Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Συντηρητικοί εμπειρογνώμονες πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες συνεργάστηκαν για να καταδικάσουν το ριζοσπαστικό περιβαλλοντικό κίνημα, σε μια σειρά από 12 βίντεο.

 

Η σειρά, που ονομάζεται «Αντιστεκόμενοι στο Πράσινο Δράκο» (Resisting the Green Dragon) παρουσιάζει μία κριτική του πράσινου κινήματος το οποίο οι θρησκευτικοί ηγέτες υποστηρίζουν είναι μια ψεύτικη θρησκεία που θέτει η φύση πάνω από τους ανθρώπους.

 

«Οι περιβαλλοντιστές έχουν μια μακρά ιστορία πίστης και προώθησης μύθων και υπερβολών», λέει ο Richard Land του Southern Baptist Convention's Ethics and Religious Liberty Commission στο βίντεο.

 

Ένας τέτοιος μύθος που αναφέρουν οι ομιλητές στο βίντεο είναι η έννοια ότι οι άνθρωποι είναι εκείνοι που προκαλούν την υπερθέρμανση του πλανήτη. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ‘The Cornwall Alliance’, Δρ Ε. Calvin Beisner, οι οικολόγοι χρησιμοποιούν αυτή την θεωρία για να προωθήσουν τον έλεγχο του πληθυσμού ως μέσο για την σωτηρία του πλανήτη.

 

«Οι περισσότεροι ο περιβαλλοντιστές θέλουν να μειώσουν σημαντικά τον ανθρώπινο πληθυσμό, και αυτός ο λόγος που το πράσινο κίνημα και τα κινήματα για τον έλεγχο και την μείωση του πληθυσμού πάνε χέρι-χέρι», λέει ο Beisner στο βίντεο.

 

Παραγωγός της σειράς είναι η οργάνωση ‘The Cornwall Alliance’ (‘Η Συμμαχία της Κορνουάλης’). Η ‘Συμμαχία’ είναι μια επιστημονική και θρησκευτική συμμαχία που υποστηρίζει ένα σκοπό για την διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος ο οποίος βασίζεται στην εντολή του Θεού στη Γένεση να προσέχει (ο Αδάμ) το κήπο.

Ο Δρ James Tonkowich της Συμμαχίας δηλώνει στο promo, ότι οι θρησκευτικοί ηγέτες δεν δαιμονοποιούν τις προσπάθειες που γίνονται για τη φροντίδα της γης.

 

«Η φροντίδα της γης ακούγεται σαν μια καλή ιδέα γιατί είναι μια καλή ιδέα. Αυτό που οι περισσότεροι Χριστιανοί δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η οικολογία είναι μια ολόκληρη κοσμοθεωρία που προσφέρει τα δικά της θεία δόγματα της δημιουργίας, της ανθρώπινης φύσης, της αμαρτίας και της λύτρωσης», υποστηρίζει.

 

Η σειρά, επομένως, είναι μια προσπάθεια να αποκαλυφθεί τα πραγματικά κίνητρα του περιβαλλοντικού κινήματος.

 

"Νομίζω ότι το να αντιτάξουμε το φόβο είναι απλά ένας τρόπος απόκτησης δύναμης. Όποιος ελέγχει τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς ελέγχει την οικονομία, ελέγχει τον πληθυσμό», λέει ο Tonkowich.

 

Ιστοσελίδα: www.resistingthegreendragon.com

 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα