Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Εδώ και λίγο καιρό το ΙΚ έχει κυκλοφορήσει έναν χάρτη που απεικονίζει τις εδαφικές του φιλοδοξίες, μέχρι το 2020. Στον χάρτη αυτό εικονίζονται υπό ισλαμικό έλεγχο περιοχές όπως η Ισπανία, η Κίνα, η Ινδία, η βόρεια Αφρική, αλλά και τα Βαλκάνια.

Του Jake Burman
ΠΗΓΗ: http://www.express.co.uk/

Το ΙΚ επιθυμεί, εντός των επομένων πέντε ετών να θέσει υπό τον έλεγχό του τις εν λόγω περιοχές. Φυσικά, θα μπορούσε να πει κανείς, πως οι φιλοδοξίες του αυτές συνιστούν, απλώς, σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Είναι όμως έτσι, συνυπολογιζόμενης και της αθρόας προσέλευσης λαθρομεταναστών;

Οι τζιχαντιστές επιθυμούν να «ανακτήσουν μουσουλμανικές περιοχές», δηλαδή που περιοχές που κάποτε βρέθηκαν υπό μουσουλμανική κατοχή, είτε αραβική, είτε οθωμανική, έως την κεντρική Ευρώπη. Το ΙΚ αυτή την στιγμή παρατάσσει τουλάχιστον 50.000 μαχητές και διαθέτει πολλά χρήματα, κυρίως από το λαθρεμπόριο καυσίμων.

Ο δημοσιογράφος του ΒΒC Άντριου Χόσκεν, στο νέο του βιβλίο, παρουσιάζει τον χάρτη των τζιχαντιστών, σημειώνοντας πως το ΙΚ θέλει να ανακτήσει τον ισλαμικό κόσμο:

«Από την στιγμή που έχουν δημιουργήσει το χαλιφάτο τους, ετοιμάζονται να κινηθούν κατά του υπολοίπου κόσμου. Οραματίζονται όλον τον κόσμο υπό τον έλεγχό τους. Έχουν, βέβαια, 60 έθνη απέναντί τους, περιλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Ρωσίας και δεν είναι πιθανόν το όραμά τους να πραγματοποιηθεί. Κάποτε όμως και το πρώτο βήμα, η ίδρυση του χαλιφάτου, φάνταζε απραγματοποίητο», αναφέρει ο Χόσκεν.

Αν οι τζιχαντιστές αποκτήσουν όπλα μαζικής καταστροφής δεν θα διστάσουν να τα χρησιμοποιήσουν:

«Το ΙΚ θεωρεί ότι όλος ο κόσμος πρέπει να τεθεί υπό την ιδεολογία του. Οι τζιχαντιστές έχουν ήδη αποσταθεροποιήσει το Ιράκ και την Συρία και προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την Σαουδική Αραβία και τη Λιβύη και πρόσφατα έπληξαν τον αλγερινό τουρισμό», αναφέρει ο Χόσκεν και τονίζει πως αν το ΙΚ παραμείνει στην Συρία και στο Ιράκ, πιθανότατα, θα αναπτύξει βιολογικά και χημικά όπλα, τα οποία και δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει.

Ο Χόσκεν καταγράφει το πώς, το 1996, ο Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκαουί, ίδρυσε αυτό που εξελίχθηκε στο ΙΚ. Ο αλ Ζαρκαουί περιέγραφε από τότε τα επτά βήματα που, έως το 2020, θα οδηγούσαν την οργάνωση στη νίκη. «Το 2010-11 οι αντίπαλοι του ΙΚ βρέθηκαν πολύ κοντά στη νίκη. Είχαν εξουδετερώσει το 80% των ηγετών της οργάνωσης, αλλά δεν εξολόθρευσαν το καρκίνωμα και αυτό επανήλθε», τονίζει.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κάμερον έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για αεροπορική εκστρατεία κατά του ΙΚ, ώστε να αντιμετωπιστεί η προέλαση των τζιχαντιστών. Ο Κάμερον όμως αντιμετωπίζει πιέσεις να αποστείλει και χερσαίες δυνάμεις εναντίον του ΙΚ. Ο Χόσκεν, πάντως, προειδοποιεί πως σε περίπτωση δυτικής χερσαίας επιχείρησης το σχέδιο των επτά βημάτων του αλ Ζαρκαουί, είναι πιθανόν να εφαρμοστεί, καθώς η εισβολή θα προκαλέσει την αθρόα κατάταξη μουσουλμάνων στο ΙΚ.

«Ίσως πολλοί μουσουλμάνοι ανά την υφήλιο σπεύσουν να ενταχθούν στις τάξεις τους. Το ΙΚ επιδιώκει να εμφανιστεί ως αντίπαλος της Δύσης. Η οργάνωση θεωρεί πως πολλοί μουσουλμάνοι σε όλον τον κόσμο θα πιστέψουν πως το Ισλάμ δέχεται επίθεση και θα ενταχθούν σε αυτό. Το περιοδικό που εκδίδουν ονομάζεται Νταγκίμπ, που είναι η πόλη της Συρίας όπου η τελική μάχη κατά της Δύσης, ο Αρμαγεδδών, θα λάβει χώρα. Ίσως λοιπόν η εισβολή χερσαίων δυνάμεων να αποτελεί την παγίδα», τόνισε ο Χόσκεν.

Στο μεταξύ το ΙΚ συνεχίζει να δολοφονεί χιλιάδες αθώους, αλλά και να απειλεί την ασφάλεια στην Ευρώπη, με τις βρετανικές υπηρεσίες να βρίσκονται στη μέγιστη δυνατή επιφυλακή ώστε να αποτρέψουν τυχόν επίθεση.

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα