Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


To Instagram και το Facebook σε μία προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τους εγγεγραμμένους χρήστες τους, τους ζητάνε να στείλουν μία φωτογραφία από την ταυτότητά τους.

 
Με αυτό τον τρόπο, οι δύο δημοφιλείς υπηρεσίες θέλουν να εντοπίσουν τους χρήστες που παραβιάζουν τους όρους χρήσης μιας και οι όροι αυτοί του Facebook προβλέπουν πως οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία και δεν επιτρέπεται να δημιουργήσουν χωρίς άδεια κάποιον λογαριασμό για κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό τους.

 
Οι χρήστες που μέχρι στιγμής τους έχει ζητήσει το Facebook την ταυτοποίηση των στοιχείων τους θα πρέπει σύμφωνα με το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο να στείλουν μία φωτογραφία της ταυτότητάς τους στην οποία θα πρέπει να φαίνεται μόνο το όνομα και η ημερομηνία γέννησής τους και φυσικά η φωτογραφία τους, ενώ όλα τα άλλα στοιχεία μπορεί να είναι καλυμμένα.

 
Το Instagram από την άλλη μπορεί να έχει λίγο πιο χαλαρούς "όρους" μιας και οι χρήστες του μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε όνομα ή ψευδώνυμο επιθυμούν όμως οι λογαριασμοί των χρηστών που θέλουν ταυτοποίηση έχουν κλειδωθεί και πρέπει να συνδεθούν στην υπηρεσία από έναν υπολογιστή για να κάνουν τη διαδικασία και να μπορέσουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία.
 

 

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα