Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ο επικεφαλής σύβουλος επιχειρήσεων του Αυστραλού πρωθυπουργού λέει ότι η κλιματική αλλαγή είναι ένα τέχνασμα των Ηνωμένων Εθνών για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης που θα βρίσκεται υπό τον έλεγχο του οργανισμού. Η δήλωση αυτή συνέπεσε με μια επίσκεψη του ηγετικού συντονιστή του κλίματος των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Μόρις Νιούμαν (Maurice Newman), πρόεδρος του επιχειρηματικού συμβουλίου του πρωθυπουργού Τόνυ Άμποτ, δήλωσε ότι ο ΟΗΕ χρησιμοποιεί πλαστά μοντέλα που δείχνουν συνεχή αύξηση της θερμοκρασίας επειδή θέλει να διαλύσει τη δημοκρατία και να επιβάλει αυταρχική διακυβέρνηση.

«Είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, αλλά το 95 τοις εκατό των κλιματικών μοντέλων που μας λένε ότι αποδεικνύουν τη σχέση μεταξύ ανθρωπογενών εκπομπών CO2 και καταστροφικής υπερθέρμανσης του πλανήτη έχουν βρεθεί, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στατικής θερμοκρασίας, να είναι λάθος», έγραψε σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Australian την Παρασκευή, χωρίς όμως να παρέχει κάποια στοιχεία.

«Η πραγματική ατζέντα είναι η συγκεντρωτική πολιτική εξουσία. Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι το δόλωμα», έγραψε, προσθέτοντας ότι τα
Ηνωμένα Έθνη είναι ενάντια στον καπιταλισμό και την ελευθερία και θέλουν να δημιουργήσουν μια ‘νέα παγκόσμια τάξη’».


Τα ανατρεπτικά σχόλια του συμβούλου συνέπεσαν με μια επίσκεψη της επικεφαλούς του ΟΗΕ για το κλίμα Κριστιάνα Φιγκέρες (Christiana Figueres).

Σύμφωνα με τον Νιούμαν, η Φιγκέρες έχει «καταγραφεί να λέει ότι η δημοκρατία είναι ένα κακό πολιτικό σύστημα για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η Κομμουνιστική Κίνα, δηλώνει, είναι το καλύτερο μοντέλο

Η Φιγκέρες βρισκόταν στην Αυστραλία για να συζητήσει την πρακτική δράση της κλιματικής αλλαγής, προτρέποντας τη χώρα να αφήσει πίσω της την ρυπογόνα παραγωγή του άνθρακα. Προέτρεψε επίσης την Αυστραλία να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στη διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι τον Δεκέμβριο.

Είναι αμφίβολο όμως αν αυτή η πρόσκληση θα εισακουστεί. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης για το διοξείδιο του άνθρακα τον Νοέμβριο στο Μπρίσμπεϊν, ο Άμποτ προειδοποίησε ότι η σύνοδος κορυφής του Παρισιού θα αποτύχει εάν οι ηγέτες του κόσμου αποφασίσουν να δώσουν προτεραιότητα στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα έναντι της οικονομικής ανάπτυξης.

Ο Άμποτ, που το 2009 ονόμαστε την επιστήμη πίσω από την κλιματική αλλαγή «σκουπίδια», ακύρωσε επίσης έναν φόρο επί του διοξειδίου του άνθρακα και κατάργησε το ανεξάρτητο συμβουλευτικό όργανο Επιτροπή Κλίματος στην Αυστραλία.

Ο πρωθυπουργός είναι απρόθυμος να συμμετέχει στις πολιτικές της κλιματικής αλλαγής, αν και δεν κατάφερε να τις κρατήσει μακριά από την ημερήσια διάταξη στην περσινή σύνοδο κορυφής του G20.

Τόσο το περιβάλλον του Άμποτ όσο και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν έως τώρα αρνηθεί να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Νιούμαν.

Ο Νιούμαν, γνωστός σκεπτικιστής της κλιματικής αλλαγής, έχει κάνει παρόμοιες προκλητικές δηλώσεις και στο παρελθόν, περιγράφοντας την έννοια της κλιματικής αλλαγής έναν «μύθο» και μια «αυταπάτη».

Τον Φεβρουάριο επέκρινε τις πολιτικές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επικαλούμενος τη Βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση Age UK, δήλωσε ότι οι ηλικιωμένοι πολίτες στη Βρετανία συχνά πεθαίνουν από «χειμερινούς θανάτους», επειδή δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Κατηγόρησε τις πολιτικές της ανανεώσιμης ενέργειας οι οποίες οδηγούν στην αύξηση της τιμής της ενέργειας.

Η φιλανθρωπική οργάνωση που ρωτήθηκε για αυτή τη δήλωση από την εφημερίδα The Guardian, απέστειλε πίσω μία δήλωση με αναφορές στο υψηλό κόστος της ενέργειας παραλείποντας να κάνει οποιαδήποτε νύξη στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, τον Νοέμβριο του 2014, ο Νιούμαν ανέφερε μια κυβερνητική Σκωτσέζικη μελέτη, η οποία φέρεται να είπε ότι για κάθε θέση εργασίας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών, 3,7 θέσεις εργασίας χάνονται από κάπου αλλού. Ωστόσο, η ίδια η έκθεση δεν ανέφερε κάπου ότι είχε ανατεθεί από την κυβέρνηση. Τουναντίον, η κυβέρνηση αποκάλεσε τη μελέτη «παραπλανητική», προσθέτοντας ότι η βιομηχανία θα έχει στην πραγματικότητα το αντίθετο αποτέλεσμα στην απασχόληση.

Σύμφωνα με την Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την Αλλαγή του Κλίματος, ο μέσος όρος της παγκόσμιας θερμοκρασίας θα μπορούσε να αυξηθεί έως και κατά 4,8 ° Κελσίου (40,6 ° F) μόνο μέσα σε αυτόν τον αιώνα. Η πρόβλεψη θεωρείται προπομπός ξηρασιών, πλημμυρών και ανόδου της στάθμης των θαλασσών.

###


Μετάφραση Φαίη/Αβέρωφ

RT

 

https://averoph.wordpress.com/2015/05/09/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA/

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα