Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Ακόμα μια φορά διαμοιράζεται μαζί με την Εφημερίδα FREE SUNDAY του κ. Κύρτσου το παραπλανητικό βιβλιαράκι της Σαηεντολογίας με τον τίτλο «Ο δρόμος για την ΕΥΤΥΧΙΑ».
Παρά τις αντιδράσεις φορέων και προσώπων η προπαγάνδα αυτής της επικίνδυνης οργάνωσης συνεχίζεται. Μάλλον είναι…. «πολλά τα λεφτά». Και μιλάμε για αθέμιτο προσηλυτισμό , ο οποίος καταδικάζεται από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία διότι:
1. Δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη «Σαηεντολογία» (Οργάνωση που είναι καταδικασμένη από το....
Εφετείο στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες της Ευρώπης).
2. Στο οπισθόφυλλο μιλάει για ένα «μη θρησκευτικό κώδικα ηθών που έχει γραφεί από τον Λ. Ρον Χάμπαρτ (ιδρυτή και Γκουρού της Σαηεντολογίας) και δεν αποτελεί μέρος κανενός θρησκευτικού δόγματος». Αποκρύβει και πάλι την πραγματική ταυτότητα της οργάνωσης η οποία παρουσιάζεται στην Αμερική και στην Ευρώπη ως «Εκκλησία της Σαηεντολογίας» με θρησκευτική δομή και δόγματα.
3. Παραπλανεί συνειδητά τους αναγνώστες αφού στο εξώφυλλο παρουσιάζει την εικόνα ενός αιγαιοπελαγίτικου νησιού και σε πρώτο πλάνο ένα Ορθόδοξο ναό.
Ερευνητές και πρώην μέλη της οργάνωσης μιλούν για μια καλοστημένη «μηχανή» που απομυζά τα μέλη της οικονομικά και ηθικά ενώ εξουσιάζει απόλυτα την προσωπική τους ζωή και σκέψη.
Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο εφημερίδες με μεγάλη κυκλοφορία να χρησιμοποιούνται ως όργανα προπαγάνδας τέτοιων επικίνδυνων οργανώσεων ακόμη και επ’ αμοιβή.

 

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα