Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Πολλές νεοπροτεσταντικές ομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν ότι στις σημερινές συνθήκες,οι χριστιανοί και οι μουσουλμάνοι πρέπει να αφήσουν κατά μέρους τις θρησκευτικές και ιστορικές διαφορές τους και να δημιουργήσουν μια νέα θρησκεία το Crislam!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ‘The Last Crusade’, ήδη διάφορες νεοπροτεσταντικές ομάδες άρχισαν στο Χιούστον, την Ατλάντα, το Σιάτλ και το Ντιτρόιτ κυριακατικα κυρήγματα αλλά και κατηχητικά μαθήματα για τον Μωάμεθ τον ιδρυτή του Μωαμεθανισμού.

Οι πιστοί τους με έκπληξη πρόσεξαν ότι οι πάστορές τους έχουν τοποθετήσει το Κοράνι δίπλα από τη Βίβλο!

Όσοι πήραν αυτήν την ασυνήθιστη πρωτοβουλία προσπάθησαν να δικαιολογηθούν με περίεργα επιχειρήματα όπως ότι οι χριστιανοί δεν μπορούν να αγαπήσουν τον πλησίον τους εαν δεν έχουν σχέσεις μ'αυτόν!

Ο Alan Wisdom διευθυντής του Presvyterian Action Comitee και αντιπρόεδρος του Institut of Religion and Democracy δήλωσε ανοιχτά ότι το Ισλάμ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να έχει την ίδια αξία με το Ευαγγέλιο του Χριστού και ότι το Κοράνι δεν μπορεί να σταθεί δίπλα από τον Λόγο του Θεού.

Οι εκκλησίες,σε οποιαδήποτε ομολογία και αν ανήκουν,θα πρέπει να επικεντρώνονται στο να κυρήττουν τον Λόγο του Θεού και μόνο.Όταν θέλουμε να δοξάσουμε τον Θεό δεν μπορούμε να ανακατεύουμε άλλες θρησκείες, δήλωσε ο Alan Wisdom ο οποίος έκλεισε λέγοντας ''Καλό είναι να γνωρίζουν οι χριστιανοί κάποια πράγματα για τις άλλες θρησκείες,αλλά πρέπει να σταματήσει καθε ανάμειξη με τον χριστιανισμό του Ισλάμ ο οποίος αντιτίθεται στην χριστιανική διδασκαλία''

Δείτε μία ιστοσελίδα: http://www.chrislam.org/

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: Προσκυνητής (από ΕΔΩ)

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα