Re: Οι φίλοι μας,πολιτισμένοι Γερμανοί....

11
aetos64 έγραψε:Τι να πεί κανείς για τους γερμαναράδες, δεν υπάρχει λογικό πεδίο να τους χαρακτηρίσεις, ζούνε ακόμα στην προβαρβαρική τους εποχή!
Έχουν χάσει τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, βρίσκοντε σήμερα, 70 χρόνια μετά, υπό στρατιωτικό έλεγχο των νικητών συμμάχων (υπό κατοχικό καθεστώς), άνευ δικαιώματος σε κυριαρχικό κράτος, άνευ δικαιώματος σε συνταγματικής κρατικής νομοθεσίας και κυριαρχίας, και εντούτεις κουνάν το δάχτυλο σε άλλες χώρες, μη έχοντας συνειδητοποιήσει τίποτα απο τα παραπάνω!!!
Τι μπορείς να πείς για τους γερμαναράδες :blue :blue :blue

Αντί να ασχολούμαστε με τα πραγματικά παγκόσμια προβλήματα (οι Γερμανοί το μόνο πρόβλημα που βλέπουν, είναι πως θα στηθεί το 4ο Reich), τοποθετήθηκαν οι βάρβαροι γερμανοί, εσκεμμένα με σατανικό σχέδιο, εμπόδιο σε αυτό ώστε να ασχολούμαστε με την ιλιθιότητα των Γερμανών!!!


ΥΓ
Αυτά τα λέω εγώ, που ζώ 43 απο τα 51 μου χρόνια στην Γερμανία!!!


Απο το κρατικό γερμανικό κανάλι ZDF: ''Η Γερμανία είναι αμερικάνικη αποικία, το αποδεικνύουμε!''

Μάλιστα, έτσι εξηγήται η μανιώδη εμμονή επιβολής σε κυρίαρχα κράτη όπως η Ελλάδα!

Διαδώστε το!

phpBB [video]

Re: Οι φίλοι μας,πολιτισμένοι Γερμανοί....

13
Το πνεύμα του κακού ζει και βασιλεύει στο γερμανικό υποσυνείδητο. Ο Αχόρ, ο παλιός θεός των Γότθων, ή καλύτερα ο ίδιος ο «έξω από εδώ» που συμβολίζει και την ιστορική ύπαρξη των Γερμανών.
Εικόνα
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αναλύοντας την ψυχοσύνθεση του γερμανικού λαού ο μεγαλύτερος Γερμανός ψυχίατρος, (ελβετικής καταγωγής ), ο Καρλ Γιούγκ, είχε αναφέρει ότι ο λαός αυτός έχει μια αρρωστημένη αίσθηση του καθήκοντος. Θεώρει καθήκον του να δολοφονεί εκατομμύρια ανθρώπους γιατί…
πρέπει να υπακούει στον εντολές αυτού που έχει την εξουσία.
Έτσι μόνο μπορούν να εξηγηθούν τα απίστευτα και φρικτά εγκλήματα των Γερμανών στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Γερμανοί αξιωματικοί που έδιναν τις εντολές για τις εκτελέσεις, ήταν πεντακάθαροι και φορούσαν στολές στην «τρίχα», την ίδια ώρα που τα θύματα τους ψυχορραγούσαν δίπλα τους χτυπημένα θανάσιμα από τα γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα.
Παρ’ όλο που η Γερμανία πλήρωσε το ακριβό αντίτιμο του ολοκαυτώματος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου με τη διαίρεση της, η διαίρεση αυτή δημιούργησε το λεγόμενο γερμανικό παράδοξο. Η ανατολική Γερμανία, αυτή που υποτίθεται ότι ήταν το σοσιαλιστικό τμήμα της νέας Γερμανίας, που διέπονταν από σοσιαλιστικές αρχές, ήταν αυτή που ανέπτυξε ξανά τον αρρωστημένο πρωσικό γερμανικό εθνικισμό. Η πρόθεση της να αναδεικνύεται πρώτη στους ολυμπιακούς αγώνες, την οδήγησε στην ανάπτυξη της βιομηχανίας παραγωγής αναβολικών και οι ανατολικογερμανοί αθλητές πρώτοι δίδαξαν σε τόσο μεγάλο βαθμό την χρήση ουσιών για την δημιουργία του γερμανικού υπεράνθρωπου που κατήγαγε αλλεπάλληλης νίκες.
Ο Καρλ Γιούγκ είχε αναλύσει ίσως για πρώτη φορά στην γερμανική ιστορία το μεγάλο πνεύμα του κακού που ζει και βασιλεύει στο γερμανικό υποσυνείδητο. Είναι ο περίφημος Αχόρ, ο παλιός θεός των Γότθων, ή καλύτερα ο ίδιος ο «έξω από εδώ» που συμβολίζει και την ιστορική ύπαρξη των Γερμανών και την πεποίθηση ότι είναι ο λαός που πρέπει να υποτάξει στις «σωστικές» εντολές του, όλους του άλλους.
Πολλοί θα ισχυριστούν ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δυστυχώς δεν είναι έτσι και όσοι έχουν ζήσει στην σημερινή Γερμανία θα καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Ένας λαός που διαμονοποιείται σε μια εργασιακή κραιπάλη, που θεωρεί σαν Θεό τον επιτυχημένο επιχειρηματία που είναι όμως αδίστακτος, όχι στην παραβίαση των νόμων καθώς και αυτοί θεοποιούνται, αλλά στην εξόντωση του αντιπάλου του.
Σήμερα οι Γερμανοί θεωρούν σαν προοδευτική δικαίωση κάθε είδους ανωμαλία και διαστροφή της φυσιολογίας του ανθρώπου. Η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο στην βιομηχανία του πορνό. Είναι η πρώτη χώρα στην ανάπτυξη της κτηνοβασίας ενώ οι γάμοι ανθρώπων και… κτηνών είναι σε μεγάλη δημοσιότητα. Είναι η πρώτη χώρα στο λαθρεμπόριο ανθρωπινών ψυχών κατώτερου είδους που τους ονόμασαν χαριστικά, Gastarbeiter. Ο Αχόρ ζει και βασιλεύει και οι Γερμανοί τύπου Σόιμπελ είναι η πλειοψηφία στην σημερινή Γερμανία. Διεύρυνε την Ευρωπαϊκή Ένωση προς ανατολάς με μόνο σκοπό την δημιουργία μιας σειράς δορυφορικών κρατών μαϊμού για να επιβάλλουν ξανά την γερμανοποίηση της ηπείρου.
Όλα αυτά ήταν αναπόφευκτο κάποτε να έρθουν σε απ’ ευθείας σύγκρουση με την ελληνική ιδιοσυγκρασία με την ελληνική πολιτιστική αντίληψη, η όποια παρά τα όποια «προοδευτικά» της «επιτεύγματα», για τους Γερμανούς ήταν εγκληματικά απαράδεκτη και δεν επιτρέπονταν να υπάρχει μέσα σε αυτή την Ευρώπη.
Αλλά το πιο τραγικό σφάλμα της δικής μας πλευράς, της ελληνικής πολιτικής, ήταν ότι πιστέψαμε πως μπορεί η Ελλάδα να επιβιώσει σε μια γεμανοκρατούμενη Ευρώπη που η μοίρα της είναι για άλλη μια φορά να διαλυθεί με ολέθριο τρόπο.
Δεν προετοιμαστήκαμε για την αναπόφευκτη σύγκρουση, σπαταλήσαμε το δικό μας βιός στην απατηλή τραπεζιτική ευδαιμονία των νεοελλήνων και σήμερα ζούμε την ελληνική τραγωδία.
Το μόνο μας όπλο τώρα είναι η αξία του ελληνικού οικόπεδου. Αν και αυτό το παραδώσουμε, τότε θα είμαστε άξιοι, λαός, πολιτικοί, εκκλησία και στρατός, της ολοκληρωτικής καταστροφής του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και θα γίνουμε αντικείμενο ιστορικής έρευνας.
Ω μη γένοιτο!















http://yiorgosthalassis.blogspot.com/20 ... .html#more
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…

Re: Οι φίλοι μας,πολιτισμένοι Γερμανοί....

14
ΒΟΜΒΑ: Νόμιμη στην Γερμανία η αιμομιξία!


Μετά από πρόταση κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας η αιμομιξία μεταξύ αδελφών στη Γερμανία θα επιτραπεί με νόμο.
Όπως διαβάζουμε στην Telegraph, η κυβερνητική επιτροπή δεοντολογίας ισχυρίζεται πως η υπάρχουσα νομοθεσία που απαγορεύει την αιμομιξία είναι απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.

«Το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδερφών για σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να ληφθεί περισσότερο υπόψη από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας» αναφέρει χαρακτηριστικά το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας.

Πάντως στη Γερμανία η αιμομιξία είχε νομιμοποιηθεί αφού θεωρείται πλέον δικαίωμα. Έτσι ξεκίνησε μία εκστρατεία σε ολόκληρη την Ευρώπη υπέρ της ομαλοποίησης της αιμομιξίας και της νομιμοποίησής της!


Πηγή

http://www.voicenews.gr/index.php/eidis ... 07-16.html
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: Οι φίλοι μας,πολιτισμένοι Γερμανοί....

15
ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ "ΕΝΤΙΜΟΥ" ΓΕΡΜΑΝΟΥ AΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΧΕΡΙ" - ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Άννα Στεφανοπούλου: Η Ελληνίδα που "εκδικήθηκε" την Γερμανία του Β.Σόιμπλε κι "έριξε" 18 δισ. δολ. πρόστιμα στην VW (κατ'αρχήν...)
Εικόνα
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μία Ελληνίδα, η Αννα Στεφανοπούλου, καθηγήτρια μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο του Michigan παίρνει "εκδίκηση" για όσα υπέφερε ο λαός της από τον Β.Σόιμπλε και την "παρέα" του, αφού είναι αυτή που "ξεσκέπασε" το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών (μέχρι το επόμενο οι Γερμανοί έχουν δείξει ότι δεν διαθέτουν "ταβάνι" σε τέτοια ζητήματα) στον χώρο της βιομηχανίας του αυτοκινήτου.

Πριν λίγο ανακοινώθηκε η πρόθεση του CEO της VW να παραιτηθείπροκαλώντας νέο σοκ στην γερμανική εταιρεία. Ο Martin Winterkorn ανακοίνωσε την επικείμενη παραίτησή του και δήλωσε "σοκαρισμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών"

"Πάνω απ'όλα είμαι έκπληκτος ότι μια τέτοια αστοχία ήταν δυνατό να συμβεί στο Volkswagen Group." Ο διάδοχός του θα αποφασισθεί την Παρασκευή από συμβούλιο της εταιρείας και φήμες αναφέρουν ότι θα ατικατασταθεί από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Porsche Matthias Muller, και τον Rupert Stadler, πρόεδρο της Audi's και διευθύνοντα σύμβουλο αν και η Volkswagen το αρνείται.

Η EPA, η υπηρεσία περιβάλλοντος των ΗΠΑ, ανακοίνωσε πως ανακάλυψε ότι ένα σύνολο αυτοκινήτων του VW Group χρησιμοποιούσε εσκεμμένα λογισμικό το οποίο ανίχνευε τις προσπάθειες μέτρησης εκπομπών καυσαερίων του οχήματος και το έθετε σε μία διαμόρφωση «χαμηλών εκπομπών» για να περνά με άνεση τη μέτρηση.

Η Αννα Στεφανοπούλου, γνωστή για τις μελέτες της πάνω στους κινητήρες αυτοκινήτων, συνετέλεσε στην αποκάλυψη του σκανδάλου, παρατηρώντας την δυσκολία να συνδυαστεί η απόδοση των κινητήρων με τόσο χαμηλούς ρύπους. "Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να έχουμε ένα ολόκληρο χημικό εργοστάσιο στην εξάτμιση", δήλωσε.

"Οταν ήρθε η ανάλυση ήταν πασιφανές σε μένα τουλάχιστον ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ηταν αντίθετα στους νόμους της φυσικής με την υπάρχουσα τεχνολογία οι συγκεκριμένοι κινητήρες να έδιναν τόση ισχύ με τόσο χαμηλή εκπομπή ρύπων. Αρα έπρεπε να αναζητήσουμε αλλού την αιτία της εμφάνισης των χαμηλών τιμών. Και αυτό κάναμε. Βάλαμε ένα πρόγραμμα που "σκανάρισε" όλα τα υπάρχοντα προγράμματα του αυτοκινήτου και τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Ενα πρόγραμμα ενεργοποιείτο μόνο όταν γινόταν η μέτρηση των τιμών των ρύπων. Και δεν έπρεπε να υπάρχει στο αυτοκίνητο. Ενημερώσαμε τις αρχές για τα υπόλοιπα" δήλωσε η Ελληνίδα καθηγήτρια μηχανολογίας που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στο Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν.

Δηλαδή τα αποτελέσματα που έβλεπε δεν ταίριαζαν με την ιπποδύναμη, εκεί κατανόησε ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά με τις μετρήσεις.
Το σύστημα των Γερμανών εστίαζε στο τιμόνι. Αν αυτό ήταν εντελώς ακίνητο, όπως σε μία μέτρηση καυσαερίων, έμπαινε σε διαμόρφωση "χαμηλών εκπομπών". Αν κινούταν, όπως στην κανονική χρήση, ο κινητήρας δούλευε κανονικά.

Οι πρώτες πραγματικές ενδείξεις φάνηκαν το 2014 όταν το πανεπιστήμιο της West Virginia εξέτασε δύο diesel VW και ένα BMW με το BMW να είναι το μόνο που πέρασε τη δοκιμή εκπομπών!

Εν συνεχεία ο κινητήρας εστάλη στο Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν στην Αννα Σταφανοπούλου για να διερευνηθεί τις ακριβώς συμβαίνει. Και η Ελληνίδα "έβγαλε λαγό"!

Η ΕΡΑ, η υπηρεσία περιβάλλοντος των ΗΠΑ ενημέρωσε την VW αμέσως και η εταιρία υποσχέθηκε να διορθώσει άμεσα το πρόβλημα.

Η μετοχή της VW έπεσε σχεδόν 25% μέσα σε λίγες ημέρες από την αποκάλυψη του σκανδάλου

Η "παράβαση" αφορά όχι μόνον τα 500.000 οχήματα στις ΗΠΑ, αλλά 11.000.000 σε όλον τον κόσμο!

Το καλύτερο όμως έρχεται στο τέλος η διοίκηση της VW παραδέχτηκε ότι το θέμα ήταν σε γνώση της από το 2014.

Φυσικά ως έχουσες έννομα συμφέροντα δεν αποκλείεται να εγείρουν απαιτήσεις απέναντι στην VW και εταιρείες που έχασαν πωλήσεις λόγω των χαμηλότερων εκπομπών των μοντέλων της, αφού η VW επέβαλλε "αθέμιτο ανταγωνισμό" με "εξωπραγματικές" μετρήσεις οδηγώντας εκατομμύρια αγοραστών να επιλέξουν τα μοντέλα της έναντι των αυτοκινήτων άλλων εταιρειών.

Πρόκειται για τη σειρά 4κύλινδρων υπερτροφοδοτούμενων πετρελαιοκινητήρων της εταιρίας, που φορούν στις ΗΠΑ τα Golf, Passat, Beetle, Jetta και Audi A3, από το 2009 και μετά. Οι πραγματικές εκπομπές καυσαερίων των αυτοκινήτων αυτών είναι μέχρι και 40 φορές μεγαλύτερες από αυτές που έδειχναν οι μετρήσεις, παραβιάζοντας ξεκάθαρα το νόμο «Καθαρού Αέρα» (Clean Air act)!

Προσέξτε το νούμερο, σαράντα φορές περισσότερο.


Αυτοί (οι Γερμανοί) μας "κουνάνε" το δάχτυλο ολονών σαν χώρα ότι είμαστε διεφθαρμένοι,τεμπέληδες και απροσάρμοστοι στη νομιμότητα. Ποιοι το λένε αυτό; Αυτοί που η Siemens, η "ναυαρχίδα" της γερμανικής βιομηχανίας έχει "μαυριστεί" από τις ΗΠΑ μέχρι την...Νιγηρία, εδώ είναι γνωστό πόσο συμμετείχε στην διαφθορά του ελληνικού πολιτικού συστήματος, και σε όλες τις δίκες και τις ποινικές διώξεις που ασκούνται κατά φυσικών προσώπων και πολιτικών (Άκη Τσοχατζόπουλου) εμπλέκονται γερμανικές εταιρείες αμυντικού υλικού.

Αυτοί λοιπόν θα έρθουν εδώ στην Ελλάδα για να μας επιβάλλουν να γίνουμε "άνθρωποι" και το χειρότερο υπάρχουν πολλοί Έλληνες μέσα στα κοινωνικά στρώματα που "πάτησαν" την "μπανανόφλουδα" του "καλού" Γερμανού που θα μας φτιάξει "δομές" και "κράτος", αγνοώντας ίσως από την πολύ παραπληροφόρηση, και την προπαγάνδα εγχώριων ΜΜΕ, ότι οι συγκεκριμένοι δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να μας "διδάξουν" ΤΙΠΟΤΑ.

Σημειώνεται ότι όπως και στη Siemens έτσι και στην VW το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε πάλι στις ΗΠΑ. Δεν είναι σαφές κατά πόσο αυτό είναι τυχαίο ή στις ΗΠΑ υπάρχει κάποια προσπάθεια αποστολής "μηνυμάτων" δυσαρέσκειας στην γερμανική ηγεσία ότι θα πρέπει να αρχίσει να μαζεύεται μέχρι εκεί που φτάνει το "πάπλωμά" της, άλλωστε θα φανεί

Εάν πάντως είναι ένα είδος αμερικανικής επίθεσης στην Γερμανία μετά τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και τις σχεδιαζόμενες κυρώσεις κατά της Κίνας για το ζήτημα των χάκερς, τότε οι ΗΠΑ ξεκινούν ανεδαφικούς πολέμους κατά όλων των υπερδυνάμεων του πλανήτη που είναι εξαιρετικά αμφίβολο για το αν μπορούν να τους κερδίσουν, οι εποχές της απόλυτης παντοδυναμίας έχουν παρέλθει. Έστω και έτσι όμως η ζημιά στην εικόνα της Γερμανίας είναι τεράστια. Η φήμη είναι σαν το τζάμι έτσι και σπάσει...

Αποτέλεσμα της γερμανικής "εξυπνάδας": Μέχρι και 18 δισ. δολ πρόστιμο! Αυτά τα ποσά θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην γερμανική οικονομία.

Φυσικά τίποτα δεν σταματάει εδώ

Η υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος της Καλιφόρνιας (Carb) διεξάγει επίσης τις δικές της έρευνες για τη Volkswagen, η οποία είναι επίσης εκτεθειμένη σε μαζικές αγωγές από αγοραστές των αυτοκινήτων της οι οποίοι θεωρούν ότι εξαπατήθηκαν.

Το σκάνδαλο αυτό, το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα στην Ευρώπη, θα αποτελέσει εξάλλου μέσα στις προσεχείς εβδομάδες το θέμα μιας ακροαματικής συνεδρίασης του αμερικανικού Κογκρέσου, ανακοίνωσαν δύο βουλευτές που είναι επικεφαλής της υποεπιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, δηλαδή το θέμα εξελίσσεται σε καθαρά πολιτικό, και θα αγγίξει είτε το θέλει είτε όχι την ίδια την Α.Μέρκελ που θεωρείται η "αγαπαπημένη" της γερμανικής βιομηχανίας.

-Έρευνες άρχισαν επίσης στη Γερμανία και την Ιταλία.

Το βρετανικό υπουργείο Μεταφορών στέλνει επιτροπή στη VW. Η κυβέρνηση της Βρετανίας κάλεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διεξαγάγει έρευνα όσον αφορά τις διαδικασίες ελέγχου των εκπομπών ρύπων των αυτοκινήτων, μετά την παραδοχή της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen ότι εξαπάτησε τις ρυθμιστικές αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

«Είναι ζωτικής σημασίας η κοινή γνώμη να εμπιστεύεται τους ελέγχους των εκπομπών ρύπων των οχημάτων και καλώ την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ερευνήσει το ζήτημα αυτό θεωρώντας το κατεπείγον», ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Πάτρικ Μακλάφλιν σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Η επιτροπή πρόκειται να συνομιλήσει με στελέχη της εταιρείας στο Wolfsburg και να δοθεί στα μέλη της πρόσβαση σε διάφορα έγγραφα, διευκρίνισε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Ακόμα και η Νότια Κορέα ανακοίνωσε ότι θα ελέγξει τις εκπομπές ρύπων των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων της Volkswagen και της Audi, "ξεφτιλίκι" άνευ προηγουμένου.

Δείτε τώρα πόσο "αξιόπιστη" είναι και η γερμανική πολιτική ηγεσία. Το γερμανικό υπουργείο Μεταφορών αρνήθηκε σήμερα ότι γνώριζε πως η Volkswagen χρησιμοποιούσε τεχνολογία για να παραποιεί τις μετρήσεις των εκπομπών ρύπων. Όμως πριν από μερικούς μήνες είχε παραδεχθεί ότι γνώριζε την ύπαρξη μιας γενικότερης διαφοράς μεταξύ των τιμών που καταγράφονται στις "δοκιμές" και σε κανονικές συνθήκες οδήγησης, "είπα, ξείπα" δηλαδή.

Πάντως στο Βερολίνο ο Β.Σόιμπλε και η Α.Μέρκελ θα το "φυσάνε" και δεν θα "κρυώνει". Τους ήρθε από εκεί που δεν το περίμεναν...από μια Ελληνίδα

http://www.defencenet.gr/defence/201509 ... E%B7%CE%BD

Re: Οι φίλοι μας,πολιτισμένοι Γερμανοί....

17
Die Welt: "Δεν χρωστάμε εμείς αποζημιώσεις στην Ελλάδα αλλά οι Έλληνες σε μας"
Εικόνα
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Οι Γερμανοί σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν ότι μελλοντικά δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν για τα εγκλήματα του ναζισμού σην Ελλάδα επί Κατοχής έχουν βάλει μπροστά τον "έγκυρο" "ιστορικό" τους τον Χάινς Ρίχτερ να διαβάλλει τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα τους Κρητικούς οι οποίοι είχαν το "θράσος" να αντισταθούν με αποτέλεσμα να σκοτωθούν χιλιάδες Γερμανοί και άρα σύμφωνα με τον "καταπληκτικό" συλλογισμό του δεν χρωστάει η Γερμανία αποζημιώσεις αλλά... εμείς!

Η γερμανική εφημερίδα Die Welt φιλοξένησε στο χθεσινό της φύλλο κύριο άρθρο στο οποίο ο συντάκτης της αναφέρει απίστευτες ανακρίβειες και υποστηρίζει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να απαιτεί αποζημιώσεις από τη Γερμανία αλλά - υπό προϋποθέσεις - θα μπορούσε να ισχύει το αντίθετο!

Σημειώνεται ότι ο Χ.Ρίχτερ με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου αθωώθηκε (είχε παραπεμφθεί με το άρθρο 2 του «αντιρατσιστικού νόμου» 4285/2014) όπου μάλιστα το δικαστήριο έκρινε το άρθρο 2 ως αντισυνταγματικό και φυσικά μιλάει κι'όλας.

Είναι μια καθαρά γερμανική λογική που ως πρώην νομάδες και κάποτε συγκάτοικοι με τους Ούννους Τούρκους στις ίδιες κοιλάδες (με τους οποίους ποτέ δεν διέρρηξαν τις άριστες σχέσεις τους) και έχοντας στο DNA τους τον νομαδικό οπορτουνισμό, απαιτεί να αρπάζει ότι του είναι χρήσιμο, χωρίς να πληρώνει για αυτό μην αναγνωρίζοντας στο θύμα καμία ηθική υποχρέωση για αποζημίωση.


Για να στηρίξει, αυτό του το επιχείρημα, ο συντάκτης της εφημερίδας στηρίζεται σε ένα 10σελιδο άρθρο του Χάινς Ρίχτερ που θα δημοσιευτεί την επόμενη εβδομάδα στο περιοδικό THETIS (Themata Ellinika Technis kai Istorias) που εκδίδει ο ίδιος ο Ρίχτερ μαζί με τον Ράινχαρντ Στούπεριχτ από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η Αθήνα αιτιολογεί τις απαιτήσεις προς τη Γερμανία με μία έκθεση της Τράπεζας του Ράιχ. Ωστόσο, όπως γράφει η Die Welt, ο φάκελος αποδεικνύει το αντίθετο.

«Διαφαίνεται ότι - καθαρά βάσει υπολογισμών - ενδέχεται να μην έχει η Γερμανία χρέη προς την Ελλάδα, αλλά είναι πιθανό μάλιστα να ισχύει το αντίθετο: Η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε στην πραγματικότητα - ανάλογα με το αν συνυπολογίσει κανείς τον τόκο και τον ανατοκισμό - να εμβάσει στο Βερολίνο από σχεδόν ένα έως δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, επιπρόσθετα στα πολλά δισεκατομμύρια που έχει λάβει (σ.σ.: η Ελλάδα) στο πλαίσιο των διαφόρων πακέτων διάσωσης»!

«Είναι το αποτέλεσμα λεπτομερούς μελέτης γερμανικών εγγράφων, κυρίως μιας έκθεσης της Τράπεζας του Ράιχ που διατηρείται στο αρχείο του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, από τον ιστορικό από το Μανχάιμ, Χάινς Α. Ρίχτερ».

"Ο ειδικός στη Σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας επιστήμονας δηλώνει έκπληκτος για τις, εκ βάθρων λανθασμένες απαιτήσεις της Ελλάδας απέναντι στη Γερμανία σε αυτό το ζήτημα."

Ευυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι Γερμανοί που θελλουν να βάλουν τον κύριο... Ρίχτερ στην θέση του.

«Ο Ρίχτερ εν μέρει βασίζεται σε απροκάλυπτη προπαγάνδα της Βέρμαχτ με τελείως άκριτο τρόπο. (…) Για τον άμαχο κρητικό πληθυσμό δε χαλάλισε ούτε μια λέξη εκτός από τον αριθμό των νεκρών και τον ισχυρισμό πως έχουν διαπράξει έγκλημα πολέμου εις βάρος των νεαρών ιδεαλιστών, που αποτέλεσαν προϊόν εκμετάλλευσης». Ραλφ Κλάιν (Γερμανός Ιστορικός).

Όπως αναφέρει και ο Αριστομένης Ι. Συγγελάκης Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (ΕΣΔΟΓΕ) και της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου σε άρθρο του στο pronews.gr

"Οι Γερμανοί αρχικά σάστισαν αλλά στη συνέχεια, όταν η Μάχη έγειρε υπέρ τους, αντί να σεβαστούν τον γενναίο αντίπαλό τους, έσπευσαν να τον εκδικηθούν σκληρά: στις πρώτες κιόλας μέρες της Μάχης, στις 23 και 24.5.1941, διέπραξαν μαζικές σφαγές αμάχων στα Μισίρια Περιβολίων Ρεθύμνου και τον Κακόπετρο Χανίων, με βάση το ναζιστικό δόγμα της συλλογικής ευθύνης, ενώ συνολικά εκτέλεσαν 2.000 Κρητικούς από τον Μάιο έως και τον Αύγουστο του 1941. Για να «νομιμοποιήσουν» τις αποτρόπαιες ενέργειές τους, οι ναζί έσπευσαν να αποδώσουν τα φρικτά τους εγκλήματα σε δήθεν «ωμότητες» στις οποίες προέβησαν οι αμυνόμενοι Κρητικοί - μία αθεμελίωτη κατηγορία που δεν αντέχει στην κριτική και η οποία δεν αποδείχθηκε ούτε από τις έρευνες των οργάνων του Γ’ Ράιχ. Εβδομήντα χρόνια μετά, ο κ. Ρίχτερ επιτίθεται, με ωμό και αντιεπιστημονικό τρόπο, στην ιστορία μας, επιχειρώντας, μάταια, να σπιλώσει την ηρωική και καθολική Αντίσταση του λαού μας στον Άξονα. Γιατί, αλήθεια, μας μέμφεται ο κ. Ρίχτερ; Τι μας καταλογίζει; Ότι δεν ραίναμε με ροδοπέταλα τους εισβολείς; Μα θα ήταν ποτέ δυνατόν να επιτρέψουμε, και πολύ περισσότερο να συμπράξουμε, στην υποδούλωση της χώρας μας και την οικοδόμηση μίας παγκόσμιας ναζιστικής δικτατορίας;

Προκαλεί ο κ Ρίχτερ και μετά την αθώωσή του!

Ο κ. Ρίχτερ, με το βιβλίο και τις συνεντεύξεις του (Σημείωση 2), αποδεικνύει ότι στην πράξη δεν αναγνωρίζει στον αντιστεκόμενο λαό το δικαίωμά του να υπερασπισθεί την πατρίδα του. Γι’ αυτόν, ουσιαστικά και πέρα τις πολιτικά ορθές διατυπώσεις, οι αντάρτες είναι κατσαπλιάδες, παράνομοι, εκτός Δικαίου του Πολέμου. Αλήθεια, τι διαφορά έχουν αυτά από τον χαρακτηρισμό από το Γ’ Ράιχ των ανταρτών ως «τρομοκρατών» και των εκτελεσθέντων συγχωριανών τους ως «συνενόχων» τους;

Εκεί εδράζεται και η απέχθειά του απέναντι στο κίνημα διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων. Ξεπερνώντας, μάλιστα, τα όρια της εμπάθειας και φτάνοντας στον παραλογισμό, δηλώνει χθες στην Die Welt, μετά την «αθώωσή του» ότι όχι μόνο δεν δικαιούμαστε αποζημιώσεις αλλά, αντίθετα, η Ελλάδα χρωστάει στη Γερμανία από την Κατοχή!"

Tι να πούμε τώρα, δυστυχώς ισχύει αυτό που έλεγε ο μέγας Θουκυδίδης "οι δυνατοί κάνουν όσα τους επιτρέπει η δύναμή τους κι οι αδύναμοι υποχωρούν κι αποδέχονται."

Οι Γερμανοί πιστεύουν ότι είναι αρκετά δυνατοί για να παραβιάσουν τους κανόνες της λογικής. Για να παρουσιάσουν αυτούς που σκοτώθηκαν από τις ομαδικές εκτελέσεις ως συλλογική τιμωρία (αυτό που κάνει πάλι η Γερμανία στην Ελλάδα αλλά με οικονομικά πλέον μέσα) σαν κάποιους που προκάλεσαν τον "δίκαιο" θάνατό τους.

Θα τους το επιτρέψουμε; Αύριο στις 11:00 η ώρα συνεδριάζει η ειδική επιτροπή της Βουλής για τις γερμανικές οφειλές όπου και θα παρουσιαστεί το έργο του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών με επικεφαλή τον Μ.Γλέζο.



http://www.pronews.gr/portal/20160216/% ... E%B7%CE%BD

Re: Οι φίλοι μας,πολιτισμένοι Γερμανοί....

18
Η ΜΕΡΚΕΛ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΕΕ
Το Βερολίνο προκαλεί το Brexit και οδηγεί σε διάλυση την Ευρωζώνη
Εικόνα

Το Βερολίνο με τις εμμονές του και την “χιτλερική” πολιτική οδηγεί σε διάλυση την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη, αφού πέραν του ότι έχει προκαλέσει οικονομική ασφυξία σε πολλές χώρες εξωθώντας τους πολίτες τους να θέλουν επιστροφή στο δικό τους νόμισμα, τώρα σπρώχνει τις καταστάσεις προς ένα Brexit. Μια εξέλιξη πάντως, που αν συμβεί, με το δεδομένο ότι η Μεγάλη Βρετανία θα διεξάγει δημοψήφισμα για το αν θέλει ή όχι να παραμείνει στην Ε.Ε. να αποτελέσει και τη λύτρωση για την Ελλάδα.

Εν αναμονή της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, Πέμπτη και Παρασκευή, όπου δεν θα συζητηθεί μόνο το προσφυγικό ζήτημα αλλά και μία συμφωνία για αλλαγή των όρων παραμονής του Λονδίνου στην Ε.Ε., η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έριξε λάδι στη φωτιά.

Μιλώντας σε στελέχη του κόμματος της χθες το βράδυ υποστήριξε πώς δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί ειδικά οικονομικά προνόμια για τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς στην Ε.Ε. πρέπει όλα τα κράτη της ευρωζώνης να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία ειδικά στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

«Δεν μπορεί να δημιουργηθεί μια κατάσταση όπου ο χρηματοπιστωτικός τομέας της Μεγάλης Βρετανίας θα είναι λιγότερο ρυθμισμένος από ότι αυτός στην ευρωζώνη» είπε η κυρία Μέρκελ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το οποίο επισήμανε πώς στόχος της Γερμανίδας καγκελάριου είναι να υπάρξει μια συμφωνία για την παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε., αλλά χωρίς να αποτραπεί μια βαθύτερη ενοποίηση της ευρωζώνης.

Στο ίδιο μήκος κύματος έχει κινηθεί και ο υποτακτικός της κ. Μέρκελ, ο Μάρτιν Σούλτς, ο οποίος δήλωσε πώς η “Ευρωβουλή θα εξετάσει μια συμφωνία με το Λονδίνο, αλλά δεν εγγυάται το ναι”, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ που απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε., λέγοντας πως η Κομισιόν δεν έχει «plan B» για Brexit.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον συναντά τον πρόεδρο της Κομισιόν πριν τη Σύνοδο Κορυφής στην οποία θα τεθεί και το ζήτημα της συμφωνίας για αλλαγή όρων στην παραμονή του Λονδίνου με το θέμα της μετανάστευσης ως αυτό της εθνικής κυριαρχίας και το θέμα της οικονομικής διακυβέρνησης να εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά σημεία διαφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Το βέβαιο είναι πώς αν ο Κάμερον δεν πετύχει μία καλή συμφωνία με την Ε.Ε. και έχοντας αναλάβει τη δέσμευση να διεξάγει δημοψήφισμα εντός του 2016 είναι πολύ πιθανό να υπάρξει το Brexit (κάτι που υποστηρίζει η πλειοψηφία των Άγγλων) και να αρχίσει το ξήλωμα της Ε.Ε. αλλά και της ευρωζώνης, αφού πολλές χώρες όπως η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα δεν αντέχουν άλλο την πολιτική της λιτότητας που επιβάλει το Βερολίνο.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει κάνει ουκ ολίγες επιθέσεις στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο δείχνοντας πώς αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική δεν είναι διατεθειμένος να την ανεχθεί, βάζοντας υποψηφιότητα μάλλον για έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ.

Ένα Brexit ή μια έξοδο της Ιταλίας από την Ευρωζώνη θα αποτελούσε σωτηρία για την Ελλάδα, αφού είναι ο μόνος τρόπος να απαλλαγεί από τα μνημόνια και να μπορέσει να βάλει και πάλι της οικονομία της σε τροχιά ανάπτυξης. Όσο συνεχίζεται αυτή η πολιτική, την οποία συνυπέγραψε και ο Αλέξης Τσίπρας το περασμένο καλοκαίρι τόσο το ΑΕΠ θα μειώνεται και το χρέος θα γίνεται δυσθεώρητο.

Οι κινήσεις λοιπόν και από άλλες χώρες, όπως η Ιταλία και η Πορτογαλία που δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στο “φάρμακο” του μνημονίου παρ' ότι οι Βρυξέλλες επιχείρησαν να το περάσουν ως αποτελεσματικό, όπως επίσης και η Ισπανία που βρίσκεται σε πολιτική αστάθεια λόγω της λιτότητας ίσως κάποια στιγμή δημιουργήσουν ένα μπλοκ απέναντι στο Βερολίνο και τους δορυφόρους του που “αιματοκυλούν” την Ε.Ε.

Αυτό που επεδίωξε η ελληνική κυβέρνηση και ο Γιάνης Βαρουφάκης μέχρι τον Ιούνιο του 2015 πριν υποκύψει στην υπογραφή ενός ακόμη δυσβάσταχτου μνημονίου. Οι συνθήκες ωστόσο τότε φάνηκε πώς δεν ήταν ώριμες και η Ελλάδα αποκόπηκε εύκολα από τα στηρίγματα που ενδεχομένως θα μπορούσε να έχει, όπως η Ρωσία και η Κϊνα γιατί απλά δεν είχε σχέδιο.

http://www.pronews.gr/portal/20160217/% ... F%83%CE%B7
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διαφορες συζητήσεις και θέματα.”

cron