Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Σύμφωνα με την Eurostat,ο πληθυσμός της Ελλάδας αυξήθηκε κατά 35.000 άτομα μέσα σε ένα χρόνο!

Ο λόγος της αύξησης αυτής είναι οι μετανάστες.

Την 1η Ιανουαρίου 2010, ο πληθυσμός της Ελλάδας έφτασε τους 11.295.000 κατοίκους, σημειώνοντας αύξηση κατά 35.000 κατοίκους σε σχέση με την 1η Ιανουαρίου 2009,όπως επισημαίνει η Εurostat.

H αύξηση του πληθυσμού της Ελλάδας οφείλεται κατά 77% στη μετανάστευση ( 62 % για τους «27»), η οποία έφτασε στη χώρα μας τα 27.000 άτομα και λιγότερο στη φυσική αύξηση του πληθυσμού, που έφτασε τα 8.000 άτομα. Οι γεννήσεις έφτασαν τις 118.000 και οι θάνατοι τους 110.000.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης γεννήσεων διαμορφώθηκε για το 2009 στην Ελλάδα σε 10,5 ανά 1.000 κατοίκους (έναντι 10,7 ανά 1.000 κατοίκους στους «27» της Ε.Ε.), ενώ ο δείκτης θνησιμότητας σε 9,8 ανά 1.000 κατοίκους (έναντι 9,7 ανά 1.000 κατοίκους στην Ε.Ε. των «27»).

Mε δεδομένη την υπογεννητικότητα που υπάρχει στην Ελλάδα και των ανύπαρκτων νόμων που θα δίνουν κίνητρα(κυρίως οικονομικά) στις οικογένειες να κάνουν παιδιά και μετά την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νόμου,ουσιαστικά  θα καταλήξουμε σε μια Ελλάδα ,χωρίς 'Ελληνες.

Ή μάλλον θα καταλήξουμε σε μια Ελλάδα ,με ελληνοποιημένους 'Ελληνες,αφου τα σχέδια τους για άλλοιωση του πληθυσμού πραγματοποιούνται σταδιακά.

 

Προσωπικα,τα παραπάνω στοιχεία θεωρώ οτι δεν αντανακλούν την πραγματικότητα,γιατι φυσικά στις μετρήσεις δεν  συμπεριλάβανε και τους λαθρομετανάστες,φανταστείτε λοιπον σε τι ποσοστά θα φτάσουν τα νούμερα.

 

Δείτε και το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε οτι τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα