Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

  

 

  ΝΕΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - Μία νέα επαναστατική έκθεση για την διατροφική σύνθεση των γενετικά μεταλλαγμένων αραβόσιτων διαλύει όλους τους ισχυρισμούς και την προπαγάνδα ότι οι ΓΤΟ οργανισμοί είναι διατροφικά ισοδύναμοι με τους μη γενετικά-μεταλλαγμένους οργανισμούς. >Η συγκεκριμένη έκθεση ονομάσθηκε Διατροφική Ανάλυση 2012: Σύγκριση του ΓΤ Αραβόσιτου με τον Μη-ΓΤ αραβόσιτο (2012 Nutritional Analysis: Comparison of GMO Corn versus Non-GMO Corn). Το κείμενο αποκαλύπτει ότι ο γενετικά τροποποιημένος αραβόσιτος εμφανίζει σοβαρότατες ελλείψεις σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία συγκριτικά με τον μη-γενετικά τροποποιημένο αραβόσιτο, αλλά και ότι συγκεντρώνει υψηλή τοξικότητα περιέχοντας θανατηφόρα χημικά συστατικά όπως η γλυφοσάτη (βασικό συστατικό στοιχείο του ζιζανιοκτόνου Roundup).

 
H έκθεση εκπονήθηκε από την εταιρεία De Dell Seed, την μόνη εταιρεία προμήθειας μη-γενετικα τροποποιημένου αραβόσιτου στον Καναδά. Συνολικότερα, η έκθεση συμπέρανε ότι ο μη-γενετικά τροποποιημένος αραβόσιτος είναι 20 φορές πλουσιότερος σε θρεπτικά συστατικά, ενεργειακές πηγές και πηγές πρωτεϊνών εν συγκρίσει με τον ΓΤ αραβόσιτο.

Αναφορικά με την ενεργειακή σύσταση, όπως μετράται σε όρους ΕRGS (σ.σ. pentapostagma.gr μονάδα μέτρησης ενέργειας), οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν ότι ο μη-γενετικά τροποποιημένος αραβόσιτος απέδιδε 3.400 φορές παραπάνω ενέργεια ανα γραμμάριο από τους αντίστοιχους ΓΤΟ.

- Ο μη-ΓΤ αραβόσιτος περιέχει περισσότερο ποτάσιο, μαγνήσιο, κάλιο, θείο, και μαγγάνιο

Οι δοκιμές στο πεδίο αξιολόγησαν επίσης και διακριτά-ξεχωριστά διατροφικά συστατικά, σημειώνοντας σοκαριστικές διαφοροποιήσεις. Το ποτάσιο, που είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας και την βέλτιστη λειτουργία των κυττάρων, είναι σχεδόν ανύπαρκτο στα γενετικά τροποποιημένα καλαμπόκια καθώς μετράται στα 0,7 μέρη στο εκατομμύριο (ppm). Αντιθέτως στα οργανικά καλαμπόκια, τα επίπεδα ποτασίου βρέθηκαν κατά 13 φορές υψηλότερα, μετρούμενα στα 9,2 μέρη στο εκατομμύριο (9,2 ppm).

Η διαφοροποίηση ήταν ακόμη υψηλότερη όσον αφορά το μαγνήσιο, το οποίο μετρήθηκε μόλις στα 0,2 μέρη στο εκατομμύριο στο Γενετικά Τροποποιημένο καλαμπόκι. Αντιθέτως, τα επίπεδα μαγνησίου στον μη-γενετικά τροποποιημένο αραβόσιτο βρέθηκαν να είναι 46 φορές υψηλότερα, με αντίστοιχες και εξίσου υψηλές διακυμάνσεις να παρατηρούνται για τα επίπεδα καλίου, θείου και μαγνησίου.

Τοξικά και επικίνδυνα τα γενετικά τροποποιημένα καλαμπόκια

Επίσης, το μη-γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι βρέθηκε ότι ήταν «απαλλαγμένο» από χλωρίδια, φορμαλδεϋδη, γλυφοσάτη και άλλα βλαβερά χημικά συστατικά ενώ στο ΓΤ καλαμπόκι περιέχονται τα συγκεκριμένα τοξικά συστατικά και μάλιστα σε επικίνδυνα επίπεδα για την υγεία μας.
 
Το ΓΤ τροποποιημένο καλαμπόκι περιέχει 19 φορές περισσότερη γλυφοσάτη από το μέγιστο επιτρεπτό επίπεδο που έχει καθοριστεί για το πόσιμο νερό από τον Φορέα Περιβαλλοντικής Προστασίας των Η.Π.Α, και σε 130 φορές υψηλότερα επίπεδα από αυτά που έχουν δειχθεί ότι προκαλούν βλάβες σε όργανα ζώων.
 
Ακόμη πιο σοκαριστικό: οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί περιέχουν 200 φορές υψηλότερα επίπεδα φορμαλδεϋδης από τα επιτρεπτά επίπεδα (σ.σ. pentapostagma.gr προγενέστερη μελέτη του Δρ. Don Huber σχετικά με τους ΓΤ οργανισμούς έδειξε ότι 0,97 μέρη φορμαλδεϋδης στο εκατομμύριο είναι τοξικά για τον οργανισμό των ζώων – καθορίζοντας το επιτρεπτό όριο της ουσίας στα 0,97 ppm).
 


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/glyfosath-kai-formaldeydh-oi-foniades-pou-kryvontai-sta-metallagmena.html#ixzz2QB8VJOW9

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα