Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Τού Χρήστου Μουσουλιώτη
Tο μικρό 3σέλιδο κείμενο σε PDF που ακολουθεί, είναι ιστορικό ντοκουμέντο με το οποίο αποδεικνύεται πέραν κάθε αμφιβολίας η μέγιστη κοροϊδία των καταναλωτών από κυβερνήσεις, πολιτικά κόμματα, ποικίλους οργανισμούς και οικολογούντες, με τη συστηματική πλύση εγκεφάλου στην οποία υπεβλήθησαν ότι....
 δήθεν η μετάβαση από τους λαμπτήρες πυράκτωσης στις λάμπες «εξοικονόμησης» αποτελεί αναγκαιότητα για να μειωθεί η ρύπανση τού περιβάλλοντος και τα θερμοκηπιακά αέρια.
Επίσης, δείχνει σαφώς τον θολό ωκεανό στον οποίο κολυμπάνε οι δυστυχείς καταναλωτές μέσα στον οποίο συνυπάρχουν μέγιστοι κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία, μεγατόνοι άγνοιας, ποικίλα κρυφά και φανερά συμφέροντα καλυμμένα πίσω από φανφαρώδεις και ξύλινες λέξεις, όπως προστασία τού περιβάλλοντος, πράσινη πολιτική, μείωση των αερίων τού θερμοκηπίου και πολλοί άλλοι λαγοί με πετραχήλια.
Το αναμφισβήτητο γεγονός που συνέβη είναι ότι αφανή αλλά πανίσχυρα επαγγελματικά συμφέροντα και ίντριγκες στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ,[1] ματαίωσαν μια εξαιρετικά αποδοτική προσπάθεια για το περιβάλλον, μέσω τής ακύρωσης παραγωγής των κατά τέσσερις φορές καλύτερων λαμπτήρων πυράκτωσης από τους σημερινούς! Ταυτόχρονα (και περιέργως) το αμερικανικό σκέλος τής  Greenpeace έμεινε απαθές και σιωπηλό αντί να ανέβουν οι ακτιβιστές της σε κάποια καμινάδα κάποιου εργοστασίου τής GE ζητώντας επιτακτικά την εφαρμογή τής σωτήριας για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον καινοτόμου τεχνολογίας.
Αυτό το γεγονός, η παραγωγή τους, που ήταν υπέροχη επαναστατική τεχνολογική καινοτομία θα έκανε τους νέους λαμπτήρες πυράκτωσης κατά πολύ αποδοτικότερους από τους «πράσινους» λαμπτήρες υδραργύρου, και θα έληγε εν τη γενέσει του το (τοξικό) πράσινο παραμύθι που έχει πλεχτεί γύρω από τους «οικονομικούς», ένα παραμύθι που προωθείται έντονα είτε λόγω άγνοιας, είτε λόγω συμφερόντων από περιβαλλοντικές οργανώσεις και την πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων και κυβερνήσεων.
Βεβαίως, το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί από κυβερνήσεις, πολιτικά κόμματα, περιβαλλοντικές οργανώσεις και λοιπούς οικολογούντες είναι το εξής:
Γιατί δεν αφιέρωσαν όλοι οι ανωτέρω την πλήρη ισχύ τους ώστε να ολοκληρωθεί η παραγωγή των πραγματικά φιλικών για το περιβάλλον λαμπτήρων πυράκτωσης τής  GE, οι οποίοι δεν θα είχαν όσα έχουν οι λάμπες “οικονομίας, όπως είναι το θανατηφόρο μπλε φάσμα, τα εξαιρετικά ρυπογόνα και καρκινογόνα πλαστικά, την εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων και ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, τον υδράργυρο, τις υπεριώδεις ακτινοβολίες και τα πάμπολλα τεχνικά προβλήματα στη χρήση τους και αντ’ αυτού έριξαν όλο το βάρος τους στη νομοθετική (και πιθανώς παράνομη) προώθηση υπερτοξικών προϊόντων που η απατηλή πράσινη διαφήμιση τα έχει καθιερώσει με το όνομα λάμπες «οικονομίας»;
Για περισσότερα εδώ:
ΠΗΓΗ

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα