Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Να το ξεκαθαρίσουμε πρίν  βιαστεί οποιοσδήποτε  να μας κολήσει τη ταμπέλα του  ρατσιστή , του χρυσαυγίτη, ή του Ελλαδέμπορου,ότι  όχι μόνο δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση  με δαύτους,αλλά αντιθέτως έχουμε  αρθρογραφήσει δεκάδες φορές εναντίον τους , καταγγέλοντάς τους  ως πεμπτοφαλλαγίτες της Νεας Εποχής.

Δεν λέμε λοιπόν όχι σε οποιαδήποτε μαζική κινητοποίηση εναντίον αυτού του συστήματος  που έφερε την χώρα μας σε αυτή  την τραγική κατάσταση, όμως για να αποκτήσει  ένα  λαϊκό κίνημα τα στοιχεία της μαζικότητας, θα πρέπει  να έχουν  σχηματισθεί  και εγκολπωθεί  απο τους συμμετέχοντες οι κοινές ιδεολογικές συνισταμένες που το συγκροτούν και το ενισχύουν.


Υπο αυτήν την έννοια  δεν είναι δυνατόν να κατεβαίνουμε στο σύνταγμα  επειδή  κάποιοι , γύρευε να δείς ποιοί και απο πού, αποφάσισαν να βγάλουν τον κόσμο  στους δρόμους  με γενικές και αόριστες  ιδεολογικές κατευθύνσεις,  οι οποίες μάλιστα   έχουν την μορφή ενός θολού και αδιευκρίνιστου χυλού.

Πολλοί  απο αυτούς που κατέβηκαν χθές στο Σύνταγμα, άκουσαν το κάλεσμα που ήλθε  σαν φωνή  απο το  υπερπέραν και επειδή  σε αυτό δεν υπήρχαν παρά  ψήγματα  απο   αυτά  που  ζητάει σήμερα ο ελληνικός λαός , έβαλε ο καθένας αυθαίρετα   το δικό του "εθνικό περιεχόμεν" και έτσι  κατασκευάστηκαν αυτομάτως  οι "ομοιότητες "  μεταξύ  του  λεγομένου "παγκόσμιου κινήματος  των αγανακτισμένων" και του  εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα  ο οποίος  σχηματίζεται  αυτές τις στιγμές  απο όλο τον  ελληνικό λαό.

Χθές λοιπόν  είδαμε  και μια παρέα  Συρίων αγανακτισμένων , να  φωνάζει  έχοντας  όχι την  κανονική σημαία  της  Πατρίδας τους,  που επίσης υποφέρει απο ένα καθεστώς το οποίο  σκοτώνει τους πολίτες , αλλά μια  Ισλαμική  παραλλαγή αυτής της σημαίας  (η κόκκινη γραμμή είχε αντικατασταθεί απο την πράσινη  της "Ισλαμικής αδελφότητας").
 
Να θυμίσουμε  ότι  η "Ισλαμική αδελφότητα" είναι αυτή  που καπέλωσε σχεδόν  σε όλες  τις εξεγερμένες χώρες της  Β. Αφρικής  τα λαϊκά κινήματα  και που δεν δίστασε να συνεργαστεί  με το ΝΑΤΟ , την CIA  και τις άλλες  "δημιοκρατικές δυνάμεις" της Ευρώπης  τις οποίες δήθεν μισεί και απεχθάνεται. 

Είναι  εκείνοι που αντικατέστησαν  τη χούντα του Μουμπάρακ  με ένα  "μεταβατικό" σστρατιωτικό καθεστώς, του οποίου σχεδόν όλοι  οι  "σύμβουλοι" είναι Αμερικάνοι  πράκτορες και εκπρόσωποι των ίδιων  ιδιωτικών εταιρειών  που αλώνισαν και αλωνίζουν πάνω στα κορμιά και τις ψυχές των κατακτημένων Ιρακινών.

Είναι  αυτοί  που όταν  προχθές  το "επαναστατικό" καθεστώς της Αιγύπτου   σκότωνε εν ψυχρώ  εκατοντάδες  χριστιανούς  διαδηλωτές που  διαμαρτύρονταν για την κατεδάφιση  εκκλησιών, δεν είπαν κουβέντα , ούτε φυσικά "αγανάκτησαν".

Ας  μην μπερδεύουμε λοιπόν  το "Ισλαμικό κίνημα" με τον ξεκάθαρο σε σκοπούς , στόχους , εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων.

Μπορεί  σαν Έλληνες  απο την φύση μας να είμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε λαό που υποφέρει απο την αδικία  και την τυρρανία  του κεφαλαίου και  της σιωνιστικής εξουσίας  της Νέας Τάξης Πραγμάτων , αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα 'Εσελ  ή σε όποιον άλλο "καθοδηγητή"   να μετατρέψει  την δική μας  αγανάκτηση  σε  μία  κοχλάζουσα  ιδεολογικο- πολιτική νεοεποχήτικη  σούπα.

Εμείς δεν  θα συνεργαστούμε ακόμα και με τον διάβολο ( ΗΠΑ ,Ε.Ε, ΝΑΤΟ, EUROGENDFOR κλπ)  προκειμένου να διώξουμε  τους σημερινούς τυρράνους και όλους όσους  τους στηρίζουν.
Ο δικός  μας εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας έχει  ονοματεπώνυμο και ιστορία.
Όποιος  δεν  ξέρει ας ψάξει  στην  ιστορία της  επανάστασης του ΄21.
Τελεία και παύλα.

 

http://klassikoperiptosi.blogspot.com

 

 

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα