Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κέρκυρας, Νικόλαος Δένδιας, σχετικά με τις νέες βομβιστικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι τρεις συνολικά βομβιστικές επιθέσεις, μέσα σε δύο ημέρες, στην πρωτεύουσα, αποδεικνύουν ότι ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει κάνει πράξη το ‘’όραμά’’ του  για ‘’αφύλαχτη πόλη’’.

Όπως, άλλωστε, τονίσαμε μόλις την Παρασκευή, το κατ’ ευφημισμό επονομαζόμενο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,  παρακολουθεί εδώ και καιρό, σε ρόλο άβουλου θεατή, την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας, την επαναδραστηριοποίηση της τρομοκρατίας, τους βανδαλισμούς των ταραχοποιών και όλα τα φαινόμενα ‘’μικρής’’ και ‘’μεγάλης’’ εγκληματικότητας, τα οποία αποτελούν πλέον ρουτίνα.

Επαναλαμβάνουμε και σήμερα: η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει κάθε ενέργεια για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας. Δεν θα ανεχθεί, όμως, την άσκηση δημοσίων σχέσεων και την ατελείωτη ‘’θριαμβολογία’’ επί ανύπαρκτων επιτευγμάτων. Ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι ώρα, επιτέλους, να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας στον κ. Δένδια δηλωσε: “Ο υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θαύματα δεν γίνονται. Η ολέθρια πολιτική που ακολούθησε το κόμμα του, όταν είχε τη διακυβέρνηση της χώρας, σε κάθε πεδίο κυβερνητικής πολιτικής, εξακολουθεί δυστυχώς να παράγει αποτελέσματα ακόμη και σήμερα». Ο κ. Χρυσοχοΐδης επεσήμανε ότι «η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία παραμένουν σοβαρά προβλήματα που όμως η σημερινή κυβέρνηση δεν παρακολουθεί αμήχανη». Όπως υπογράμμισε, «γίνονται συστηματικές προσπάθειες με μια νέα αντεγκληματική πολιτική, με την αναδιάταξη των δυνάμεων και τον εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά στην καθημερινότητα του πολίτη».

«Η προσπάθειά μας συνεχίζεται, εντείνεται και θα πετύχει», κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

http://www.antinews.gr/?p=38295

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα