωση του Gmail στη μηχανή αναζήτησης της.

Σε πειραματικό στάδιο μέχρι στιγμής και μόνο σε όσους προχωρήσουν σε προεγγραφή στην υπηρεσία, η Google κατά τη διάρκεια μιας αναζήτησης εμφανίζει σε ειδικό πλαίσιο δεξιά σχετικά αποτελέσματα από μηνύματα που διατηρείτε στο Gmail λογαριασμό σας.

Φυσικά τα αποτελέσματα είναι εντελώς προσωπικά και δεν εμφανίζονται σε κανέναν άλλο ενώ αρχικά θα είναι διαθέσιμα μόνο για την ιστοσελίδα google.com και μόνο για την Αγγλική γλώσσα. Αρχικά η Google θα διαθέσει πειραματικά το νέο χαρακτηριστικό σε 1 εκατομμύριο χρήστες που πρώτοι θα προχωρήσουν στην εκδήλωση ενδιαφέροντος στην παρακάτω ιστοσελίδα.

 

 http://anavaseis.blogspot.gr/2012/08/h-google-1-google.html

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα