Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


          
Η ιστορία ξεκινά στο Υale, όπου τα τέσσερα νήματα της αμερικανικής κοινωνικής ιστορίας - κατασκοπεία, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο και απόκρυφες εταιρείες - συμπλέκονται σε ένα. Το μυστικό Τάγμα των Skull and Bones.
Από την ίδρυση της Αμερικανικής Δημοκρατίας η σχέση μεταξύ Υale και Μυστικών Υπηρεσιών είναι σταθερή. Η πλειοψηφία των οικογενειών που απαρτίζουν τον πυρήνα του Τάγματος είναι παλιές πουριτανικές οικογένειες που ήρθαν με τους πρώτους άποικους. Μια δεύτερη ομάδα οικογενειών απέκτησαν αμύθητες περιουσίες κατά τον 18ο και 19ο αιώνα κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Οπίου.

Το Τάγμα από την αρχή υιοθέτησε την πίστη στο αγγλοσαξονικό "εκ θεού" δικαίωμα να κυριαρχούν σε όλες τις άλλες φυλές. Για τα μέλη του Τάγματος η χρήση της στρατιωτικής ισχύος είναι μια φυσική και αναγκαία συνέπεια της πολιτικής εξουσίας. Μια ενδιαφέρουσα ομάδα μελών των Skull and Bones είναι η παρέα Harriman – Bush.

 

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα