Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η προοπτική και μόνο ότι όλες οι κινήσεις σας μπορεί να παρακολουθούνται από κάμερες ασφαλείας είναι αρκετά ανησυχητική. Τώρα ένα αυτοματοποιημένο λογισμικό παρακολούθησης για κάμερες το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης, θα μπορεί επίσης να προβλέπει και τις κινήσεις σας.
 
Το έργο χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και για την υλοποίηση του ασχολούνται οι ερευνητές του Carnegie Mellon University.


Με τη χρήση τεχνολογίας παρόμοιας με αυτή που χρησιμοποιείται στο Kinect της Microsoft και στο Google self-driving cars, οι κάμερες βελτιώνονται όλο και περισσότερο στον εντοπισμό και τον καθορισμό αντικειμένων.
 Οι ερευνητές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της δημιουργίας μιας ‘’ γνωστικής μηχανής’’, οπού ένας υπολογιστής θα μπορεί να αποφασίσει εάν τα ‘’αντικείμενα’’ που παρακολουθούνται παρουσιάζουν αποκλίνουσες συμπεριφορές σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο Pattern ή όχι και να εντοπίσουν την χρονική στιγμή που πραγματοποιούν αυτή την παραβίαση.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε πολλές περιπτώσεις, είτε για πολιτικούς σκοπούς, όπως η παρακολούθηση ενός ατόμου σε ένα αεροδρόμιο που αφήνει ένα ύποπτο πακέτο κάπου, είτε για στρατιωτικούς σκοπούς. Προφανώς, το πλεονέκτημα των υπολογιστών σε σχέση με τους ανθρώπους είναι ότι, ένας υπολογιστής μπορεί να παρακολουθήσει τα πάντα με μεγάλη ακρίβεια και ταχύτητα.
 Το ανατριχιαστικό όμως είναι, ότι ένας υπολογιστής μπορεί να παρακολουθήσει τα πάντα , ακόμη και εάν πρόκειται για τον ίδιο του τον χειριστή (δηλαδή τον ίδιο σας τον εαυτό). (secnews)

asimpiestos.blogspot.com
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα