Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Μια άποψη που διακινείται ευρέως σε ρωσικά και αραβικά μέσα σχετικά με την  επίθεση των τουρκικών αεροσκαφών στο ρωσικό « Sukhoi -24 » πάνω από συριακό έδαφος, συνδέει το γεγονός με προσωπική απόφαση του Ερντογάν προκειμένου να υπερασπισθεί τα επιχειρηματικά συμφέροντα του γιού του Μπιλάλ.

ufuofrofuouf
12274190_10208330371681527_5802549101174610905_n
Οι ειδικοί  εκφράζουν την άποψη ότι η επίθεση συνδέεται με την εμπορική σχέση μεταξύ Μπιλάλ Ερντογάν (γιος του ο Πρόεδρος της Τουρκίας) και «Ισλαμικού Κράτους » .
Οι εμπειρογνώμονες έχουν ήδη επισημάνει ότι ένας από τους κύριους οικονομικούς πόρους για τη λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος» είναι η εξαγωγή πετρελαίου από τις πετρελαιοπηγές της Συρίας και του Ιράκ. Οι Ιρακινές Μυστικές Υπηρεσίες αποφαίνονται  ότι το Ισλαμικό Κράτος εξάγει ημερησίως  έως και 300 000 βαρέλια πετρελαίου  , που αντιστοιχούν σε έσοδα   40-50 εκατομμύρια δολαρίων το μήνα.
Φυσικά  μια τέτοια ποσότητα του πετρελαίου  μπορεί να διατεθεί στην παγκόσμια αγορά μόνο μέσα από εταιρείες διύλισης πετρελαίου οι οποίες  διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές και εμπορικές σχέσεις Ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν τον Αύγουστο την πληροφορία ότι η αγγλο-τουρκική εταιρεία « Genel Energy » εξευγενίζει και πουλάει το πετρέλαιο που εξορύσσεται από το «Ισλαμικό Κράτος».
jhjhkl
Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Μπιλάλ Ερντογάν παρέχει πολιτική κάλυψη στους τρομοκράτες ώστε να προσπορίζεται έσοδα από την πώληση  του πετρελαίου.
Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές  στα προπύργια της τρομοκρατικής οργάνωσης στις πετρελαιοπαραγωγικές πηγές της Συρίας, όπως το Ντέιρ Εζορ, μείωσαν  κατά μεγάλο βαθμό την παραγωγή με αποτέλεσμα να σημάνει η αρχή της καταστροφής της βιομηχανίας πετρελαίου που είχε στηθεί επάνω στην εκμετάλλευση των πηγών από τους ισλαμιστές τρομοκράτες.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ακύρωσε επίσκεψη στην Τουρκία, o μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Ρωσίας τουρισμού Natalie Tours ακύρωσε όλες τις κρατήσεις στην Τουρκία. Φαίνεται ότι οι σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας  έχουν εντελώς παγώσει.
« Οι Ρώσο-τουρκικές σχέσεις έχουν πέσει κάτω από το μηδέν », δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας και στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Ivan Konovalov στη ρωσική κρατική τηλεόραση.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη άρχισαν να επιτίθενται από μέρες στις εγκαταστάσεις εξόρυξης πετρελαίου που ελέγχονται από την ISIS. Αυτές οι επιθέσεις κορυφώθηκαν με την καταστροφή  μεγάλων δεξαμενών πετρελαίου και τον βομβαρδισμό 500 βυτιοφόρων που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά πετρελαίου στο Ιντλίπμ.
 Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, δήλωσε ότι οι ρωσικές επιδρομές  έχουν μειώσει την ποσότητα του πετρελαίου  του « Ισλαμικού Κράτους » που διακινείται στην αγορά κατά περίπου 60 χιλιάδες τόνους ανά ημέρα, ενω οι εισαγωγές αυξήθηκαν κατά $ 1,500,000.
O πρωθυποπυργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέγεφ δήλωσε σήμερα ότι τούρκοι αξιωματούχοι έχουν άμεσα οικονομικά συμφέροντα στην εμπορία πετρελαίου από την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και ότι αυτό μπορεί να συνδέτεαι με την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους.Η πράξη της Τουρκίας είναι  μια προστασία του Ισλαμικού Κράτους και για εμάς δεν αποτελεί καμιά έκπληξη καθώς έχουμε πληροφορίες για τα άμεσα οικονομικά συμφέροντα των Τούρκων που σχετίζονται με εγκαταστάσεις διυληστηρίζων που προμηθέυονται πετρέλαιο από το Ισλαμικό Κράτος.
dimpenews.com
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα