Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 
 
Περιβαλλοντική πολιτική ως προκάλυμμα γενοκτονίας
και υποδούλωσης της ανθρωπότητας


Τα στενά όρια μεταξύ αυτονόητης και φασιστικής επιβολής
"προστασίας
του περιβάλλοντος
"

γράφει η Τοξότης Βίκυ Χρυσού


Η σύγχρονη ευγονική έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε πολλούς τομείς της επιστήμης και της περιβαλλοντικής πολιτικής.

Με προκάλυμμα την προστασία του περιβάλλοντος προωθούν συστηματικά μία παγκόσμια κυβέρνηση δικτατορικής φύσεως, η οποία υποτίθεται θα σώσει τον πλανήτη από την καταστροφή, που τάχα προκαλεί ο πληθυσμός της Γης.

Η θεωρία του "υπερπληθυσμού" της ανθρωπότητας -σε σχέση με τις δυνατότητες της Γης να τον θρέψει και παράλληλα να παραμείνει "βιώσιμο" του οικοσύστημα της- αποτελεί συστατικό της προπαγάνδας τους. (Ήδη έχουμε αναφέρει στοιχεία σε παλαιότερα άρθρα, που αποδεικνύουν το άτοπο του ισχυρισμού τους). Στις προσπάθειες τους για δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, συγκαταλέγονται:

  • τα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου (οικογενειακού προγραμματισμού-γεννήσεων κτλ), όπως και
  • "προγράμματα" σταδιακού & συστηματικού εκφυλισμού του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος όπως είναι: τα προγράμματα συστηματικών εμβολιασμών, η έκθεση σε τοξικά-καρκινογόνα χημικά πρόσθετα/συστατικά σε τρόφιμα, η χρήση τοξικών σκευασμάτων-λιπασμάτων στην καλλιέργεια της Γης, η συστηματική επιμόλυνση των πόσιμων υδάτων με φθόριο και χλώριο, οι αεροψεκασμοί (chemtrails), οι πόλεμοι, οι "τεχνητές" επιδημίες" κ.α.

Επίσης βασιζόμενοι σε -κατά παραγγελία- "επιστημονικοφανείς" θεωρίες -που περισσότερη σχέση έχουν με την επιστημονική φαντασία και λιγότερο με τις επιστήμες- προωθούν καταστροφολογικά σενάρια, με στόχο τον εκφοβισμό της ανθρωπότητας, την αποδοχή της "ενοχής" και την συνακόλουθη αποδοχή των "λύσεων" που θα σερβίρουν.

Ανάμεσα στα άλλα παραμύθια που "φιλοτέχνησε" η κλίκα των ευγονιστών, συγκαταλέγεται η θεωρία του προβλήματος του "φαινομένου του θερμοκηπίου", το πρόβλημα της "τρύπας του όζοντος", "η υπερθέρμανση του πλανήτη" και η συνακόλουθη -κατά τη νοσηρή φαντασία τους- "κλιματολογική καταστροφή".


Ηγετικό ρόλο στην προώθηση αυτού του σχεδίου διαδραματίζει η Λέσχη της Ρώμης (Club of Rome*), που είναι και η κύρια δεξαμενή σκέψης (thinktank) της γραμμής της Ευγονικής που καπηλεύεται και πλάθει συνάμα την "περιβαλλοντική ανησυχία". Η Λέσχη αυτή αποτελεί βέβαια το ένα μόνο κομμάτι από το παζλ που συνδέει το παγκόσμιο δίκτυο που σχεδιάζει τη δραστική μείωση και υποδούλωση της ανθρωπότητας. Τα άλλα κομμάτια τα έχουμε εν μέρει δει μέσα από τα κείμενα που αφορούν τη Λέσχη Bilderberg, (*στενό "ξαδελφάκι" της Λέσχης της Ρώμης που σήμερα ξεκίνησε στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της...) το Sierra Club, το Club of the Isles, το Club 1001, τον ΟΗΕ και τις υπο-οργανώσεις του, αλλά και άλλες "περιβαλλοντικές" οργανώσεις παγόσμιας εμβέλειας, σαν την WWF, την Greenpeace, την Friends of the Earth κτλ.

Παράλληλα με την περιβαλλοντική διάσταση, η ευγονική σκέψη, έχει μολύνει όμως και χρησιμοποιεί για τους στόχους της σχεδόν κάθε τομέα της ανθρώπινης ζωής, περιλαμβάνοντας την τεχνολογία και την ιατρική. Μέσα από "επιτεύγματα" των επιστημών αυτών προωθείται ο συστηματικός εκφυλισμός του ανθρώπινου οργανισμού, η δηλητηρίαση του και ο θάνατος. Στους "αγαπημένους" τομείς της ευγονικής ανήκουν: η "νανοτεχνολογία" και η γενετική, όπως και οι γενετική τροποποίηση-μετάλλαξη των ειδών (βλ. μεταλλαγμένοι σπόροι της Monsanto).

Πίσω από λέξεις κλειδιά, που ακούγονται μεν αθώες, όπως π.χ. αειφορία, βιώσιμη ανάπτυξη κτλ., κρύβουν επιμελώς μία απάνθρωπη πολιτική ατζέντα και προσπαθούν να επιστρατεύσουν ανυποψίαστους πολίτες στα πλοκάμια της διεθνούς διαστροφής τους με προκάλυμμα την "προστασία του Περιβάλλοντος".

ΜΑΘΕ λοιπόν τι λένε υποστηρικτές της "περιβαλλοντικής ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ" για να μπορείς να διαβάζεις το κρυμμένο ανάμεσα στις γραμμές σύνθημα της ηθελημένης γενοκτονίας των λαών της Γης, που βρίσκεται σε όλες σχεδόν τις περίφημες παρόλες τάχα "υπέρ του περιβάλλοντος"...

Κοινώς μάθε πως όταν λένε "να σώσουμε το περιβάλλον", τα διεστραμμένα τους μυαλά εννοούν, να απαλλάξουν τον πλανήτη από μερικά δισεκατομμύρια ανθρώπους, που δήθεν είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής...

Δες μέσα από ποιες "υπεράνω υποψίας" οργανώσεις εκφράζονται τέτοιες ιδέες ευγονικής...
 

Περιβάλλον, ευγονική
από συλλογή κείμενων του infowar
μετάφραση-απόδοση: Βίκυ Χρυσου

φράσεις των υποστηρικτών της περιβαλλοντικής Ευγονικής
 

"Δεν είναι η μόνη ελπίδα για τον πλανήτη η κατάρρευση του βιομηχανικού πολιτισμού; Δεν είναι δική μας ευθύνη να την επιφέρουμε;"
Maurice Strong, ιδρυτής του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP)


 

"Πρέπει να ξεκινήσει μια μαζική εκστρατεία για την απο-ανάπτυξη των Ηνωμένων Πολιτειών. Από-ανάπτυξη σημαίνει να "εναρμονίσουμε" το οικονομικό μας σύστημα με την πραγματικότητα της οικολογίας και της κατάστασης των πόρων του πλανήτη."
Paul Ehrlich, Καθηγητής πληθυσμιακών μελετών


"Η μόνη ελπίδα για τον κόσμο είναι να διασφαλιστεί πως δεν θα υπάρξουν άλλες Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τις άλλες χώρες έχουν τον ίδιο αριθμό των αυτοκινήτων, το ίδιο ποσοστό εκβιομηχάνισης, που έχουμε στις ΗΠΑ. Πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις χώρες του τρίτου κόσμου όπου είναι τώρα. "
Michael Oppenheimer, Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Άμυνας (Environmental Defense Fund)


 

"Η παγκόσμια αειφορία απαιτεί τη σκόπιμη αναζήτηση της φτώχειας, της μειωμένης κατανάλωσης πόρων και θέσπιση επιπέδων ελέγχου της θνησιμότητας."
Καθηγητής Maurice King


 

"Πρέπει να κάνουμε τη Γη, μια ανασφαλή και αφιλόξενη περιοχή για τους καπιταλιστές και τα έργα τους. Πρέπει να διεκδικήσουμε εκ νέου τους δρόμους και την οργωμένη γη, να σταματήσουμε την κατασκευή φραγμάτων, να ρίξουμε τα υφιστάμενα φράγματα, να ελευθερώσουμε τα αλυσοδεμένα ποτάμια και να αφήσουμε να επιστρέψουν σε άγρια φυσική κατάσταση τα εκατομμύρια σήμερα έρημα στρέμματα γης. "
David Foreman, συνιδρυτής της Earth First!


 

"Η περίπλοκη τεχνολογία κάθε είδους αποτελεί μια επίθεση κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Θα ήταν λιγότερο καταστροφική για εμάς, εάν ανακάλυπτε μια πηγή καθαρής, φθηνής, και άφθονης ενέργειας επειδή ακριβώς θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με αυτή."
Amory Lovins, Rocky Mountain Institute


 

"Η προοπτική της φθηνής ενέργειας σύντηξης είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στον πλανήτη."
Jeremy Rifkin, Ίδρυμα Κρίσης Φ. Θερμοκηπίου (Greenhouse Crisis Foundation)


 

"Το να δώσεις στην κοινωνία φθηνή, άφθονη ενέργεια αποτελεί το ισοδύναμο του να δώσεις ένα πολυβόλο σε ένα ηλίθιο παιδί."
Καθ. Paul Ehrlich, Πανεπιστήμιο του Stanford"Η δική μας προσπάθεια για την ακόρεστη λεηλάτηση του φυσικού πλούτου βαθιά κάτω από την επιφάνεια της γης, αποτελεί αυθαίρετη επέκταση του δυσλειτουργικού πολιτισμού μας στη Φύση."

Al Gore, Εarth in the Balance


 

"Η μεγάλη απειλή για τον πλανήτη είναι οι άνθρωποι: υπάρχουν πάρα πολλοί, ζουν σε πολύ καλά οικονομικά επίπεδα και καίνε πάρα πολύ πετρέλα_