Ημερομηνία : 18 Ιουν 2019, 15:46


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Chip στην Αμερική: Μύθος ή πραγματικότητα;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Αύγ 2012, 11:00 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 13 Απρ 2010, 00:31
Δημοσ.: 2172
Thanks:
Thanked:
time στο post
Εικόνα


Τετάρτη 22 Αυγούστου, 2012 - Κατηγορία/Category : Άρθρα, Υγεία

ΝΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΜΠΑΜΑ – ΠΟΡΙΣΜΑ

Μετά από εκτενή έρευνα, το τελικό μου πόρισμα για τον νόμο υγείας του Ομπάμα «The Patient Protection and Affordable Care Act», είναι το ακόλουθο:

Αρχικά και όπως όλοι φαντάζονται … «Χωρίς φωτιά … δεν υπάρχει καπνός!!!» … και άρα πράγματι κάτι πρέπει να συνέβη, που να ενεργοποίησε όλες αυτές τις αντιδράσεις κατά του συγκεκριμένου αυτού νόμου …

Οι νόμοι, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, πριν έρθουν στην τελική τους μορφή … ξεκινούν από προσχέδια, … μετά τροποποιούνται … και τέλος ψηφίζονται. Το τελικό προϊόν είναι και αυτό που πραγματικά εφαρμόζεται. Στην περίπτωση μας, αρχικά κατατέθηκε το αρχικό προσχέδιο νόμου HR 3200, μετά το προσχέδιο αυτό τροποποιήθηκε στο προσχέδιο νόμου HR 3590, έπειτα ξανατροποποιήθηκε στο HR-4872, ψηφίστηκε και μετά από μια έντονη δικαστική διαφωνία των δυο μεγάλων κομμάτων της Αμερικής, ήρθε την τελική μορφή του.

Πραγματικά, η νέα τάξη πραγμάτων … έκανε το «θαύμα» της και στα προσχέδια HR 3200 & HR 3590, στην σελίδα 1004, αναγράφεται καθαρά ότι αρχικά θα πρέπει να γίνει ένα ηλεκτρονικό μητρώο όλων των Ανθρώπων που σήμερα και για ιατρικούς λογούς έχουν RFID (radio frequency identification device) εμφυτευμένο, αλλά το προσχέδιο ΔΕΝ σταμάταγε μέχρι εκεί! ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ, όλους τους πολίτες μετά την πάροδο 36 μηνών από την εφαρμογή του νόμου, να έχουν ΟΛΟΙ εμφυτευμένο ένα RFID!!! Μετά, το σάλο που κάτι τέτοιο ξεσήκωσε στην Αμερικανική κοινωνία … ο νόμος διορθώθηκε στην σημερινή τελική μορφή του HR-4872 και όλα τα επίμαχα κομμάτια έχουν αφαιρεθεί!
Κάποιος αφελής, θα θεωρούσε αμέσως, ότι η νέα τάξη πραγμάτων δέχτηκε ένα καθοριστικότατο χτύπημα, μια που όλα τα επαίσχυντα που σχεδίαζαν … έπεσαν στο κενό. Αυτό, λοιπόν, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «αληθές», στην περίπτωση που τα RFID ήταν στο τεχνολογικό επίπεδο που έπρεπε και υπήρχε η δυνατότητα παράγωγης ικανού αριθμού … για την εμφύτευση σε όλο τον πληθυσμό. Όμως, στην πράξη … ούτε τα RFID είναι στο τεχνολογικό επίπεδο που πρέπει, μια και πάρα πολλές ασθένειες φαίνεται να οφείλονται σε αυτά (ακόμη και καρκίνος), αλλά ούτε και υπάρχει η δυνατότητα παράγωγης 200.000.000 RFID μέσα σε 36 μήνες!!!

Στην Ελλάδα, η είδηση αναδημοσιεύτηκε έντονα τώρα το 2012, αλλά αυτό που αναπαρήγαγε ήταν οι Αμερικανικές αντιδράσεις του 2010 & 2011. Τέτοιο θέμα σήμερα δεν υφίσταται … αν και προσωπικά αναρωτιέμαι για πόσο ακόμη?

Συνεπώς, «Τι κάνει … Νιάου … Νιάου … στα κεραμίδια???» … Πιστεύω ότι οι νεοταξίτες κάποια στιγμή θα επιστρέψουν … και πρέπει να είμαστε όλοι σε απόλυτη εγρήγορση!!! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ … ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!

Παραδείγματος χάριν δείτε, πως με μια άλλη μέθοδο προσπαθούν να λάβουν την συναίνεση σας, ότι δεν είστε Άνθρωποι και συνεπώς να έχετε δικαιώματα, αλλά ζώα χωρίς κανένα δικαίωμα … μέσω της δυνατότητας που δίνει η σημερινή γενετική ιατρική και γενετική μηχανική … ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Λοιπόν, το επόμενο αποκαλυπτικό βίντεο παρουσιάζει ποιο θα είναι το πραγματικό πρόβλημα του άμεσου μέλλοντος, που ακολουθεί άμεσα για την ανθρωπότητα και πως αυτό είναι ελεγχόμενο από τους ίδιους επικινδύνους ανθρώπους που ελέγχουν σήμερα τον κόσμο. Όταν, δείτε αυτό το βίντεο, θυμηθείτε! Αυτοί (νεοταξίτες) καθορίζουν αυτόν τον χώρο σήμερα και ενώ λένε ότι η τιμή του χρυσού θα ανεβεί, λόγο της οικονομικής αβεβαιότητος, δεν μας λένε ότι σε λίγο θα πεινάσουμε και την πραγματική τιμή που θα φτάσουν τα τρόφιμα, το νερό και η ενέργεια! Τα κορόιδα του κόσμου θα αγοράσουν χρυσό και οι «έξυπνοι» καλλιεργήσιμη γη, νερό και ενέργεια! Μετά, τα κορόιδα, ας φάνε «χρυσό» να ζήσουν…!!! Οι αργυραμοιβοί νεοταξίτες πουλάν χρυσό σε υπερβολική τιμή, αποκομίζοντας «τρελά» κέρδη, ενώ αγοράζουν οτιδήποτε έχει σχέση με την τροφική αλυσίδα, σε τιμές «τσάμπα»! Και το ζήτημα ΔΕΝ έχει να κάνει σε τίποτα με τα χρήματα, μια που οι νεοταξίτες είναι οι τυπογράφοι του χρήματος και εξουσιαστές του, αλλά είναι ένα άρρωστο παιχνίδι εξουσίας και υποκατάστασης του Θεού!!! Επίσης, οι ίδιοι σκέπτονται τρόπους για να αφανίσουν οποιαδήποτε μη αρεστή προς αυτούς φυλή!

Ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα εδώ, είναι η χρήση της γενετικής ιατρικής!!! Κάτι το οποίο, αποκρύπτεται επιμελώς στην γενετική ιατρική είναι ότι για να επιτελεστεί αυτή, πρέπει να παρθούν ανθρωπινά γονίδια και να εμφυτευτούν σε ζώα ή φυτά … οπότε, προκείμενου να έχουμε διαθέσιμα «Ανθρώπινα Ανταλλακτικά», είμαστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσουμε το Άνθρωπο-ζώο ή το Άνθρωπο-φυτό!!! Και ιδού το επικίνδυνο ατόπημα … Για να εφαρμοστεί η γενετική ιατρική πρέπει εμείς να την αποδεχτούμε σαν ιδέα … δηλαδή, μέσα στο νου μας!!! Και επειδή ο Άνθρωπος δυστυχώς, είναι από την φύση του άπληστος και θέλει να ζήσει αιώνια ή να παραμείνει νέος αιώνια, βαθιά μέσα του θα αποδεχτεί με ενθουσιασμό την ιδέα της γενετικής ιατρικής!!! Δηλαδή, θα δει το τυράκι με χαρά, αλλά δεν πρόκειται να δει την φάκα, που τον περιμένει … !!!

Η «φάκα» λοιπόν, έγκειται στον ακόλουθο συλλογισμό: Όταν αποδεχτούμε την χρήση Άνθρωπο-ζώων ή Άνθρωπο-φυτών, αυτόματα αποδεχόμαστε και το ότι αυτά ΔΕΝ έχουν δικαιώματα (είναι αναλώσιμα ανταλλακτικά) … οπότε, αφού αυτά που κατά το ήμισυ είναι Άνθρωποι, δεν έχουν δικαιώματα … αποδεχόμαστε, με την ελεύθερη βούληση μας ότι κατ’ επέκτασην και εμείς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!! Ακριβώς ότι θέλουν οι νεοταξίτες!!!

Βίντεο «Αρμαγεδών Γενετικής»: [video]http://www.youtube.com/watch?v=LXgxA9P2lcQ&feature=player_embedded[/video]

Βάλτε λοιπόν, πάρα πολύ καλά στο μαμουδάκι σας ότι μπορεί να κερδίσαμε μια μάχη, αλλά ο πόλεμος μαίνεται ακόμη !!! … Να είστε ΟΛΟΙ πολύ υποψιασμένοι και σε πλήρη εγρήγορση !!!

Ευχαριστώ για την Προσοχή σας !!!

International Research Institute – World Liberation Front

Περισσότερα:

1. RFID (radio frequency identification device): http://en.wikipedia.org/wiki/Radio-freq ... tification

2. Τελική Ψηφισμένη Έκδοση του νόμου HR-4872: http://www.healthcare.gov/law/full/

3. Λευκός Οίκος για νόμο υγείας: http://www.whitehouse.gov/healthreform#healthcare-menu

4. Δειγματοληψία Αμερικανικών αντιδράσεων πριν τον νόμο:

α. http://www.dailykos.com/story/2012/05/0 ... -Flips-Out

β. http://www.sermonindex.net/modules/newb ... 7&forum=48

γ. http://www.chattanoogan.com/2010/3/25/1 ... clude.aspx

δ. http://www.snopes.com/politics/medical/microchip.asp

ε. http://www.politicalchips.org/profiles/ ... oboma-care

ζ. http://samuelobour.com/2012/06/28/mark- ... ns-report/

4. Σχετική Ελληνική αναδημοσίευση: http://www.staparaskinia.gr/2012/08/blo ... CP6wU3N9gx

Iri Wolf

. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Σημείωση ΕΝΑ: Μερικοί ακόμη σχετικοί σύνδεσμοι

FDA Approves The Big Brother Pill !

ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΤΣΙΠ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ HD

http://www.whptv.com/news/local/story/F ... -chips-in/

http://www.supremecourt.gov/opinions/11 ... 93c3a2.pdf

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... -debt.html

http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/BILLS-111h ... 3200ih.pdf

_________________
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 

Παραπλήσια θέματα
Τα πρακτικά του πρώτου Σιωνιστικού Συμβουλίου στην Βασιλεία της Ελβετίας το 1897 - Οικονομία και Αποκάλυψη
Δ. Συζήτηση: Το παγκόσμιο δίχτυ του Σιωνισμού
Συγγραφέας: ronyca
Απαντησεις: 0
Περίεργες και μαζεμένες αυτοκτονίες στην Κρήτη
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 1
Το Ισραήλ επιθυμεί να μπει στην ΕΕ !
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 1
Μέχρι και "ιππότες της Αποκάλυψης" βλέπουν στα επεισόδια στην Αίγυπτο
Δ. Συζήτηση: Σημεία των Καιρών
Συγγραφέας: Λήδα
Απαντησεις: 3
Η Ναυσιπλοία (7250 π.Χ.) στο αρχαίο Φράχθι στην Αργολίδα
Δ. Συζήτηση: Οι επιστήμες στην αρχαία Ελλάδα
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 5


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr