Αλ Γκορ: Οι σκεπτικιστές της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι οι ‘ρατσιστές’ του σήμερα

1
Αλ Γκορ: Οι σκεπτικιστές της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι οι ‘ρατσιστές’ του σήμερα


Εικόνα



Κάποια ημέρα οι σκεπτικιστές της κλιματικής αλλαγής θα βλέπονται το ίδιο αρνητικά όπως οι ρατσιστές, ή τουλάχιστον έτσι λέει ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Αλ Γκορ.


Σε μια συνέντευξη με τον πρώην στέλεχος διαφημιστικής εταιρίας και συνεργάτη του Climate Reality Project, Alex Bogusky, που μεταδόθηκε από το Ustream την Παρασκευή (δείτε το όλο ΕΔΩ), ο Gore εξήγησε ότι, προκειμένου οι κινδυνολόγοι της κλιματικής αλλαγής να πετύχουν, πρέπει να "κερδίσουν τη συνομιλία" εναντίον εκείνων που αρνούνται ότι υπάρχει μια τέτοια κρίση. (Σχετικά: Bill McKibben: Η υπερθέρμανση του πλανήτη ευθύνεται για τον τυφώνα Irene)


«Θυμάμαι, πηγαίνοντας πίσω στο πρώτα χρόνια μου στο Νότο, όταν η επανάσταση για τα Πολιτικά Δικαιώματα εξελισσόταν, υπήρχαν δύο πράγματα που μου έκαναν πραγματικά εντύπωση", δήλωσε ο Γκορ. «Η γενιά μου παρακολούθησε τον Bull Connor να στρέφει την μάνικα στους διαδηλωτές για τα πολιτικά δικαιώματα και λέγαμε, “Πω πω! Πόσο βρώμικο και κακό είναι αυτό;” Η γενιά μου ρώτησε τους ηλικιωμένους,« Εξηγήστε μας και πάλι γιατί είναι εντάξει να γίνονται διακρίσεις εις βάρος ατόμων, επειδή το χρώμα του δέρματός τους είναι διαφορετικό; "Και όταν δεν μπορούσαν να απαντήσουν πραγματικά αυτό το ερώτημα με ακεραιότητα, η αλλαγή πραγματικά είχε αρχίσει".


(Σχ. ΚΟ: Ο Theophilus "Bull" Connor ήταν ο Επίτροπος για την δημόσια ασφάλεια στην πόλη του Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για τα Αστικά Δικαιώματα, στις αρχές της δεκαετίας του ‘60. Έχοντας την διοικητική εποπτεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έγινε σύμβολο της μισαλλοδοξίας, καθώς έριχνε νερό με τις μάνικες και χρησιμοποιούσε σκυλιά της αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων ήταν και παιδιά).


Ο πρώην αντιπρόεδρος θυμήθηκε πως η κοινωνία κατάφερε να περιθωριοποιήσει τους ρατσιστές και είπε ότι οι σκεπτικιστές της κλιματικής αλλαγής πρέπει να ηττηθούν με τον ίδιο τρόπο.

Εικόνα



«Δεύτερον, σχετικά με αυτή τη φράση «νίκη της συνομιλίας», συνέχισε. "Κάποτε οι φίλοι ή οι άνθρωποι με τους οποίους εργαζόσουν ή οι άνθρωποι με τους οποίους βρισκόσουν σε ένα κλαμπ, ήταν μία εποχή που τα ρατσιστικά σχόλια ακούγονταν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας και τα προηγούμενα χρόνια σαν κάτι απλά φυσικό. Στη συνέχεια ήρθε μια εποχή που οι άνθρωποι έλεγαν, «Έι, φίλε, γιατί μιλάς με αυτόν τον τρόπο, θέλω να πω ότι είναι λάθος. Δεν θέλω να συνεχίσουμε για αυτό μη μου μιλάς με αυτόν τον τρόπο. Απλά δεν το πιστεύω. "Αυτό συνέβη σε εκατομμύρια συνομιλίες και σιγά-σιγά η συζήτηση κερδήθηκε".


"Πρέπει να κερδίσουμε τη συνομιλία για το κλίμα", πρόσθεσε Γκορ.


Όταν Bogusky αμφισβήτησε την αναλογία, ρωτώντας εάν το επιστημονικό σκεπτικό πίσω από τους σκεπτικιστές της κλιματικής αλλαγής θα μπορούσε να ταιριάξει με την αυτή τη σύγκριση καλού και το κακού με το ρατσισμό, ο Γκορ δεν υποχώρησε.


"Νομίζω ότι είναι το ίδιο, όπου η ηθική συνιστώσα εκφράζει την ανησυχία της και όταν τα πραγματικά περιστατικά την εκφράζουν, νομίζω ότι είναι σημαντικό αυτό να το βγάλουμε προς τα έξω», δήλωσε ο Γκορ.


Ο Γκορ επιτέθηκε επίσης στον κυβερνήτη του Τέξας Rick Perry, ο οποίος επέπληξε τους κινδυνολόγους της κλιματικής αλλαγής, στην προεκλογική εκστρατεία του και σε άλλους πολιτικούς που τολμούν να αμφισβητήσουν την ακρίβεια της επιστήμης της υπερθέρμανσης του πλανήτη.


"Πρόκειται για μια οργανωμένη προσπάθεια να επιτεθούν στη φήμη της επιστημονικής κοινότητας στο σύνολό της, να επιτεθούν στην ακεραιότητα της, και να τη συκοφαντήσουν με τα ψέματα που λένε επιστήμη για να βγάλουν λεφτά", δήλωσε ο Γκορ.




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Αλ Γκορ: Οι σκεπτικιστές της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι οι ‘ρατσιστές’ του σήμερα

2
Σωστά και ωραία τα λέει ο Gore, αλλά μας αποκρύπτει συνειδητά την αλήθεια πως είναι ο ίδιος και η παρέα του που προκαλούν τεχνητά την αλλαγή του κλίματος με το νεοταξικό υπερόπλο H.A.A.R.P.!

Re: Αλ Γκορ: Οι σκεπτικιστές της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι οι ‘ρατσιστές’ του σήμερα

3
αυτες ειναι οι παγκοσμιες θερμοκρασιες απο τα επισημα δορυφορικα δεδομένα..
οπως βλέπετε απο το 2002 - σήμερα, δηλαδή τα τελευταία 9-10 χρόνια όχι μόνο δεν είχαμε παγκόσμια ΥΠΕΡ-θέρμανση, αλλά αντίθετα οι παγκοσμιες θερμοκρασίες είναι σχετικά ΣΤΑΘΕΡΕΣ ενώ καποιες φορές μάλιστα ΠΕΦΤΟΥΝ και απότομα! (οπως με το λα νίνα του 2008).. αν μαλιστα ο ηλιος σταματήσει δραστηριότητα και πεσει σε χειμερία νάρκη (μοντερ μινιμουμ) μετά το 2018 οπως προβλεπετε απο αρκετους επιστήμονες, τοτε βαδίζουμε για μικρή παγετώνια περίοδο.. ο αλ γκορ το τσιρακι των ροτσιλντς να παει να ρουφήξει το αυγό του τώρα.

υ.γ. το haarp δεν εχει τη δύναμη να ρυθμίσει το κλίμα ενός ολόκληρου πλανήτη.
αλλά πάραυτα συμφωνώ να βρεθούν κάποιοι ήρωες να ανατινάξουν αυτό το σατανικό μαραφέτι.

Re: Αλ Γκορ: Οι σκεπτικιστές της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι οι ‘ρατσιστές’ του σήμερα

4
βίντεο του (αθυρόστομου) Carlin (πέθανε το 2008) με ελληνικούς υπότιτλους, μπορείτε να το δείτε εδώ
phpBB [video]
.
http://salpisma.blogspot.com
Απάντηση

Επιστροφή στο “H απάτη της υπερθέρμανσης και των κλιματικών αλλαγών”