Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η κ. ΓΙΑΝΝΑ ΚΟΥΡΟΥΣΗ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ Friedrich Nietzsche («Η Γένεση της Τραγωδίας», κεφ. XV, 1872)

Friedrich Nietzsche («Η Γένεση της Τραγωδίας», κεφ. XV, 1872):«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα. Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά (για κάθε εποχή) ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. Μα ποιοι, επιτέλους, είναι αυτοί των οποίων η ιστορική αίγλη υπήρξε τόσο εφήμερη, οι θεσμοί τους τόσο περιορισμένοι, τα ήθη τους αμφίβολα έως απαράδεκτα, και οι οποίοι απαιτούν μια εξαίρετη θέση ανάμεσα στα έθνη, μια θέση πάνω από το πλήθος. Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απʼ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους. Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους (Έλληνες), οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα»!!!
ΟΙ ΜΟΧΘΗΡΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ , ΧΟΛΗΣ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ Ο ΑΜΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ , Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥΖΙΚΟΣ -ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ- ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ . ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΜΠΟΡΕΙ:

- ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

- ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΗΣ

- Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΒΙΑ

- Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥ.

- ΤΕΛΟΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ, ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ , ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ .ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ . ΤΟΥΣ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΟΒΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΘΕ. ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΕΙ !!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα