Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

O Γιονγκ Κιμ, έχει οριστεί από τον Ομπάμα για  να ηγηθεί στην Παγκόσμια Τράπεζα των Η.Ε. Καθώς η Παγκόσμια Τράπεζα συνεχίζει να υποδουλώνει  περισσότερα έθνη με  έργα υποδομής που θα διευκολύνουν  τη χρηματοδότηση του χρέους, αυτό  το αποτελεσματικό εργαλείο αποκτά τους φυσικούς πόρους των χωρών του τρίτου κόσμου.Οι όροι δανεισμού της Παγκόσμιας Τράπεζας είναι τέτοιο όμως που δύσκολα κάποιος μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί.. Αυτό οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση των πόρων αυτών των χωρών.


Η υποστήριξη του Ομπάμα στον Κιμ είναι ένα μυστικό στην ημερήσια διάταξη από την ΠΤ για την υγειονομική περίθαλψη. Η ειδικότητα  του Κιμ είναι στα εμβόλια, καθώς και φαρμακευτικά προϊόντα. Ο ίδιος  μεσολάβησε  σε μια συμφωνία με μεγάλες φαρμακευτικές και του Παγκόσμιου Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών Υγείας (ΠΟΥ) να φέρει φαρμακευτικά προϊόντα στις φτωχές χώρες. Τα φάρμακα που υποτίθεται ότι θα  καταπολεμούσαν  την φυματίωση στην πραγματικότητα προκάλεσαν ανοσία στα φάρμακα για αυτήν την  θανατηφόρα ασθένεια. Αυτό οδήγησε σε περισσότερους θανάτους και οργανικά προβλήματα που προκάλεσαν ζητήματα  με τα μάτια, τα νεφρά και την καρδιά.

Και ο Kim ήταν αναπόσπαστο κομάτι  σε αυτήν την συμφωνία.

Τα εμβόλια της φυματίωσης που προώθησε ο  Κιμ χρηματοδοτήθηκαν από τον George Soros και το νομοσχέδιο και Melidna Ίδρυμα Gates. Ο Bill Gates έχει αναφερθεί στο γεγονός δηλώνοντας ότι:

"Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους ... που είναι επικεφαλής σε περίπου 9 δισ. ευρώ. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσε να μειώθεί κατά 10 ή ίσως 15 τοις εκατό. "Δεδομένου ότι ο ΟΗΕ προσπαθεί να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για μια παγκόσμια διακυβέρνηση, τοποθετεί στρατηγικά ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά. Η υποψηφιότητα του Κιμ για  επικεφαλής  της Παγκόσμιας Τράπεζας, λαμβάνοντας υπόψη το υπόβαθρό του στα θανατηφόρα εμβόλια και δεσμούς με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, είναι ο τέλειος υποψήφιος  για να τρέξει μια τέτοια οργάνωση. Αυτή η υγειονομική περίθαλψη που βασίζεται στην ευγονική θα προωθήσει  το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ  για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού  ώστε να εξαλειφθεί  το 2/3 των ανθρώπων.

 

Μετάφραση απο http://occupycorporatism.com

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα