Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
O δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος δήλωσε στους Financial Times κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ότι η Κίνα θα εκτοπίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ο ηγέτης της νέας παγκόσμιας τάξης και ότι η Αμερική δεν πρέπει να αντισταθεί στην παρακμή της χώρας, καθώς το δολάριο εξασθενεί, τα επίπεδα διαβίωσης μειώνονται, και ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα εχει εισαχθεί.

Ερωτώμενος τι θα συζητήσει ο Ομπάμα όταν θα επισκεφθεί την Κίνα τον επόμενο μήνα, (Νοέμβρη του 2009) ο Σόρος, δήλωσε «Πιστεύω ότι πραγματικά θα πρέπει να φέρει την Κίνα στην δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης, μιας οικονομικής τάξη πραγμάτων», προσθέτοντας ότι η Κίνα ήταν ένα απρόθυμο μέλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που δεν συνέβαλε επαρκώς.

"Νομίζω ότι χρειάζεται μια νέα παγκόσμια τάξη όπου η Κίνα πρέπει να είναι μέρος της διαδικασίας της ίδρυσής της και θα πρέπει να συμμετέχουν οικονομικώς , να την κατέχουν με τον ίδιο τρόπο που οι Ηνωμένες Πολιτείες την κατέχουν ... την τρέχουσα τάξη πραγμάτων», δήλωσε ο Σόρος , προσθέτοντας ότι η G20 ήταν μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Σόρος είπε ότι υπήρξε μια αύξηση του συναλλάγματος σε όλους τους τομείς, και ότι αυτός είναι ο λόγος γιατι η τιμή των βασικών προϊόντων, κυρίως του χρυσού και του πετρελαίου, ήταν σε γενικές γραμμές ανοδική.. Δήλωσε επίσης ότι η ομαλή πτώση του δολαρίου ήταν «επιθυμητή» και ότι ολόκληρο το σύστημα χρειάζεται να ανασυσταθεί προς ένα παγκόσμιο νόμισμα.

Ο Σόρος είπε ότι ο κόσμος θα πρέπει να περάσει από μια «οδυνηρή προσαρμογή" μετά την πτώση του δολαρίου και την καθιέρωση ενός παγκόσμιου νομίσματος.. Ουσιαστικά απείλησε να «σκοτώσει» το δολάριο εντελώς εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν συμβαδίσουν με το παγκόσμιο νόμισμα.


Ο Σόρος προέβλεψε ότι η Κίνα θα γίνει ο νέος κινητήρας της παγκόσμιας οικονομίας, που αντικαθιστά τις ΗΠΑ, και ότι αυτό θα επιβραδύνει την οικονομική ανάπτυξη και θα μείωσει του βιοτικό επιπέδο.Ο Σορός χαρακτήρισε τις Ηνωμένες Πολιτείες ως τροχοπέδη για την παγκόσμια οικονομία, λόγω της μείωσης του δολαρίου._________________

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα