Ανακατάληψη της Πατρίδος. Ο ήσυχος πολίτης είναι άχρηστος πολίτης (Περικλής)

1
Ο ήσυχος πολίτης είναι άχρηστος πολίτης
(Περικλής)



ΠΡΟΣ: Συναδέλφους ε.α. Αξκούς & Στελέχη των Ε.Δ. & Σ.Α. και Έλληνες φίλους.

Αξιότιμοι Συνάδελφοι και φίλοι.

Μετά το μήνυμα που είχα στείλει στις 3 Μαρ. 2013 και στο οποίο δέσποζε η φράση «Παρακαλώ καλέστε με μόνο όταν θα υπάρχει συγκέντρωση για ανακατάληψη της Πατρίδας», με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνω ότι η φράση αυτή (ανακατάληψη της Πατρίδας), σε πολλούς φίλους, έγινε συνείδηση και συχνά πλέον τη βλέπω να επαναλαμβάνεται και να αναπαράγεται στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο, μη εξαιρουμένου και του εντύπου της Ε.Α.Α.Σ.
Επειδή δεν είμαι άνθρωπος των λόγων και του πληκτρολογίου, αλλά των πράξεων και των δράσεων (εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος ψάχνοντας τις δράσεις της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας στην οποία έχω την τιμή να είμαι Γεν.Γραμματέας, αλλά και προσωπικές μου δράσεις αρκετά χρόνια πριν), θα ήθελα να προχωρήσω στον τρόπο ανακατάληψης της Πατρίδας.
Γνωρίζω ότι απευθύνομαι κυρίως σε ανθρώπους οι οποίοι σε όλη τη ζωή και τη σταδιοδρομία τους υπήρξαν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, συντηρητικοί, νομοταγείς και εχέφρονες και επίσης είναι άνθρωποι που δεν έχουν την εμπειρία ή τη διάθεση να στηθούν, με ΑΡΒΧΠ μάσκες και ρόπαλα, απέναντι στα ΜΑΤ. Κατόπιν αυτού δεν σκοπεύω να κατευθύνω κανέναν σε ακρότητες, παρά το αντίθετο του χαρακτήρος μου και το θαυμασμό μου προς το Μ.Αλέξανδρο, ο οποίος δεν καθυστέρησε να δώσει τη λύση του ‘Γόρδιου Δεσμού’.
Σήμερα οι ‘εξαίρετοι’ κυβερνώντες εκδίδουν συνεχώς διαταγές συμπτύξεως (για να θυμόμαστε και την πολύ περιεκτική Στρατιωτική ορολογία) και οδηγούν την Πατρίδα, σύμφωνα με τις εντολές των ‘προϊσταμένων’ εντολοδοτών τους, σε άτακτη υποχώρηση και στην καταστροφή.
Κατόπιν αυτού, πρώτη και κύρια προσπάθεια είναι η σταθεροποίηση και στη συνέχεια η επιθετική επιστροφή.
Προτείνω λοιπόν τα παρακάτω σε ό,τι αφορά στη σταθεροποίηση:
(Για την επιθετική επιστροφή θα επανέλθω με άλλο μήνυμα όταν επιτευχθεί η σταθεροποίηση)
Πατριωτικές Κινήσεις
Σταθερά, δημιουργούνται σε όλη την Ελλάδα, Πατριωτικές Κινήσεις, από ανθρώπους σκεπτόμενους, νέους, ώριμους ή μεσήλικες, συναδέλφους ή όχι, οι οποίες είναι ακομμάτιστες και ο στόχος τους είναι η προώθηση των Αρχών, Αξιών και Ιδανικών του Έθνους, του Ελληνισμού και της Πατρίδας, όπως επίσης και η αναπτέρωση του ηθικού των Ελλήνων, που βάλλονται με κάθε τρόπο για να μένουν με το κεφάλι σκυμμένο και να αποδέχονται τα πάντα.
Οι κινήσεις αυτές δημιουργούνται από απλούς Έλληνες (τα ‘μεγαλόσχημα’ κομματόσκυλα τα είδαμε) και έχουν την ανάγκη υποστήριξης από άτομα που γνωρίζουν από Οργάνωση, Διοίκηση και λοιπά προσόντα που είναι γνωστό ότι έχουν οι Αξιωματικοί όλων των κλάδων.
Κρίνω σκόπιμο να τονίσω ότι οι Κινήσεις αυτές είναι αυτοδιοίκητες, οικονομικά στηρίζονται στα μέλη τους και δεν έχουν καμία απολύτως εξάρτηση από κανέναν. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, τρέπει το άκουσμα και την ύπαρξή τους. Όσο μεγάλος και αν είσαι, ‘είσαι λίγος’ αν το σύστημα μπορεί να σε ελέγξει.
Σ’ αυτές τις Πατριωτικές Κινήσεις μπορεί να ενταχθεί όποιος επιθυμεί και να προσφέρει στη φάση αυτή.
Τέλος, το τι μπορούν να κάνουν στο μέλλον οι Πατριωτικές Κινήσεις (πέρα της αφύπνισης, προώθησης των Αρχών, Αξιών και Ιδανικών του Έθνους, του Ελληνισμού και της Πατρίδας), επιτρέψτε μου να το αναλύσω αργότερα, σε επόμενο μήνυμά μου…
Αν κάποιος επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί και δεν μπορεί να βρει κάποια στοιχεία για την περιοχή που ζει και δραστηριοποιείται ή σε περίπτωση που στην περιοχή του δεν υπάρχει τέτοια Κίνηση και θέλει ο ίδιος να ξεκινήσει τη δημιουργία μιας αντίστοιχης, μπορεί εύκολα να επικοινωνήσει με την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας. http://patriotikikinisikavalas.blogspot.gr, e-mail: pkpk@theplanet.gr
Υποβολή Αιτήματος για Ανάκληση στην Ενεργό Υπηρεσία
Το Παγκόσμιο διεφθαρμένο σύστημα, με τα εντός Ελλάδος Ελληνόφωνα Κυβερνητικά όργανά του, προσπαθεί με το πρόσχημα του ‘οικονομικού προβλήματος’ που παρουσιάζεται ότι έχει η Ελλάδα, να υποβαθμίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και να μειώσει το δυνατόν περισσότερο κάθε αποτρεπτική δυνατότητα της Πατρίδος, έναντι όλων των αλλοφύλων που μας περικλείουν.
Αυτό δε στοχεύει σε τίποτα άλλο, παρά στο να γίνει η Πατρίδα εύκολη λεία του οποιουδήποτε και δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που κανείς δε μπορεί να αποκλείσει. (Σύμφωνα με τη δική μου γεωπολιτική ανάλυση και εκτίμηση, είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα συμβεί, αρχής γενομένης από Κύπρο - πρόσκαιρα και προ της διάλυσης της Τουρκίας, διότι. «Το έδαφος καταλαμβάνεται μόνο όταν πατήσει το Πεζικό»).
Εφ’ όσον μας λένε ότι μειώνονται οι εξοπλισμοί λόγω των μειωμένων οικονομικών δυνατοτήτων που έχει η Χώρα, ή για τον ίδιο λόγο πάλι, δεν αναπληρώνουμε τις αποχωρήσεις σε προσωπικό (παραιτήσεις και αποστρατείες Αξιωματικών – Υπαξιωματικών - ΕΠΟΠ κλπ, μειωμένος αριθμός εισακτέων σε Παραγωγικές Σχολές κλπ), καλώ τους συναδέλφους που έχουν καλή φυσική κατάσταση, να υποβάλλουν αναφορά στον Α/ΓΕΣ και να ζητούν την ανάκλησή τους στην ενεργό υπηρεσία, αμισθί, υποβάλλοντας συγχρόνως και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν επιθυμούν καμία οικονομική, βαθμολογική, ηθική ή οποιαδήποτε άλλη αμοιβή.
Κανείς δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα να προσφέρει σε ένα επιτελείο, ως Υδντής, Δντής Ε.Γ. ή ως Υδκτής κάποιου σχηματισμού και γενικότερα σε καθήκοντα αντάξια ή ακόμα και λίγο κατώτερα του βαθμού που φέρει, προκειμένου να προσφέρει στην Πατρίδα.
Όλοι (πλην ελαχίστων) γνωρίζουμε ότι ο σεβασμός μεταξύ μας δεν εξαρτάται από τα ‘αστέρια’, αλλά από τη συμπεριφορά μας κατά τη διάρκεια της πορείας μας, την προσωπικότητα του καθενός και κυρίως από την τάξη αποφοίτησης από τη ΣΣΕ. Επομένως κανείς δε θα έχει πρόβλημα αν είναι Σχης, Ταξχος, Υπτγος ή και Αντγος και βοηθάει κάποιον Σχη, Ταξχο, Υπτγο ή Αντγο. Βοηθώντας, να θυμάται ότι βοηθά την Πατρίδα. Αν αυτό δεν τον καλύπτει, τότε να καθίσει σπίτι του, να βάζει τη στολή του και να αυτοδοξάζεται στον καθρέφτη.
Προσωπικά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα, σαν Ταξχος, να εκτελώ καθήκοντα Δντού 3ου ή 4ου ΕΓ ή Υδκτού κάποιας Ταξιαρχίας ή κάτι ανάλογο σε μια Μεραρχία και να είστε βέβαιοι ότι ο οποιοσδήποτε μέσα στο Σχηματισμό, θα με σέβεται πλήρως και με το παραπάνω.
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.
Το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, νομίζω ότι θα είναι θετικό, ό,τι και αν πραγματικά συμβαίνει.
Και αναλυτικότερα, αν η Υπηρεσία αρνηθεί παντελώς την προσφορά μας, αυτό πλέον σημαίνει ότι οι εντολοδόχοι επιθυμούν τη διάλυση και υποδούλωση της Πατρίδας, οπότε νομιμοποιούμεθα να πράξουμε ανάλογα, αν όμως τα πράγματα δεν εξελιχθούν έτσι και γίνει αποδεκτό το αίτημα πολλών συναδέλφων (ελπίζω και το δικό μου, το οποίο έχω υποβάλλει, για δεύτερη φορά, την 1 Απρ. 2013), τότε σημαίνει ότι η Πατρίδα έχει την ανάγκη μας και η προσφορά μας είναι αναγκαία και σεβαστή.
Στην περίπτωση αυτή, αντιλαμβάνεσθε ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να είστε σίγουροι ότι και εμείς και τα παιδιά μας, θα αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για την προσφορά μας αυτή.
Συμμετοχή σε Εξωκοινοβουλευτικό Πολιτικό Κόμμα
Έχω υπόψη μου μια ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά δεσμεύομαι να επανέλθω περί τα μέσα Μαΐου, επανεκτιμώντας την κατάσταση και λαμβάνοντας υπόψη ό,τι έχει συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Αγαπητοί συνάδελφοι, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, αρκεί να σηκωθούμε από τον καναπέ.

Εκείνος μόνο που αγωνίζεται είναι αυτός που μπορεί να λυτρωθεί
(Γκαίτε – όσο και αν δεν αρέσει στους Γερμανούς)


Καβάλα 11 Απρ. 2013
Με εκτίμηση

Άγγελος Βουλόδημος
Ταξχος ε.α. (ΣΣΕ 1972)
Γενικός Γραμματέας
Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας

ΥΓ. Όποιος επιθυμεί να προωθήσει το μήνυμά μου, παρακαλώ να το πράξει χωρίς να με ερωτήσει.
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων
Απάντηση

Επιστροφή στο “Η Δική μας Αντίσταση”