Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Έχουν εισαχθεί νέα όπλα και εκρηκτικές ύλες

     


Αμεσότερη εμπλοκή της ΕΥΠ στο έργο της Αντιτρομοκρατικής, που σύμφωνα με πληροφορίες συνδέεται με ανησυχίες ότι ξένες υπηρεσίες έχουν ήδη διεισδύσει και προσπαθούν να διασυνδεθούν με οργανωμένες τρομοκρατικές ομάδες για δικούς τους λόγους, που ο καθένας μπορεί να υποπτευθεί.


Η ΕΥΠ και οι αρμόδιοι της κυβέρνησης για θέματα εθνικής ασφάλειας μελετούν προσεκτικά τις πληροφορίες και προσπαθούν να τις διασταυρώσουν, ώστε να εκτιμηθούν οι στόχοι που επιδιώκονται.


Πέραν αυτών οι Αρχές κατέχουν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία:


• Έχουν το τελευταίο διάστημα εισαχθεί όπλα και κυρίως εκρηκτικές ύλες τελευταίας τεχνολογίας (στρατιωτικών προδιαγραφών) μέσω γειτονικών χωρών.


Ταυτόχρονα λαμβάνονται μέτρα παρακολουθήσεως υπόπτων, μετά την επισήμανση κάποιων επαφών, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με τρομοκρατικές ενέργειες που σχεδιάζονται για το αμέσως επόμενο διάστημα.


Οι Αρχές (και κυρίως η ΕΥΠ) πιστεύουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στους «θεωρητικούς εγκεφάλους» που συγκροτούν το καθοδηγητικό επιτελείο της τρομοκρατίας, που εμφανίζεται ως Επαναστατικός Αγώνας και Σέχτα Επαναστατών. Κινούνται όμως με προσοχή, χωρίς να αποκλείονται σύντομα κάποιες συλλήψεις.

 

ΠΗΓΗ

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα