ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ

1
Εικόνα
Είστε “άρρωστοι” και κουρασμένοι βλέποντας τους μισητούς ισλαμιστές εξτρεμιστές να υπονομεύουν τη χώρα μας;
Είστε “άρρωστοι” και κουρασμένοι βλέποντας τους διεφθαρμένους πολιτικούς, να υπονομεύουν τη χώρα μας;
Θέλετε να κάνετε κάτι αποτελεσματικό γι ‘αυτό, αντί να κάθεστε με τα χέρια σας σταυρωμένα και και να γκρινιάζετε;

Τότε εγγραφείτε στους ακτιβιστές “Πρώτα οι Βρετανοί” και συμμετέχετε στις δραστηριότητες μας.

ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΤΟΥ http://WWW.BRITAINFIRST KAI TO ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…

phpBB [video]


phpBB [video]












http://yiorgosthalassis.blogspot.com/20 ... t_953.html
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…

Re: ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ - ΒΡΕΤΑΝΟΙ βγήκαν στους Δρόμους και κυνηγάνε ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

2
Identitarians: Η επιχείρηση ανακατάληψης των γαλλικών πόλεων από τους λευκούς Γάλλους... (upd)
Εικόνα
Μετά από την πιο εντυπωσιακή ενέργεια ακτιβισμού που έχει παρατηρηθεί στη Γαλλία από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, στην οποία οι Identitarians (Ταυτοτιστές - μέλη της ‘Γενιάς της Ταυτότητας’) κατέλαβαν τη στέγη του υπό κατασκευή τζαμιού του Πουατιέ (βλ. εδώ), αυτό το κίνημα έχει υποστεί διώξεις, παρακολουθήσεις, διείσδυση από ξένα στοιχεία και δυσφήμηση.

Ωστόσο, η ιδέα και το κίνημα δεν μπορούν να σταματήσουν από τους προδότες και τους βαλτούς. Η ευρωπαϊκή ταυτότητα δεν θα ξεψυχήσει αθόρυβα μέσα στη νύχτα. Η αναγέννηση έχει ήδη αρχίσει.

Η Ευαισθητοποίηση για τον ρατσισμό κατά των λευκών και η εγκληματικότητα

Οι Identitarians ξεκίνησαν μια συντονισμένη προσπάθεια να κάνουν τον «Αντι-Λευκό Ρατσισμό» μέρος του mainstream δημόσιου λόγου, ξεκινώντας από τα τέλη του 2011.

Ο Jean-François Copé (Ζαν-Φρανσουά Κοπέ - φώτο), ο εβραϊκής καταγωγής ηγέτης της κεντροδεξιάς(παραιτήθηκε τέλη Μαΐου του 2014) άρχισε μια πολεμική γύρω από αυτή τη φράση, το Σεπτέμβριο του 2012, καθώς ο ίδιος προσπαθούσε απεγνωσμένα να ξανακερδίσει την υποστήριξη των ατόμων που εγκατέλειψαν τον Σαρκοζί για να ψηφίσουν τηνMarine Le Pen κατά τις τελευταίες προεδρικές εκλογές.

Έχοντας νομιμοποιηθεί η χρήση της φράσης αυτής, τα γαλλικά media ξεκίνησαν μια μακρά συζήτηση για το θέμα, μεταφέροντας έτσι τον όρο από το περιθώριο στην αποδοχή.
Εικόνα
Το ίδιο πρέπει να γίνει στην Ελλάδα από τις εθνικιστικές φωνές, ως αντίδραση στο παραλήρημα του «αντιρατσισμού». Αφού πρώτα ξεπεραστούν τα φοβικά σύνδρομα που έχουν επιβληθεί από το κατεστημένο, όπου για να πει κάποιος τη γνώμη του για την μετανάστευση, πρέπει να δηλώσει οπωσδήποτε εξ αρχής το «δεν είμαι ρατσιστής, αλλά…», απαιτείται να προβληθεί η παθολογική εαυτοφοβία, καθώς και πραγματικοί - και όχι τεχνητοί όροι – όπως η χριστιανοφοβία.

Η χριστιανοφοβία, παρά τις ανηλεείς σφαγές και την γενοκτονία των χριστιανών στην Μ. Ανατολή και αλλού, ως ο όρος είναι ανύπαρκτος στον δημόσιο διάλογο και αντ’ αυτού το κοινό ακούσει συνεχώς για «ισλαμοφοβία», «αντισημιτισμό» και «ομοφοβία», που πρέπει να «καταδικάσουμε».

Επίσης πράξεις σημειολογικού ακτιβισμού, όπως οι παρακάτω που θα δείτε απουσιάζουν εντελώς. Μοιάζει να έχουν μείνει κάποιοι ακόμα δέσμιοι των «συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας» και μετά τίποτα άλλο. Η φαντασία απουσιάζει, ενώ η συμμετοχή του γυναικείου φύλου, είναι εντελώς υποτονική).
Εικόνα
Οι Identitarians διατηρούν τον όρο (Αντι-Λευκός Ρατσισμός) στο προσκήνιο. Ο πιο εντυπωσιακός τρόπος ήταν οι απαγχονισμένες σιλουέτες λίγο πριν την αυγή, έξω από το Δημαρχείο της Τουλούζης, για καθένα από εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στα χέρια των μη-λευκών εγκληματιών στην πόλη τους.
Εικόνα
Μια υπενθύμιση του κόστους των φυλετικά μικτών κοινωνιών, δύο από τα πολλά θύματα που μνημονεύονται έξω από το Δημαρχείο της Τουλούζης.
Εικόνα
Ο Gerarld Pichot, Identitarian ακτιβιστής,έγραψε το βιβλίο “Sale Blanc!” (Βρωμο- Λευκέ!), ένα χρονικό της αύξησης του αντι-λευκού ρατσισμού στη Γαλλία. Ταξιδεύει τακτικά για να επισκεφθεί τις τοπικές ταυτοτικές ομάδες για την προώθηση του βιβλίου.

Επίσης, η προνομιακή μεταχείριση των μεταναστών στην κατανομή των κατοικιών έκτακτης ανάγκης έχει γίνει ένα εθνικό θέμα, μέσα από αφίσες και ψεύτικα κουπόνια για δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία που αναδεικνύουν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που ισχύουν. Έτσι, μας μισούν επειδή είμαστε Λευκοί και το κράτος είναι ευθυγραμμισμένο με τους εισβολείς εναντίον μας!

Εκπαίδευση Αυτο-Άμυνας
Εικόνα
Σε μια πόλη 334.000 κατοίκων, 17 είναι «γυναίκες, αλλά όχι θύματα!». . .

Όσο αυτοί που μας κυβερνούν θεωρούν ότι υπάρχει ένα αποδεκτό επίπεδο βιασμών, φόνων και ληστειών των λευκών, είναι στο χέρι μας να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Ως εκ τούτου, οι ταυτοτικές ομάδες σε όλη τη Γαλλία διοργανώνουν σεμινάρια αυτοάμυνας.

Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να διδάξουμε αυτοάμυνα στις γυναίκες. Συμμετείχα στη διδασκαλία τεχνικών αυτοάμυνας σε γυναίκες πριν από κάθε Λευκό Εθνικιστικό ακτιβισμό, και δεν προχώρησα πέρα ​​από ένα τρίτο ραντεβού με μια κοπέλα, χωρίς να της διδάξω μερικά από τα βασικά στοιχεία αυτοάμυνας. Είναι μια άκρως ικανοποιητική εργασία και αφορά μια από τις σημαντικότερες απειλές που θέτουν για το μέλλον μας, την ασφάλεια των λευκών γυναικών.

Οι Identitarians έχουν εργαστεί πάντα μαζί με εκπαίδευση μάχης για τα μέλη τους. Τώρα που πολλά μέλη είναι αρκετά προηγμένα για να διδάξουν άλλους, η πρόσκληση για εκπαίδευση και μάθηση στοχεύει ειδικά τις γυναίκες. Υπάρχουν τρία στοιχεία που κάνουν αυτή την πρόσκληση επιτυχημένη: 1) οι γυναίκες κατέχουν εξέχουσα θέση στις διαφημίσεις, 2) η έμφαση δίνεται στο ότι τα μαθήματα είναι ανοικτά για αρχάριους και 3) οι ακολουθούν δραστηριότητες κοινότητας στο κτίριο.
Εικόνα
Όπως επισήμανε ο Yann Vallerie, ηγέτης της ‘Jeune Bretagne’, θα περίμενες ο πυρήνας των ακτιβιστών να αποτελείται κυρίως από άνδρες, επειδή οι περισσότεροι ακτιβιστές σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα είναι άντρες. Ωστόσο, πολύ συχνά στις ομάδες των Λευκών Εθνικιστών παρατηρείται το φαινόμενο είτε να μην έχουν καμία γυναίκα, είτε η φίλη του ηγέτη να είναι η μόνη γυναίκα μέλος.

Για να είναι αποτελεσματική και ελκυστική η προπαγάνδα της οργάνωσης πρέπει να υπάρχουν ενεργά γυναικεία μέλη. Σε αντίθεση με ένα πολιτικό κόμμα που αναζητεί την εκλογική νίκη, η ισότητα (η λεγόμενη ποσόστωση ανδρών γυναικών) δεν πρέπει να είναι ο στόχος, αλλά η παρουσία τους θα πρέπει να είναι σαφής.

Ίσως επειδή μέρος της απειλής στην Ευρώπη είναι η άφιξη των ισλαμικών κανόνων, είναι πιο εύκολο να βρείτε ενδιαφερόμενες γυναίκες στην Ευρώπη, από ό, τι στις ΗΠΑ. Ωστόσο, η πλύση εγκεφάλου με συνθήματα «Ας Ζήσουμε Μαζί» και «Τα Καλά Κορίτσια Δεν Μισούν» είναι τόσο ισχυρή στην Ευρώπη όσο στις ΗΠΑ.
Εικόνα
Δημόσια Εκπαίδευση

Η ‘Nissa Rebela’, οι Identitarians της Νίκαιας, εκπαιδεύονται στο Promenade des Anglais κατά μήκος της παραλίας. Πρόκειται για το πιο σημαντικό δημόσιο χώρο στη Νίκαια. Μέχρι στιγμής, γνωρίζω μόνο ότι αυτό όντως γίνεται στη Νίκαια.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις προφυλάξεις που λαμβάνονται και δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται άδεια από τον δήμο για να τοποθετήσουν το τραπεζάκι τους. Χρειάζεται πάντως κάποια προσοχή, για όσους ξέρουν για παρόμοιες δράσεις.

Εάν το συμβάν δημοσιοποιηθεί εκ των προτέρων, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστούν «αντι-ρατσιστές» οπλισμένοι και σε μεγάλους αριθμούς για να διακόψουν τις δραστηριότητες. Δεν αξίζει να τεθούν τα μέλη και τα εν δυνάμει μέλη σε κίνδυνο χωρίς λόγο.
Εικόνα
Εικόνα
Ωστόσο, οι flash επιδείξεις δύναμης είναι δυνατές και πολύ ελκυστικές για τα δυνητικά μέλη. Θα πρέπει να κοιταχτεί η νομοθεσία σχετικά με τις δημόσιες διαδηλώσεις πριν από αυτή την προσπάθησα, επειδή οι αρχές δεν θα δείξουν κανένα έλεος για κάθε ομάδα που αμφισβητεί τον «εμπλουτισμό» που η «διαφορετικότητα» μας φέρνει. Το Bloc Identitaire και οι ομάδες του κινήματος είναι νόμιμα εγγεγραμμένες ενώσεις σύμφωνα με το νόμο του 1901.

Περιπολίες στο Μετρό
Εικόνα
Η βία έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στο μετρό τα βράδια. Σε περιφερειακά τρένα που πηγαίνουν σε φτωχότερες γειτονιές υπάρχει μια διψήφια πτώση του ποσοστού των γυναικών που παίρνουν το μετρό το βράδυ.

Ο βιασμός και η σεξουαλική κακοποίηση από μαύρους και Άραβες είναι μια πραγματικότητα σε όλη τη Γαλλία.

Το θέμα τέθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (αλλά υποβαθμίζοντας εντελώς το θέμα της φυλής) και υπήρξε ευαισθητοποίηση για το πρόβλημα ακόμη και μεταξύ ανθρώπων που δεν ζουν σε φτωχές γειτονιές ή παίρνουν το μετρό.
Εικόνα
Με το θέμα να προβάλλεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με την ύπαρξη των Identitaires να θεωρείται ένα πραγματικό «σοκ» για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η μάχη της προπαγάνδας ήταν απόλυτα προετοιμασμένη για ένα νέο μέτωπο στον πόλεμο για να κερδηθεί η γαλλική ψυχή.

Οι Identitaires σε όλη τη χώρα μπαίνουν στο μετρό μαζικά φορώντας κίτρινα μπουφάν με ταυτοτικά σύμβολα και το σύνθημα "Generation Anti-racaille",μια περίφημη φράση που δανείστηκαν από τον Σαρκοζί. Συνήθως μοιράζουν ενημερωτικό υλικό και καλούν τα μέσα ενημέρωσης.

Υπήρξε ένα βίαιο περιστατικό με «ακροαριστερούς ακτιβιστές» στη Λιλ, αλλά αλλούν δεν υπάρχει κανένα περιστατικό. Υπάρχει πάντα ένας εκπρόσωπος της ομάδας έτοιμος να μιλήσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε προκαθορισμένα σημεία συζήτησης.

Ο σκοπός αυτών των περιπολιών δεν είναι για να αντικαταστήσουν την αστυνομία αλλά για να τονίσουν ότι οι πολιτικοί έχουν αποτύχει να παρέχουν αρκετή αστυνομία για την ασφάλεια του κόσμου (βλ. άρθρο εδώ).
Εικόνα
Αυτή είναι φωτογραφία από τις περιπολίες του μετρό. Σχεδόν κάθε νέος Λευκός αισθάνεται απειλούμενος και κατά κάποιο τρόπο, μειονότητα στον τόπο του. Το ήσυχο βλέμμα του Λευκού σε συνδυασμό με τα χαμηλωμένα μάτια και το σφιγμένο σαγόνι του Άραβα είναι ένα θέαμα πολύ σπάνιο στην Γαλλία για περισσότερο από μια δεκαετία. Η νεολαία μας θα συρρεύσει στη μόνη ομάδα που παρέχει μια λύση. "Η αλλαγή είναι τώρα!"

Είναι σημαντικό ότι αυτή η πράξη έχει ένα σαφές πολιτικό μήνυμα και δεν θεωρείται απλώς μια δραστηριότητα συμμοριών. Μια ομάδα πρέπει να υπάρχει με ένα δημόσιο πρόσωπο και ένα καλά ανεπτυγμένο λόγο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η πολιτική ελίτ να προσέξουν από την πρώτη στιγμή.

Μην ανακοινώσετε το χρόνο και τον τόπο δημοσίως, αλλά καλέστε τα μέσα ενημέρωσης. Φέρτε 10-30 ακτιβιστές. Πάρτε πολλές φωτογραφίες και τραβήξτε βίντεο. Ας είναι οι περιπολίες σύντομες και με ένα ισχυρό μήνυμα. Ο στόχος είναι να υπάρχει ένα ψυχολογικό αντίκτυπο στους ανθρώπους μας και τους εχθρούς μας, όχι να διαφωνήσουμε με τους ανθρώπους μας ή να τσακωθούμε με τους εχθρούς μας.
Εικόνα
Μόνο το κράτος μπορεί να αυξήσει την ασφάλειά μας σε δημόσιους χώρους. Κάντε την αποτυχία του κράτους σαφή στους ανθρώπουςκαι καταστήστε σαφές στους νέους λευκούς ότι δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε αναπόφευκτο να φοβούνται τους κακοποιούς από την Αφρική στη γη των προγόνων μας. Ξεκαθαρίστε στις γυναίκες ότι είστε οι μόνοι που κάνετε ρεαλιστικά βήματα για να εξασφαλιστεί το δικαίωμά τους να κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους.

Οι περισσότερες γυναίκες είναι πολύ πρακτικές στο να ανεχθούν ατελείωτες προσανατολισμένες στο παρελθόν ρομαντικές ομιλίες ή προσανατολισμένες στο παρόν παράτολμες πράξεις που στην πραγματικότητα αυξάνουν την ανασφάλεια (ένα αδιέξοδο για αμέτρητες εθνικιστικές ομάδες του παρελθόντος).

Τώρα, ας μιλήσουμε για την Επανα-Μετανάστευση
Εικόνα
Σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση της IPSOS (μία από τις πιο σεβαστές οργανώσεις δημοσκοπήσεων της Γαλλίας), το 70% των Γάλλων δήλωσε ότι υπάρχουν «πάρα πολλοί μετανάστες στη Γαλλία». Ένα συγκλονιστικό 64% των Γάλλων δεν αισθάνεται πλέον ότι αυτή είναι η δική τους χώρα. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αμέσως έγραψαν «Η δημοσκόπηση που σκοτώνει» ή «Οι Γάλλοι είναι όλο και λιγότερο ανεκτικοί». Αναρωτιέμαι αν ο Γκάντι είχε περιγραφεί ποτέ ως "μη ανεκτικός" στους Άγγλους. Το κίνημά μας δεν υπήρξε λιγότερο αφιερωμένο στην μη-βία από το δικό του.

Οι Identitaires και οι συμμαχικές τους ομάδες έχουν αρχίσει τη συζήτηση της Επανα-μετανάστευσης (επιστροφή μεταναστών στις χώρες τους). Οι Identitarians βγήκαν στους δρόμους για να απαιτήσουν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με τη μετανάστευση, μια πολιτική που υποστηρίζει μόνο το Εθνικό Μέτωπο. Υπήρχαν 1.000 με 2.000 άτομα. Δυστυχώς, οι επίσκοποι της Γαλλίας δεν έδωσαν εντολή στα ποίμνιά τους για να συμμετάσχουν στην πορεία, όπως έδωσαν για το νόμο σχετικά με τον «γάμο»των ομοφυλοφίλων.
Εικόνα
Ο Renaud Camus, ο ομοφυλόφιλος μυθιστοριογράφος και συγγραφέας του ‘Le Grand Remplacement’ (Η Μεγάλη Αντικατάσταση - δες εδώ), του οποίου η πολιτική είναι μάλλον πιο κοντά στον Ολλανδό Geert Wilders, παρά στη δική μας, ήρθε να βαδίσει μαζί με τους Identitarians.

Οι Identitarians αναπτύσσουν ένα λόγο ψυχρής ανάλυσης και ανθρώπινων λύσεων γύρω από ένα θέμα που είναι το πιο εύκολο για τους εχθρούς μας να το θάψουν μέσα σε αναφορές για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Εάν ποτέ εγκριθεί ένα δημοψήφισμα για τη Μετανάστευση, η επανα-μετανάστευση είναι το προφανές επόμενο ερώτημα. Ας θυμηθούμε ότι το 87% ήταν υπέρ της απέλασης των Τσιγγάνων.


PsyOps Αντάρτες

Πολλοί θέλουν να ξέρουν πόσοι Identitarians υπάρχουν στη Γαλλία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καμία ιδέα για το πόσοι υπάρχουν. Όποιος και αν είναι ο αριθμός τους, αυτοί είναι οιPsyOps αντάρτες (Ψυχολογικών Επιχειρήσεων) που επιδιώκουν να αλλάξουν το λόγο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη νοοτροπία τόσο των αυτοχθόνων πληθυσμών της Ευρώπης όσο και των εισβολέων που επιδιώκουν να μας αντικαταστήσουν.

Οι ενέργειες που περιγράφονται ανωτέρω είχαν προγραμματιστεί χρόνια πριν, ως μέρος μιας συνολικής στρατηγικής. Οι περισσότερες από τις δράσεις αυτές δεν είναι πολιτικές και εστιάζονται σε ζητήματα στα οποία υπάρχει ισχυρή υποστήριξη του κόσμου.

Π.χ. σχεδόν όλοι θα συμφωνήσουν ότι οι Γάλλοι άστεγοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον τα ίδια οφέλη με τους μετανάστες, οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν την δύναμη να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, ότι οι υπόγειες διαβάσεις πρέπει να είναι ασφαλέστερες και ότι υπάρχουν πάρα πολλοί μετανάστες στη Γαλλία.
Εικόνα
Οι Identitarians μπορεί να φαίνονται πολύ διαιρεμένοι με την πρώτη ματιά, λόγω της περιφερειακής τους εστίασης, αλλά υπάρχει πειθαρχία στη στρατηγική και τις επικοινωνίες τους,επειδή η ακτιβιστική νεολαία αντιλαμβάνεται ότι δεν θα υπάρξουν δεύτερες ευκαιρίες, αν δεν καταφέρουμε να σώσουμε την Ευρώπη από αυτή την εισβολή σύντομα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

3
σχόλιο Γ.Θ : Άντε και στα δικά μας...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ηχηρό «χαστούκι» στην αυξανόμενη διείσδυση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη...
έδωσε η ελβετική βουλή, η οποία παρά τις συστάσεις και προτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κομισιόν, ψήφησε στις 9 Οκτωβρίου νόμο ο οποίος απαγορεύει από τούδε και στο εξής κάθε μουσουλμανικό ίδρυμα και κάθε δημόσια δραστηριότητα μουσουλμανικού χαρακτήρα στην Ελβετία.

Όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Τουρκία, η ελβετική βουλή που συνεδρίασε στις 9 Οκτωβρίου αψηφώντας όλες τις προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχώρησε σε ένα χαρακτηριστικό ψήφισμα σύμφωνα με το οποίο, από τις 9 Οκτωβρίου και μετά απαγορεύονται όλες οι δημόσιες δραστηριότητες των μουσουλμανικών ιδρυμάτων στην ελβετική επικράτεια που κρίνονται παράνομες, ενώ κάθε άλλη δραστηριότητα των μουσουλμανικών κοινοτήτων οικονομικού ή «ανθρωπιστικού» όπως αναφέρεται χαρακτήρα, κρίνεται με τον νέο νόμο παράνομη και θα διώκεται από τις ελβετικές αρχές ασφαλείας. Μάλιστα οι ποινές όπως αναφέρεται στους παραβάτες αυτού του νόμου, θα είναι το λιγότερο τρία χρόνια κάθειρξη ενώ θα καταδιώκονται και όλοι όσοι έχουν σχέση με ισλαμικά κέντρα από το εξωτερικό. Το ψήφισμα της ελβετικής βουλής επικύρωσε και το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης που από τούδε και στο εξής θα καταδιώκει κάθε μουσουλμανικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται παράνομα στην Ελβετία ενώ θα σταματήσει αμέσως κάθε μουσουλμανική διείσδυση καθώς και κάθε μορφή ισλαμικής οικονομικής βοήθειας προς τις μουσουλμανικές κοινότητες της Ελβετίας από το εξωτερικό.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την απόφαση πριν από λίγους μήνες, πάλι παρά τις προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να απαγορευτεί η οικοδόμηση μιναρέδων στο ελβετικό έδαφος, σαν πρόκληση προς τα ελβετικά πολιτιστικά πρότυπα. Η απόφαση αυτή τότε είχε εξοργίσει κάποιους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιδιώκουν με κάθε μέσο την προώθηση του Ισλάμ στην γηραιά ήπειρο, παρά τα γεγονότα των Τζιχαντιστών και τα φρικτά εγκλήματα που γίνονται αυτή την περίοδο κατά των χριστιανών στην Μέση Ανατολή. Τώρα οι Ελβετοί για άλλη μια φορά αψηφώντας τις προτροπές της Κομισιόν, προχώρησαν ακόμα πιο πέρα και απαγόρεψαν όλα τα ισλαμικά ιδρύματα της χώρας που κριθήκαν παράνομα καθώς τον τελευταίο καιρό είχαν αναπτύξει μια έντονη φιλοισλαμική δραστηριότητα υπονομεύοντας ακόμα και την ασφάλεια της χώρας. Στην απόφαση αυτή όπως αναφέρεται έπαιξαν ρόλο και τελευταία γεγονότα της Μέσης Ανατολής, καθώς και η αυξανομένη διείσδυση των εξτρεμιστικών ισλαμικών στοιχείων στην ευρωπαϊκή ήπειρο μια διείσδυση που ισοδυναμεί, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, με την δημιουργία πυριτιδαποθήκης στα σπάργανα της Ευρώπης.

Το παράδειγμα της Ελβετίας είναι πολύ πιθανό πως θα επηρεάσει και άλλες χώρες στην Ευρώπη καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται όλο και περισσότερα κρούσματα αντιισλαμικής αντίδρασης καθώς η μουσουλμανική διείσδυση μεγαλώνει όλο και περισσότερο προκαλώντας τους γηγενείς, παρά του ότι η επίσημη Ευρωπαϊκή Ένωση εθελοτυφλούσα σε αυτή την κατάσταση, συνεχίζει την νεοταξική της πολιτική ευνοώντας την εισροή των παρανόμων μουσουλμάνων που απειλούν να πολτοποιήσουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Σε όλα αυτά τα η δική μας πλευρά θα πρέπει να παραδειγματιστεί από το παράδειγμα της Ελβετίας, αν και η σημερινή συγκυρία με μια κατοχική κυβέρνηση δεν προοιωνίζει κάτι το καλό σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Η χώρα μας είναι η «πόρτα» της εισόδου χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρωπαϊκή ήπειρο οι οποίοι χάριν της προδοτικής συνθήκης του Δουβλίνου 2, εγκλωβίζονται εδώ και αυτοί αύριο θα απαιτήσουν να γεμίσει η Ελλάδα με μουσουλμανικούς μιναρέδες απειλώντας αν δεν υπάρξει κάποια δική μας αντίδραση ακόμα και με αλλαγή της πολιτιστικής ταυτότητας της χώρας μας. Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος









http://yiorgosthalassis.blogspot.com/20 ... t_819.html













Αντισχόλιο δικό μου:Αν υποθέσουμε ότι όντως και άλλες ευρωπαικές χώρες "ζηλεύουν" και ακολουθούν το παράδειγμα της Ελβετίας οπότε και μειώνονται οι ......."τουριστικοί" προορισμοί για αυτούς τους υπέροχους ισλαμιστές-λαθρομετανάστες και με δεδομένο ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,μπορούμε άραγε να φανταστούμε τι θα επακολουθήσει στη χώρα μας;......
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…

Re: ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ - ΒΡΕΤΑΝΟΙ βγήκαν στους Δρόμους και κυνηγάνε ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

5
Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 300 ΤΖΑΜΙΑ ΕΝΩ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Εικόνα
Ένα καινούργιο νομοσχέδιο που προωθείται στην αυστριακή βουλή και σύμφωνα με το οποίο η αυστριακή κυβέρνηση θα προχωρήσει στο άμεσο κλείσιμο περίπου 300 παράτυπων μουσουλμανικών τζαμιών που λειτουργούν στην αυστριακή επικράτεια, έχει εξοργίσει την Τουρκία η οποία όμως διαπιστώνει ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης αυξάνονται με επικίνδυνο ρυθμό οι αντιδράσεις στην ανεξέλεγκτη προώθηση τα τελευταία χρόνια του Ισλάμ, μια εξέλιξη που έχει ήδη δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της ισλαμικής εφημερίδας, Yeni Şafak, το αυστριακό κόμμα «Νέα Αυστρία» προωθεί στην αυστριακή βουλή ένα καινούργιο νομοσχέδιο που θα προβλέπει το κλείσιμο 300 τζαμιών που σήμερα λειτουργούν στην Αυστρία, ενώ θα κόψει κάθε εξωτερική οικονομική επιχορήγηση σε ισλαμικά ιδρύματα.

Εκείνο όμως που εξόργισε τους Τούρκους, είναι το σύμφωνα με το νέο αυστριακό νόμο το Κοράνι όταν αναγιγνώσκεται δημόσια στην Αυστρία, θα αναγιγνώσκεται υποχρεωτικά μόνο στην τοπική γερμανική γλώσσα και απαγορεύεται αυστηρά η ανάγνωση του Κορανίου σε άλλη γλώσσα όπως αραβικά ή τουρκικά.

Αλλά το πιο ενδιαφέρων είναι ότι τον τελευταίο καιρό, όπως σημειώνει και ο τουρκικός τύπος, παρατηρείται μια έντονη αντίισλαμική δραστηριότητα σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Οι βίαιες διαδηλώσεις πριν από λίγες μέρες στην Κολωνία της Γερμανίας κατά των Σαλαφιστών και κατά της προβολής των ισλαμικών πρότυπων στην καθημερινή ζωή των Γερμανών, καθώς και οι αντιδράσεις κατά της προώθησης του Ισλάμ σε μια σειρά άλλων χωρών όπως το Βέλγιο, Αγγλία ακόμα και πέρα του Ατλαντικού στον Καναδά, σκιαγραφούν ένα άκρως εύφλεκτο τοπίο που έχει αρχίσει να ανησυχεί έντονα τους «σπόνσορες» της προώθησης του Ισλάμ στην Δύση.

Φαίνεται πως οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι Δυτικοί, μετά την ψυχρολουσία και το σοκ που υπέστησαν από την εμφάνιση των Τζιχαντιστών και τα φρικτά εγκλήματα τους σε στυλ παράστασης που παρουσιαστήκαν στις ευρωπαϊκές τηλεοπτικές οθόνες, έχουν αρχίσει να αντιδρούν έντονα στην επιβολή των ισλαμικών προτύπων στην καθημερινότητα τους.

Παράλληλα συνεχίζεται η μεγάλη κρίση που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Δανίας και της Τουρκίας εξ’ αιτίας της απόφασης τουρκικών δικαστηρίων να αφήσουν ελεύθερο τον Δανό υπήκοο, ισλαμιστή Basil Hassan.

Ο Basil Hassan που ασπάστηκε το Ισλάμ και ενώ είναι καταζητούμενος από τις δανικές αρχές γιατί είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει τον Δανό συγγραφέα, Lars Hedegard, ο οποίος στα βιβλία του καταγγέλλει με σκληρές φράσεις το Ισλάμ σαν μια βάρβαρη θρησκεία, κατέφυγε στην Τουρκία όπου ζήτησε προστασία από τις τουρκικές αρχές.

Μάλιστα ο εν λόγω Δανός κατηγορείται και για άλλες παράνομες πράξεις και για άμεση σύνδεση του με τους Τζιχαντιστές.

Αυτό το έντονα αντί ισλαμικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης ενίσχυσαν τελευταία και οι φήμες πως Τζιχαντιστές έχοντας σαν βάση των επιχειρήσεων τους το ισλαμικό στοιχείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα επιχειρήσουν να σκορπίσουν δηλητηριασμένα τρόφιμα σε ευρωπαίους καταναλωτές.

Μάλιστα στην Γαλλία υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα και με το πρακτορείο Reuter ότι υπάρχουν υπόνοιες πως τα περίφημα τουρκικά κεμπάπ είναι ύποπτα για δηλητηριασμένα κρέατα .
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην Ευρώπη και ενώ οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται κατά της επέκτασης του Ισλάμ, εμείς εδώ στο «Ελλαδιστάν» που έχουμε και το μεγαλύτερο πρόβλημα της καθημερινής εισβολής εκατοντάδων μουσουλμάνων αγνώστου προέλευσης και αγνώστων προθέσεων, εκστασιαζόμαστε με τις συνεχείς εξαγγελίες για ανέγερση μουσουλμανικών τζαμιών, κέντρων ισλαμικών σπουδών και όλα τα συναφή και ακατανόητα. Ως εδώ και μη παρέκει.!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος















http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/11/300.html
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…

Re: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

7
Anti-Islamist Riots in Germany: Hooligans Against Salafists

phpBB [video]
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…

Re: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

8
Δέκατη διαδήλωση κατά του Ισλάμ στη Δρέσδη
Εικόνα
Τουλάχιστον 17.500 άνθρωποι συμμετείχαν στη δέκατη κατά σειρά διαδήλωση κατά του Ισλάμ στη Δρέσδη. Μάλιστα, αυτή τη φορά οι διαδηλωτές τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα εναντίον του «εξισλαμισμού της Δύσης».
Απέναντί τους, τουλάχιστον 4.000 αντιδιαδηλωτές (έναντι 6.000 την περασμένη Δευτέρα) ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της συμμαχίας «Δρέσδη χωρίς Ναζί» σύμφωνα με έναν απολογισμό που δόθηκε στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) από την αστυνομία.

Άλλοι 400 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν επίσης σε μία εκκλησία της πόλης αυτής στην ανατολική Γερμανία, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια προσευχή για την οικουμενική ειρήνη, όπως μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο.

Την περασμένη Δευτέρα το κίνημα που οργανώνει τις διαδηλώσεις αυτές, οι «Ευρωπαίοι πατριώτες εναντίον του εξισλαμισμού της Δύσης» (Pegida) είχε καταφέρει να κατέβουν 15.000 άνθρωποι στους δρόμους της πρωτεύουσας της Σαξονίας.

Ο προτεστάντης επίσκοπος της Σαξονίας, Γιόχεν Μπολ, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι τα μέλη του κινήματος Pegida αναζητούν τρόπους για να «εκμεταλλευτούν τα σύμβολα του χριστιανισμού και μία χριστιανική παράδοση σε ένα πολιτικό σκοπό».

Απόψε επίσης 12.000 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία, διαδήλωσαν στο Μόναχο, την πρωτεύουσα της Βαυαρίας (νότια) εναντίον της Pegida.

Σήμερα εξάλλου, σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Couragiert, ο πρώην καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γκέρχαρντ Σρέντερ τάχθηκε υπέρ μίας «επανάστασης των τίμιων πολιτών» επαναλαμβάνοντας τις δηλώσεις που είχε κάνει το 2000 έπειτα από τον εμπρησμό μιας συναγωγής στο Ντίσελντορφ (δυτικά).









http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=64113083
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…

Re: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

9
Στην Νορβηγία απέλασαν 824 μουσουλμάνους. Διαβάστε τι συνέβη στη συνέχεια…
Εικόνα
Η Νορβηγία πρόσφατα πήρε την αμφιλεγόμενη απόφαση να απελάσει ένα μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων που είχαν επαφές με ριζοσπαστικές ομάδες.

Παρ 'όλες τις αντίθετες φιλελεύθερες φωνές που έκριναν το σχέδιο αυτό ως "ρατσιστικό", η κυβέρνηση προχώρησε στην υλοποίηση του και το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας της ήταν να κλείσει κάθε αντίθετη φωνή στην κυβέρνηση άμεσα.
Αυτή είναι μία από τις καλύτερες πρωτοβουλίες που έχουμε δει από μια τέτοια φιλελεύθερη περιοχή του κόσμου.

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑ 30%

Πράγματι, η εγκληματικότητα μειώθηκε κατά 30 ολόκληρες μονάδες. Αυτός ο εντυπωσιακός αριθμός σημειώθηκε γιατί πολύ απλά κάνα δυο πολιτικοί αποφάσισαν να εφαρμόσουν τους νόμους που ήδη είχαν. Τι κόσμος στον οποίο ζούμε, όπου αυτό φαίνεται να είναι το πιο συγκλονιστικό πράγμα που πρέπει να κάνει μια κυβέρνηση.

Η Νορβηγικές αρχές ισχυρίζονται ότι 824 άνθρωποι απελάθηκαν τον Οκτώβριο, για μια τόσο μικρή χώρα, αυτό είναι ένας αριθμός ρεκόρ.
Εικόνα
Οι αρχές απέδωσαν την αλλαγή πολιτικής στάσης σε κάτι που ονόμασαν «προτεραιότητες του χαρτοφυλακίου" που στην ουσία έχει κάνει πιο εύκολη την απέλαση πίσω στη Νιγηρία και το Αφγανιστάν.

Ενώ οι περισσότεροι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι θα αποκαλούσα αυτή την απέλαση άδικη ή ότι στοχεύει μια συγκεκριμένη φυλή ή θρησκεία, εμείς έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό για να σταματήσει το κακό να εισβάλει στην χώρα μας από την πίσω.... αυλή μας.

Μετάφραση – Επιμέλεια – Απόδοση : Το Φανάρι















http://yiorgosthalassis.blogspot.com/20 ... .html#more
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”

cron