Κασιδιάρης - Κανέλλη. Ξύλο στον αέρα...

1
Κασιδιάρης - Κανέλλη. Ξύλο στον αέρα...




phpBB [video]




lastnewsgr.blogspot.gr
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Κασιδιάρης - Κανέλλη. Ξύλο στον αέρα...

2
ΚΟΥΒΕΛΗΣ: "Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ"

ΔΗΜΑΡ: Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο της Χρυσής Αυγής
Εικόνα
«Το φίδι βγήκε από το αυγό του. Η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, δεν αποτελεί παρά την αποκάλυψη των πραγματικών προθέσεων αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος» σχολιάζει για το περιστατικό η Δημοκρατική Αριστερά.

«Η συμπαράστασή μας στους εκπροσώπους του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη. Μετά τις επιθέσεις στους μετανάστες, ήρθε η σειρά και των εκπροσώπων του ελληνικού λαού. Είναι ο δρόμος που ακολούθησαν τα τάγματα εφόδου του Χίτλερ» συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος.

www.ethnos.gr

Re: Κασιδιάρης - Κανέλλη. Ξύλο στον αέρα...

4
Τα διεθνή ΜΜΕ για την επίθεση Κασιδιάρη
Τα διεθνή μέσα έχει απασχολεί η άνανδρη επίθεση του ακροδεξιού βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου, ο οποίος, κατά τη διάρκεια συζήτησης λογόφερε έντονα με τις συνομιλίτριές του και βγήκε κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, χειροδικώντας μπροστά στις κάμερες σήμερα το πρωί.

Το Αssociated Press αναφέρεται στην επίθεση συμπληρώνοντας ότι η Ρένα Δούρου αναφέρθηκε στην δικαστική υπόθεση που εκρεμμεί ήδη εις βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του Ηλία Κασιδιάρη.

Το abcnews αναφέρεται στο ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί εναντίον του Κασιδιάρη, ενω συμπληρώνει οτι ο βουλευτής χαστούκισε τρεις φορές τη Λιάνα Κανέλη, αφου πρώτα πέταξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο της Ρένας Δούρου.


Ενω το γεγονός απαχόλησε και την HuffPost, κάνοντας σαφή νύξη για τις νεοναζιστικές πεποιθήσεις του κόμματος που εκπροσωπεί ο θερμόαιμος βουλευτής.

http://www.reporter.gr

Re: Κασιδιάρης - Κανέλλη. Ξύλο στον αέρα...

6
Το γύρο του κόσμου κάνει η επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη - Δούρου!
Εικόνα
Η απρόκλητη επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου καλύφθηκε εκτενώς και από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.



Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press δημοσίευσε αναλυτικό ρεπορτάζ με τίτλο: "Μέλος του εξτρεμιστικού κόμματος της Ελλάδας επιτίθεται σε τηλεοπτική εκπομπή". Το ρεπορτάζ καλύπτει λεπτό προς λεπτό την επίθεση του Κασιδιάρη, προσθέτοντας πως έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις του ελληνικού στρατού.

Επιπλέον, το Associated Press προσθέτει πως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις σε μετανάστες στην Ελλάδα, αλλά το ίδιο το κόμμα απορρίπτει τις κατηγορίες.

Και η Washington Post αφιερώνει αναλυτικό δημοσίευμα στο σημερινό επεισόδιο, μιλώντας για θύελλα αντιδράσεων από την ελληνική κοινωνία.

Το CNBC στο δημοσίευμα του με τίτλο: "Ακροδεξιός πολιτικός επιτίθεται σε 2 γυναίκες σε ζωντανή εκπομπή" αναφέρει πως ο Κασιδιάρης επιτέθηκε στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας παράλληλα, την απόσυρση του επίμαχου βίντεο από το YouTube.

Στην πρώτη σελίδα παίζει το συμβάν και η Daily Telegraph στην ηλεκτρονική του σελίδα, όπου μεταδίδει και το απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Αναφορά και στην Huffington Post, η οποία μιλά για "σοκαριστικό" βίντεο, προσθέτοντας με νόημα πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα φιλοναζιστικό κόμμα που αμφισβητεί ακόμα και το ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Τέλος, το περιοδικό TIME στην ηλεκτρονική του έκδοση αφιερώνει στην πρώτη του σελίδα ρεπορτάζ με τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν.

http://newpost.gr

Re: Κασιδιάρης - Κανέλλη. Ξύλο στον αέρα...

7
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ !!!

ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΤΕ "Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ"
ΣΧΟΛΗ "ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ" "Η ΚΑΝΕΛΛΗ"
ΣΧΟΛΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ (ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΛΠ) "Η ΔΟΥΡΟΥ"
ΣΧΟΛΗ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ "Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ"
ΣΧΟΛΗ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ (ΚΟΤΕΣ ΚΛΠ) "Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ"

:D
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων

Re: Κασιδιάρης - Κανέλλη. Ξύλο στον αέρα...

9
King Hercules έγραψε:Μήπως πρόκειται για στημένη προβοκάτσια για να προκληθεί κάποια ανωμαλία η οποία πιθανόν να οδηγήσει σε ναζιστικό πραξικόπημα καθοδηγούμενο από τη Γερμανία;

Όχι, μάλλον είναι προβοκάτσια για να μας βαρέσουν μετά με το Χάαρπ !!
:cooll
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”