Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα που διαβάζουμε στις διάφορες ιστοσελίδες περίπου 4000 συνάνθρωποί μας προχώρησαν στο απονενοημένο διάβημα σε σε 3 1/2 χρόνια μνημονίου.

του Στρατή Μαζίδη

Δηλαδή αν διαιρέσουμε τις 1275 ημέρες του μνημονίου με το 4000, προκύπτει πως κάθε 8 ώρες κάποιος καταπίνει ένα κουτί χάπια, πηδάει από το μπαλκόνι, πέφτει στις ράγες ή φυτεύει μια σφαίρα στο κεφάλι του.
Με άλλα λόγια κάθε οκτώ ώρες ένας συνάνθρωπός μας δε βρίσκει πλέον λόγο να παραμείνει σε αυτή τη ζωή, να κρατά στα χέρια του το μεγαλύτερο δώρο του Θεού. Κι ούτε πιστεύει ότι έχει έστω μια ελπίδα να αλλάξει κάτι ώστε να μην περάσει την...απέναντι όχθη.
Άλλοι φεύγουν μόνοι, άλλοι αφήνουν πίσω είτε γυναίκα και παιδιά, είτε γονείς.

 


Δυστυχώς για αυτούς κανείς δε νοιάζεται. Για αυτές τις 4000 δολοφονίες μιας κατά συρροή σπείρας δολοφόνων δεν ανοίγεται καμία δικογραφία, δε βλέπουμε συλλήψεις, δεν οδηγείται κανείς στη φυλακή.
Αυτοί οι άνθρωποι όμως δολοφονήθηκαν και μάλιστα με το χειτότερο τρόπο. Οι δολοφόνοι έστησαν έτσι την ιστορία ώστε να φανούν αυτόχειρες. Η ψυχή τους όμως φαντάζομαι ότι θα αναμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη.
freepen

 

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα