Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Να ποιόν τρόπο βρήκε ο εμπνευστής του facebook Μάρκ Ζάκερμπεργκ για να ανακόψει την πτωτική πορεία της μετοχής του που είχε χάσει το μισό της αξίας της. Μια δήλωσή του σε ένα συνέδριο στο Σαν Φραντσίσκο φαίνεται αρκετή για να αναστρέψει το πολύ κακό κλίμα που είχε κατατάξει τη μετοχή σε χρηματιστηριακή φούσκα και μάλιστα να του αποφέρει κέρδη ύψους 6,8 δισ δολαρίων.Η μετοχή της Facebook Inc. έκλεισε το βράδυ της Παρασκευής στα 22 δολάρια, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση της χρηματιστηριακής αξίας της εταιρείας κατά 6,785 δισ. δολάρια από την Τρίτη.Η πρώτη απόπειρα πριν δύο εβδομάδες δεν ήταν αρκετή παρά τη διαβεβαίωση ότι δεν θα πουλήσει μετοχές της εταιρίες για τουλάχιστον ένα χρόνο. 

 
Οι επενδυτές φάνηκε να ικανοποιούνται μετά από μια δήλωση που σίγουρα έχει πολλές προεκτάσεις. Ο  Ζάκερμπεργκ παρουσίασε μια νέα υπηρεσία που θα δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιστές να προσεγγίζουν τους χρήστες του Facebook.
 
Το Facebook Ad Exchange θα δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιστές να ανιχνεύουν τις πρόσφατες αναζητήσεις στο Ιντερνετ του κάθε μέλους,  ώστε να μπορεί να κάνουν πιο στοχευμένες διαφημίσεις.
 
Αν και αυτό χρησιμοποιείται και από άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες οι δυνατότητες που θα δώσει στους διαφημιστές αυτού του τύπου η  παρακολούθηση" θα είναι πάρα πολλές καθώς θα μπορούν να ανιχνεύουν τους 1 δισεκατομμύριο χρήστες του!!! 
 
 
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα