Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ImageΔιαψεύδει η αμερικανική πρεσβεία ότι υπάρχει η παραμικρή προειδοποίηση ή ανησυχία για τρομοκρατική επίθεση κατά αμερικανικών "στόχων" στο ελληνικό έδαφος, όπως  δημοσιεύθηκε σε αρκετές ειδησεογραφικές πύλες και ιστοσελίδες σήμερα το πρωί. To defencenet.gr απευθύνθηκε σε κορυφαία πηγή της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής στην Ελλάδα για αν υπάρχει ζήτημα έκτακτων μέτρων και πληροφοριών για απειλές κατά της ασφάλειας πρεσβείας και προξενείου και εκπρόσωπος της πρεσβείας το αρνήθηκε με απόλυτο ύφος.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς "Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ούτε υπάρχουν έκτακτα μέτρα". Νιώθουμε απόλυτα ασφαλείς και συνεργαζόμαστε άριστα με τις ελληνικές αρχές αν προκύψει κάποιο θέμα, το οποίο πάντως εν προκειμένω δεν υπάρχει".

Φαίνεται ότι η φημολογία που δημοσιεύθηκε σε αρκετές ειδησεογραφικές πύλες σήμερα το πρωί προήλθε από τις γενικότερες πληροφορίες των αρχών ασφαλείας που υπάρχουν για επικείμενο  τρομοκρατικό  κτύπημα της Αλ Κάϊντα στην Ευρώπη, αλλά και απειλές κατά των ελληνικών προξενείων στις ΗΠΑ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα