Re: Οι αλβανοί εξτρεμιστές ετοιμάζονται... Εσύ Έλληνα είσαι έτοιμος;;; Ήρθε η ώρα να γίνεις πολίτης - οπλίτης

3
Δολοφονική επιδρομή κομμάντος του UCK σε Έλληνα μέσα στο σπίτι του
Εικόνα
Στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης κομμάντος του UCK εισέβαλαν στο σπίτι 27χρονου Έλληνα στην περιοχή Χαραμίδα της Λέσβου και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα το θύμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Αφορμή για την δολοφονική επίθεση του UCK ήταν τα σχόλια που έκανε ο 27χρονος Έλληνας για την πράξη των Αλβανών κομμάντος στο Χελμό στα Καλάβρυτα που είδε το φως της δημοσιότητας, οι οποίοι ως γνωστό πυροβόλησαν με AK-47 και έκαψαν την ελληνική σημαία. Ο νεαρός Έλληνας φέρεται να είπε στους Αλβανούς τρομοκράτες ..."Ε ρε χρυσή αυγή που σας χρειάζεται".... και φυσικά αυτοί θεώρησαν σωστό να εισβάλλουν στο σπίτι του στις 05.30 και να τον ξυλοκοπήσουν.

Οι συγγενείς του θύματος καταγγέλλουν αργοπορία της Αστυνομίας να διαλευκάνει την υπόθεση και να συλλάβει τους δράστες.

Φυσικά καμία ανακοίνωση συμπαράστασης στο θύμα από τις γνωστές ανθρωπιστικές ΜΚΟ και τα γνωστά προοδευτικά ανθρωπιστικά κόμματα δεν θα εκδοθεί διότι πολύ απλά το θύμα ήταν … Έλληνας η ζωή και η υπόσταση του οποίου δεν έχει τόση αξία όσο του κάθε «ταλαίπωρου» αλλοδαπού.

Υπεθυμίζεται ότι όταν πριν από μερικούς μήνες Έλληνες είχαν επιτεθεί σε Αιγύπτιους αλιεργάτες μέσα στο σπίτι τους, για προσωπικούς λόγους, το σύνολο των ανθρωπιστικών ΜΚΟ και κομμάτων είχαν ξεσηκωθεί με ανακοινώσεις και δηλώσεις για το πόσο κακοί και ρατσιστές είναι οι Έλληνες. Τώρα…. που είναι οι κατ’ επιλογή ανθρωπιστές ;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Re: Οι αλβανοί εξτρεμιστές ετοιμάζονται... Εσύ Έλληνα είσαι έτοιμος;;; Ήρθε η ώρα να γίνεις πολίτης - οπλίτης

5
King Hercules έγραψε: Υπεθυμίζεται ότι όταν πριν από μερικούς μήνες Έλληνες είχαν επιτεθεί σε Αιγύπτιους αλιεργάτες μέσα στο σπίτι τους, για προσωπικούς λόγους, το σύνολο των ανθρωπιστικών ΜΚΟ και κομμάτων είχαν ξεσηκωθεί με ανακοινώσεις και δηλώσεις για το πόσο κακοί και ρατσιστές είναι οι Έλληνες. Τώρα…. που είναι οι κατ’ επιλογή ανθρωπιστές ;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Aυτή η περίπτωση έμεινε "ανεξιχνίαστη" και δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι οι δράστες ήταν Έλληνες. Απεναντίας φημολογείται ότι επρόκειτο για ομοεθνείς τους ψαράδες με τους οποίους είχαν διαφορές για τους ψαρότοπους. Αλλά επειδή κάποιος πέταξε τη σπόντα για μπλούζα "χρυσή αυγή" , βγήκε το πόρισμα. Και σιγά μη πήγαιναν οι χρυσαυγίτες με ...καρφωμένη μπλούζα.
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων

Re: Οι αλβανοί εξτρεμιστές ετοιμάζονται... Εσύ Έλληνα είσαι έτοιμος;;; Ήρθε η ώρα να γίνεις πολίτης - οπλίτης

6
Κατερίνα Τσαφ Τσουφ έγραψε:Ηρακλή ήρθε η ώρα για το νέο κόμμα που είπες.....
Ποιό κόμμα; το "Εθνικό Μέτωπο" του Μάνου Κώνστα;

Χρυσό μου κορίτσι αν ερχόταν το "Εθνικό Μέτωπο" στην εξουσία μακάρι να γίνουν τα πράγματα όπως τα λες εσύ.

Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι.

Αυτό το κόμμα απαρτίζεται από νοσταλγούς της απριλιανής χούντας που εγκαθίδρυσε τη δικτατορία των συνταγματαρχών το 1967 κατόπιν εντολής του Ροκφέλερ.

Για να σου πω την αλήθεια δεν συμπαθώ καθόλου ούτε την Χρυσή Αυγή ούτε το Εθνικό Μέτωπο, είναι φασίστες που έβαλαν την Ελλάδα στο γύψο για 7 ολόκληρα χρόνια.

Αυτούς πρέπει να εμπιστευτούμε για ν' απεγκλωβιστεί η χώρα από το βούρκο της νεοταξικής κατοχής;

Re: Οι αλβανοί εξτρεμιστές ετοιμάζονται... Εσύ Έλληνα είσαι έτοιμος;;; Ήρθε η ώρα να γίνεις πολίτης - οπλίτης

8
Οπότε πρέπει εμείς ως λαός να πάρουμε την τύχη της χώρας στα χέρια μας και όχι αυτά τα φασιστοειδή.

Η Χρυσή Αυγή, ο ΛΑΟΣ και το Εθνικό Μέτωπο είναι όλοι τους εθνικόφρονες, τσιράκια του Κίσινγκερ και του Ροκφέλερ που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή ν' αρπάξουν πραξικοπηματικά την εξουσία όταν ο "αρχηγός" της Νέας Τάξης τους δώσει το πράσινο φως.

Κατάλαβες λοιπόν για πού το πάνε αυτά τα φασιστικά νεοταξικά ερπετά;

Re: Οι αλβανοί εξτρεμιστές ετοιμάζονται... Εσύ Έλληνα είσαι έτοιμος;;; Ήρθε η ώρα να γίνεις πολίτης - οπλίτης

9
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) > Ναρκωτικά,όπλα,χρήμα,αυτοκίνητα και μίσος.. Απίστευτο ΜΙΣΟΣ για την Ελλάδα...

Ναρκωτικά, όπλα, χρήμα, αυτοκίνητα και μίσος..Απίστευτο ΜΙΣΟΣ για την Ελλάδα...Αυτός ειναι ο εγκληματίας Αλβανός απο το επίμαχο υβριστικό βίντεο κατά της Ελλάδας.. Ο άνθρωπος αυτός καθώς και όσοι συμμετείχαν στο βίντεο είναι επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια της χώρας και πρέπει να συλληφθούν όλοι ανεξαιρέτως..Πρώτα να φυλακιστούν και έπειτα να απελαθούν δια παντός από την Ελλάδα..Από ότι φαίνεται και στις φώτο ο Αλβανός εκτός από επικίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας είναι άξιος συνεχιστής του εθνικού σπορ της Αλβανίας...έμπορος ναρκωτικών και σίγουρα και όπλων...
Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες απο το facebook στις οποίες ανέμελα ποζάρει με όπλα ναρκωτικά, σφαίρες απο καλάσνικοφ, μέχρι και χειροβομβίδα.
Διακρίνεται το χαρακτηριστικό τατουάζ, μέχρι και φωτογραφία του διαβατηρίου του. Απο το προφίλ του φαίνεται ότι ήταν στο ξενοδοχείο HOTEL MONT HELMOS μέχρι τη Τετάρτη
22/8

ΟΝΟΜΑ: Zorbaj Valentino
ΗΜ/ΓΕΝ:13/8/1986
Πινακίδες:Κόκκινη bmw AXI-..##.93
hyundai coupe YZT-...##09
Τα ακριβή στοιχεία του Αλβανού (όπως αριθμός διαβατηρίου και πινακίδες αυτοκινήτων τα έχει ήδη η ΕΛ.ΑΣ)
Εικόνα
http://www.eglimatikotita.gr/2012/08/bl ... _8578.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”