Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές, καθώς σε απόρρητη αναφορά αξιωματούχων την Ελληνικής Αστυνομίας προς τον υπουργό δημόσιας τάξης, εκφράζονται φόβοι για οργανωμένο σχέδιο εξεγέρσεων στα κέντρα φιλοξενίας που βρίσκονται λαθρομετανάστες.

Πληφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχη σε εφαρμογή οργανωμένο τουρκικό σχέδιο για εξεγέρσεις λαθρομεταναστών, με σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα ανά την επικράτεια, ενώ οι ανησυχίες αυξάνονται διότι υπάρχουν συχνές καταγραφές επικοινωνιών λαθρομεταναστών από τα νησιά και την ενδοχώρα με την τουρκική πλευρά.

 

Οι αξιωματούχοι εξετάζουν όλα τα σενάρια και σύμφωνα με τις πληροφορίες, στόχος της τουρκικής πλευράς είναι η μαζική εξέγερση των 16.500 κρατουμένων στα 5 ελληνικά νησιά.

Οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις συνθήκες κράτησης, αλλά και την οργή των λαθρομεταναστών, με σκοπό να δημιοιυργηθεί ένα ντόμινο μαζικής εξέγερσης, κάτι το οποίο θα δημιουργούσε μια ανυπολόγιστη εθνική κρίση.

Προβληματισμό προκαλεί επίσης στις αρμόδιες υπηρεσίες, η ανάπτυξη τούρκων πρακτόρων σε όλα τα Βαλκάνια, όπου έχουν σαν στόχο και σκοπό μαζί με ντόπιους συνεργάτες τους και λαθρομετανάστες να δημιοιργήσουν προβοκάτσιες εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τουρκική MIT εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και προσεγγίζει πολλούς παράνομους μετανάστες που έχουν κάποιο επίπεδο και συγκεντρώνουν κάποια επιθυμητά στοιχεία και προσόντα πριν αυτοί εισέλθουν στη χώρα μας, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους επηρεασμού και στρατολόγησης, όπως χρηματισμοί, διευκολύνσεις εισόδου στην Ελλάδα, απειλές, εκβιασμοί.

Εύκολα, λοιπόν, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ανάμεσα στους πολλούς εισερχόμενους στην Ελλάδα βρίσκονται και κάποιοι που θα ενεργήσουν για λογαριασμό της ΜΙΤ στο ελληνικό έδαφος, ενώ είναι διαπιστωμένο ότι η τουρκική Μυστική Υπηρεσία «χρίζει» παράνομους μετανάστες σε πράκτορές της, οι οποίοι εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος ανάμεσα στους πολλούς κακόμοιρους και ταλαιπωρημένους.

Η ΕΥΠ επανειλημμένως αποκάλυψε τέτοιου είδους επιχειρήσεις της ΜΙΤ, ενώ κάποιοι, προφανώς πράκτορές της ή ελεγχόμενοι από αυτή, εντοπίστηκαν να επιστρέφουν κάποια στιγμή στην Τουρκία για να εισέλθουν αργότερα και πάλι στη χώρα μας, συνεχίζοντας ή αναλαμβάνοντας άλλες καινούργιες αποστολές.

Το μέλλον της χώρας μας προβλέπεται δυσοίωνο, μισθοί πείνας, κατεστραμμένη, χωρίς κοινωνικές και πολιτικές δομές και με χιλιάδες λαθρομετανάστες να την κατακλύζουν, δημιουργώντας ένα αβέβαιο μέλλον για την πατρίδα μας, καθώς η εσωτερική ασφάλεια πλέον τίθεται σε αβεβαιότητα.

 

Οι ασσύμετρες απειλές που πρόκειται να δημιουργηθούν, όπως α) επεισόδια στα κέντρα κράτησης, β) υποστήριξη των μεταναστών από ακραίες ομάδες και ταυτοχρόνως επεισόδια σε αστικό περιβάλλον με υποκίνηση από ξένες υπηρεσίες θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό μείγμα.

Ο εθνικός ιστός θα διαρραγεί μια και καλή, η αλλοίωση της γλώσσας μας θα είναι δεδομένη και οι γάμοι με άτομα διαφορετικής εθνικής προέλευσης θα μετρέψει την Ελλάδα μια πολυπολυτισμική κοινωνία.

Ο Σύριζα αφού κατέστησε την Ελλάδα μια αποικία χρέους μετατρέπει πλέον την χώρα μας και σε αποικία λαθρομεταναστών.

 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα