Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Έχω γράψει εδώ και καιρό, σχετικά με την ΔΕΗ, ότι η "απελευθέρωση" είναι το τέλος της, αφού η "Ευρωπαϊκή" "απελευθέρωση" σημαίνει και σαλαμοποίηση, και, με σαλαμοποίηση, η ΔΕΗ (ή μάλλον τα κομματάκια της) θα είναι πολύ πιο δύσκολο να χρηματοδοτηθούν, επομένως επενδύσεις τέλος, και τα σαλαμάκια της ΔΕΗ θα καταλήξουν σε μεγαλύτερες "Ευρωπαϊκές" εταιρίες ηλεκτροπαραγωγής, και τέρμα το διάλειμμα, και μέσα τα κεφάλια. Αυτή η "απελευθέρωση" ευνοεί τα ...μονοπώλια. Και η ΔΕΗ ήταν μονοπώλιο, αλλά είχε, έστω και α λα γκρεκ, πολιτικό έλεγχο και, εξ ορισμού, κοινωνικές ευαισθησίες.  Το ιδιωτικό μονοπώλιο, σε χώρα ή χώρες χωρίς καθεστώς πραγματικών Ρυθμιστικών Αρχών, είναι πραγματικό μονοπώλιο, και ό,τι θέλει κάνει. Νεοφεουδαρχία.

Έγραψα και στην προηγούμενη ανάρτηση ότι η λεγόμενη "απελευθέρωση" της ηλεκτροπαραγωγής δυσχεραίνει και την κατασκευή πυρηνικών αφού ούτε οι καν οι μεγάλοι ηλεκτροπαραγωγοί δεν μπορούν να αντέξουν το χρηματοοικονομικό ρίσκο που απορρέει από καθυστερήσεις κατά την κατασκευή, αλλαγές σε ζήτηση κλπ, παρά μόνο οι πολύ μεγάλοι, και κατά προτίμηση κρατικοί, ή ημικρατικοί. Αυτή η "απελευθέρωση" εξυπηρετεί και το λόμπυ του αερίου.

Επειδή έχω περάσει πολλά χρόνια δηλώνοντας "φιλελεύθερος", σάς ορκίζομαι ότι αυτές οι "απελευθερώσεις" δεν έχουν σχέση με φιλελεύθερη οικονομική προσέγγιση. Οι φιλελεύθεροι απεχθάνονται τα μονοπώλια, ιδίως αυτά που διορίζουν τους πολιτικούς ή ρυθμιστικούς τους "προϊστάμενους".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η "απελευθέρωση" έχει παραπλανητικές ερμηνείες... Και για να μην ξεχνάτε, και η "προστασία του περιβάλλοντος" είναι σε αυτό το μήκος κύματος, αφού μόνο οι μεγάλοι και οι πλούσιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.  Πατέντα της δεκαετίας του '60 για να εδραιωθούν κάτι πολύ μεγάλες εταιρίες χημικών.

Εδώ, θα δείτε τους νέους φεουδάρχες σας (στις Ευρωπαϊκές εταιρίες, παρακαλώ)

 

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα