Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Eξοπλίζονται και ασκούνται για τη διάβαση του ποταμού

Όπως αποκαλύπτουν τα τουρκικά ΜΜΕ οι 1η στρατιά του τουρκικού στρατού η οποία εδρεύει στην περιοχή της Αν. Θράκης το τελευταίο διάστημα κάνει συχνές ασκήσεις ιγα το πέρασμα του ποταμού ενώ έχει αποκτήσει 52 αμφίβιες αυτοκινούμενες επιθετικές γέφυρες μεταφοράς βαρέων οχημάτων τύπου Samur και 36 γεφυροφόρα άρματα τύπου LEGUAN κλάσης 70 τόνων με άνοιγμα γέφυρας 24 μέτρα.

 

Με άλλα λόγια η Τουρκία επανέρχεται με απειλητκές διαθέσεις έναντι της Ελλάδας όχι μόνο με σχέδια για το Αιγαίο, αλλά και για τη Θράκη. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο τότε αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος προσπαθώντας να αποτρέψει τέτοιου είδους σχέδια είχε ξεκινήσει την κατασκευή αντιαρματικής τάφρου σε όλο το μήκος των 138 χιλιομέτρων του Έβρου. Το έργο όμως δεν ολοκληρώθηκε λόγω της οικονομικής δυσπραγίας της χώρας μας.

ΠΑΡΟΝ

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα