Re: ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

2
:clap :clap
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

7
Αν διαβάζετε αυτό τότε πιθανότατα έχετε ένα τηλέφωνο, και αν έχετε ένα τηλέφωνο έχετε ήδη ένα εξαιρετικό σύστημα υποκλοπών εγκαταστημένο στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Σε πολλές περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να γίνει καλτι στο τηλέφωνο για να το μετατρέψει σε ένα εξαιρετικό κορίο δωματίου εξαιτίας ατέλειών στο σχεδιασμό, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ένας απλός πυκνωτής (με κόστος τριών λεπτών), μπορεί να εγκατασταθεί και να ενεργοποιήσει το τηλέφωνο σας σε ένα κοριό.

Τα τηλέφωνα έχουν μικρόφωνα, ηχεία, δακτυλιωτές, μικροφωνικούς μορφοτροπείς, η χρήση των οποίων μπορεί να προσφέρει σε εναν που σας παρακολουθεί οτι χρειάζεται να ακούσει σε επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα.

Αυτό που ακολουθεί είναι μερικές από τις εκατοντάδες των πραγμάτων ένας ωτακουστής μπορεί να κάνει για να μετατρέψει πολύ απλά το τηλεφώνο σας σε μια εξαιρετική συσκευή παρακολούθησης.


"Φιλικές" απειλές.

Κυτταρικής και ασύρματα τηλέφωνα από την ίδια τη φύση τους εκπέμπουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων που μπορεί στη συνέχεια να υποκλαπούν σε αρκετά μεγάλες αποστάσεις. Ακόμη και τα νέα , αποκαλούμενα "ασφαλή" ψηφιακά φάσματα, TDMA, CDMA, PCS, GSM, και παρόμοια τηλέφωνα μπορεί εύκολα να υποκλαπούν με μόνο μερικά δολάρια των. Ο κανόνας είναι ότι «Εάν έχει μία κεραία, τότε δεν είναι ασφαλές!"

Πολλά μόντεμ, τηλέφωνα και κινητά επίσης εκπέμπει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων όταν είναι σε χρήση, αυτή η ενέργεια μπορεί να υποκλαπεί εύκολα από έναν ωτακουστη χρησιμοποιώντας ένα φθηνό ραδιοφωνικό δέκτη ή σαρωτή αστυνομίας.

Τα τηλεφωνικά συστήματα που δημιουργήθηκαν από τις Lucent, Panasonic, US Robotics, και απο άλλους έχουν ιστορικό "να εκμπέμπουν σε επικίνδυνες συχνότητες". Ένα από αυτά τα τηλέφωνα ,παραγγελία κατευθείαν από το εργοστάσιο θα διαβιβάζουν συχνά RF που μπορεί εύκολα να υποκλαπούν απο αρκετές εκατοντάδες μέτρα μακριά. Ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο, το ηχείο του τηλεφώνου μπορεί να διαβιβάζει ήχου δωμάτιο είτε το χρησιμοποιείτε ,είτε οχι . Αν έχετε ένα τηλέφωνο ανοιχτής ακρόασης στο γραφείο σας, φροντίστε να είναι πάντα αποσυνδέμενο ή βγάλτε το πριν από οποιαδήποτε ευαίσθητη συνεδριάση.

Σημείωση: σε πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν δωμάτιο διάσκεψης, ως ένα μέρος για να έχουν εμπιστευτικές συζητήσεις (κώνο της σιωπής αν θέλετε). Μια τέτοια αίθουσα συνεδριάσεων θα έχει απολύτως Spar επίπλωση μαύρισμα, τα τηλέφωνα που μπορούν να αποσυνδεθουν εύκολα και να απομακρύνονται, και οπτικοακουστικό υλικό , που μπορεί να απομακρυνθεί από την αίθουσα, όταν δεν χρησιμοποιείται.


RF Transmitter

Αυτό είναι το κλασικό bug τηλέφωνο, ένα μικρός πομπός RF επισυνάπτεται στην τηλεφωνική γραμμή. Μπορεί να τροφοδοτείται από την τρέχουσα ήδη τηλεφωνική γραμμή ή από μια μικρή μπαταρία. Οι περισσότερες συσκευές του είδους αυτού να διαβιβάζουν μόνο όταν το τηλέφωνο χρησιμοποιείται. Μια τέτοια συσκευή μπορεί επίσης να κρύβεται μέσα στο τηλέφωνο, ή συνδέοντας με καλωδια στο εσωτερικό του κτιρίου στόχο.

RF Transmitter με μικρόφωνο

Αυτό είναι παρόμοια με την παραπάνω διάταξη, αλλά έχει το δικ'ο του μικροφώνυ, και συνήθως εγκαθίσταται στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Η εν λόγω συσκευή θεωρείται συνήθως ένα bug δωμάτιο. Αυτό το είδος της συσκευή εκπέμπει ένα σήμα RF πάνω από το τηλέφωνο ή γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος (9 kHz έως 500 kHz είναι κοινή, αλλά το σήμα μπορεί να φθάσει τα 450 + MHz).

Infinity πομπού ή φυσαρμόνικα Bug


Μια παλαιότερη συσκευή , η οποία επισυνάπτεται στο τηλέφωνο, και όταν καλείται από ένα εξωτερικό τηλέφωνο, θα επιτρέψει στον καλούντα να ακούει στο δωμάτιο για ήχο. Θεωρείται ξεπερασμένο, αλλά εξακολουθεί να πωλείται σε καταστήματα κατάσκοπιας.

Βασική συσκευή εγγραφής ή Drop Out Relay


Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια συσκευή που ανιχνεύει την τάση ή ρεύμα αλλαγής που προκαλείται όταν το ακουστικό έχει αφαιρεθεί από το άγκιστρο. Σκοπός της είναι να ενεργοποιήσει ένα μαγνητόφωνο κρυμμένο γύρω από το ξενοδοχείο. Ορισμένες συσκευές εγγραφής εκκίνησης μπορούν επίσης να ανιχνεύσουν ήχο, και να ενεργοποιείται όταν ανιχνεύεται ήχος στη γραμμή.


Αυτός ο τύπος της συσκευής είναι δημοφιλής στους ιδιώτες ερευνητή.


Παράκαμψη Συσκευών

Αυτό το είδος της συσκευής παρέχει ηλεκτρική μόνωση μεταξύ της γραμμής στόχου και ωτακουστή, η οποία παρέχει ένα χαμηλό επίπεδο ασφάλειας κατά την ανίχνευση. Αυτός ο τύπος της συσκευής είναι δημοφιλής στις αστυνομικές αρχές (τόσο νόμιμα και παράνομα), αλλά εύκολο για ένα εξειδικευμένο ειδικό.

CO / Έλεγχος REMOBS (Κεντρική Υπηρεσία Απομακρυσμένης επιτήρησης)


Επιτρέπει στην τηλεφωνική εταιρεία ή δημόσιο οργανισμό νόμιμα να παρακολουθούν το τηλέφωνό σας. Ο υπολογιστής που χειρίζεται τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή σας έχει εντολή να μεταδώσει ένα ψηφιακό αντίγραφο όλων των κλήσεών σας σε μια ασφαλή θέση ακρόασης (η οποία μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στον κόσμο).

Το μόνο που απαιτείται για να γίνει αυτό είναι η πρόσβαση στην μετάφραση Εss , και Τ-Carrier ή OC-xx γραμμής δεδομένων (ένα κανονικό "βρόχος" γραμμή χρησιμοποιείται σπάνια). Με 622 ΜΒ δίκτυο οπτικών ινών ο επιτηρητής της γραμμής μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση, και να ακούσει πάνω από 11.100 γραμμές σε ένα χρόνο σε μια τοπική περιοχή. Για κάποιον με μικρή εμπειρία στην λαθρακρόαση μια απλή μισθωμένη γραμμή και μια γέφυρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά για ένα πλήρες σχέδιο λαθρακρόασης , κλίμακας υποκλοπών,πρόσβαση στο εσωτερικό των εταιρειών τηλεφωνίας κτίριο είναι ιδανική.

Αυτή η λειτουργία του συστήματος τηλεφώνου δεν είναι ελεγχόμενη , γιατί οι άνθρωποι συντήρησης της εταιρείας τηλέφωνου το χρησιμοποιούν για την συνήθη συντήρηση. Κάθε χάκερ μπορεί και να έχουν εύκολα προσβάση στο σύστημα και να ακούσει τις ιδιωτικές κλήσεις, ή να χειραγωγεί την γραμμή και με άλλους τρόπους. Η ιδιωτικοί ανακριτές και οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι επίσης γνωστό ότι χρησιμοποιούν παράνομα το εν λόγω σύστημα για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τους στόχους.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “O Μεγάλος Αδελφός - Big Brother state”