Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Με το ζόρι προσπαθούν να μας πείσουν πως υπάρχει ο θεός «ανταγωνισμός» τον οποίο πρέπει να προσκυνήσουμε. Επειδή δεν ξέρω πως αλλιώς να λεχθεί θα τον ονομάσω ο «καρτέλ ανταγωνιστής». Γι αυτό λοιπόν ακολουθώντας το «Αμερικανικό όνειρο» η SUPERPHARMΕβραϊκών συμφερόντων, θα απλώσει την «ανταγωνιστική» της αλυσίδα πάνω στα κουφάρια των φαρμακείων της γειτονιάς και της προσωπικής επαφής. 

 
Για πρώτη φορά λοιπόν ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και με πειραματόζωο την Ελλάδα (σαν Δούρειος Ίππος) παύει να υπάρχει ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ στην γειτονιά, καθ΄ όσον το φάρμακο μετατρέπεται σε εμπόρευμα, από κοινωνικό αγαθό. Ο Υπ. Υγείας διατείνεται ότι θα πέσουν τα φάρμακα (πως θα πέσουν όταν δεν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός αλλά αλυσίδα καρχαρίας, δεν μας το εξήγησε), ενώ αυτά θα αυξηθούν. Στην Ελλάδα σήμερα κοστίζει το Depon€0,70 και στην Αγγλία €3 και €5 (!!!), άρα εκεί θα ανέβει. Η κοινωνική αλληλεγγύη του φαρμακοποιού έναντι του ασθενούς, όταν δεν μπορούσε την στιγμή που έπρεπε να αγοράσει τα φάρμακά του (έχω την εμπειρία από μικρό παιδί όταν η μητέρα ήταν κατάκοιτη για 3 χρόνια, αλλά και προσωπικά μέσα μια 10ετία….), σήμερα θα μένει χωρίς φάρμακο μέχρι να μπορέσει να βρει χρήματα να πληρώσει τον έμπορα αλυσίδα ή χωρίς φαί αφού ο κυρ Μένιος με το παγκαλικάκι και το δεφτέρι έχει κλείσει προ πολλού……
 
Υποτίθεται λοιπόν πως ο ΟΟΣΑ επέβαλε το πολυνομοσχέδιο μέσω της έκθεσής του και το ειρωνικό είναι ότι στο τέλος των 260 σελίδων της έκθεσής του αναφέρει ότι «οι θέσεις που αναφέρονται στην έκθεση δεν εκφράζουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τον οργανισμό» (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)   Πρώτο δηλαδή, ουδέποτε υπήρξε «εργαλειοθήκη» ΟΟΑΣΑ και δεύτερο δηλαδή, ο ΟΟΣΑ πήρε 1.000.000 € (αλλού άκουσα 1.500.000 €) για μία έκθεση που δεν τον εκφράζει αλλά ούτε έχει παραληφθεί από το Υπ. Εμπορίου ΑΚΟΜΑ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Σημειωτέον δε η έκθεση έχει 4 ΤΕΣΣΕΡΑ στάδια και οι «πατριώτες» που βγαίνουν και δίνουν λόγους και διαλέξεις στα παραδομένα τηλεορασόπληκτα ανθρωπάκια, πήδηξαν το στάδιο που αφορά την «ποσοτικοποίηση και αξιολόγηση» της έκθεσης και ως εκ τούτου προκύπτουν ποινικές ευθύνες (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) , εφ όσον συμπεραίνεται πως εξυπηρετούν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Νομοθετώντας δε «οι πατριώτες» τα επόμενα στάδια και στην περίπτωση που κινηθεί διαδικασία από τους κλάδους του φαρμάκου και του βιβλίου, μέχρι να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη, θα περάσουν χρόνια, με τους επαγγελματίες να έχουν αναγκαστεί να χάσουν τις επιχειρήσεις τους (!!!!!!!!!!!!!!) Ο κ. Μίχαλος (πρόεδρος της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων) κατήγγειλε την ημέρα του πολυνομοσχεδίου ότι ο ΙΟΒΕ έφτιαξε «ιδιωτική εταιρεία συμβούλων» στην οποία προΐστανται και εργάζονται σύμβουλοι του υπουργού (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
 
Το τελικό στάδιο λοιπόν είναι, να αναγκαστούν οι επιστήμονες να δουλέψουν υπάλληλοι στον «ανταγωνιστή» χωρίς καμία άποψη, εξαρτημένοι από τα συμφέροντα της «ανταγωνιστικής» αλυσίδας (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) που θα προωθεί το «εμπόρευμα» που της δίνει περισσότερο κέρδος, ενώ από πλευράς τους οι ασθενείς θα πιστεύουν πως οι φαρμακοποιοί θα διαθέτουν μαμμωνάδες, εφ όσον θα στέκονται μπροστά στα φαρμακευτικά προϊόντα, μόνον που θα είναι απλοί υπάλληλοι. Όμως ο έμπορας αλυσίδα κάλλιστα θα μπορεί θα φέρει ξένους φαρμακοποιούς πχ. Ρουμάνους για να κάνει την δουλειά του. 
 
Το ίδιο συμβαίνει και με τα τρόφιμα. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και οι τιμές όχι μόνον δεν μειώνονται αλλά αυξάνουν με ύπουλο τρόπο όπως διαπίστωσα όταν πήγα στο supermarket. Τα περί 4% κάτω το πασχαλινό τραπέζι, να το πουν σε κανέναν ηλίθιο. 
 
Στην Αμερική κυνηγούν 17 τράπεζες, επειδή κατηγορούνται πως «ρυθμίζουν» το επιτόκιο και αυτές οι τράπεζες που κατηγορούνται εβρισκόμενες στο στόχαστρο της δικαιοσύνης (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) δανείζουν της Ελλάδα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)   Για λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο θέμα ακούστε από το 48 λεπτό περίπου.
 
Και που να ακούσετε για το βιβλίο. Ο κ. Φλωράς προκαλεί τον αρμόδιο υπουργό που «κτυπά τα καρτέλ» κατά δήλωσή του κ. Χατζηδάκη, να καλέσει τον εισαγγελέα να ξεκινήσει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το ζήτημα. Επειδή δεν θα το κάνει, υπάρχει κάποιος εισαγγελέας που να ακούει ;;;      Νάγια 
 
 

 

 

Πηγή

 

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα