Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Ο εφιάλτης του Μεγάλου Αδελφού
 

  CIA

 

Εδώ και πολλά χρόνια όσοι προσπάθησαν να αφυπνίσουν τη κοινή γνώμη σχετικά με τη πλήρη παρακολούθηση όλων των χρηστών του Internet, χλευάζονταν ως ‘γραφικοί’ και ‘συνωμοσιολόγοι’.
Πλέον, όμως, ακόμη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παραδέχονται ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α (σ.σ. pentapostagma.gr αλλά ας μην γελιόμαστε – και κάθε κυβέρνηση του πλανήτη) παρακολουθεί όλες τις διαδικτυακές μας κινήσεις και δραστηριότητες.
 
"Η κυβέρνηση των Η.Π.Α – ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – είτε παρακολουθεί κάθε λεπτό που περνά την διαδικτυακή σας δραστηριότητα μέσω αυτοματοποιημένων μεθόδων ή/και μη-ανθρώπινων τεχνικών διαδικτυακής παρακολούθησης, είτε έχει την ικανότητα να «παρεμβάλλεται» όποτε εκείνη θεωρεί ότι είναι απαιραίτητο – χωρίς απαραίτητα να διαθέτει ένταλμα για αυτή τη πράξη," ανέφερε ρεπορτάζ  του ZDNet νωρίτερα στο μήνα που διανύουμε.

Η υπόθεση Petraeus

Η υπόθεση Petraeus αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α προβαίνει στην απόλυτη διαδικτυακή παρακολούθηση. Η επίσημη δικαιολογία της παραίτησης του David Petraeus, πρώην διευθυντή της CIA, ήταν ότι ενεπλάκη σε εξωσυζυγική σχέση με τη γυναίκα που είχε αναλάβει να συντάξει τη βιογραφία του.
 
Αυτό που έχει σημασία σε αυτή την υπόθεση, είναι το μέσον μέσω του οποίου αποκαλύφθηκε το νέο μεγάλο «σκάνδαλο» των Η.Π.Α. Ο Petraeus «προδόθηκε» από τη χρήση της διαδικτυακής υπηρεσίας email της Google, το γνωστό Gmail, το οποίο όπως απεδείχθη ήταν διάτρητο απέναντι στην ηλεκτρονική παρακολούθηση των κυβερνητικών υπηρεσιών. Και βεβαίως, σύμφωνα με ομοσπονδιακή νομοθεσία των Η.Π.Α, η πρακτική αυτή είναι ολότελα παράνομη.

"Η κυβέρνηση δεν μπορεί να «περιδιαβαίνει» στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο απλώς και μόνο επειδή θέλει να γνωρίζει τι σκέφτεστε ή τι κάνετε», δήλωσε ο Stewart Baker πρώην αξιωματούχος του Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας προς το Associated Press. Συνεχίζει όμως: "Εάν η κυβέρνηση ερευνά ένα έγκλημα, διαθέτει ευρεία «εξουσιοδότηση»  για τον έλεγχο όλων των προσωπικών μας emails."
 
Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι νέες διαδικτυακές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελούν πλέον τη μεγαλύτερη  απειλή για την ιδιωτικότητα των χρηστών. Οι κυβερνήσεις μπορούν πλέον να εισέλθουν πολύ εύκολα στα «άδυτα» όλων των προσωπικών μας διαδικτυακών συζητήσεων και δραστηριοτήτων..

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/fbi-cia.html#ixzz2CskYFKsi

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα