ΜΠΛΟΚΑ "ΑΓΡΟΤΩΝ" (ΤΡΑΪΑΝΟΥ)

1
Μπλόκα "Αγροτών".

Να συλληφθούν άμεσα η Παπαρήγα και ο Μπούτας με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας για απόπειρα ανατροπής του δημοκρατικού καθεστώτος.

Στην αντίθετη περίπτωση να μηνυθεί η σημερινή ηγεσία της Δικαστικής Εξουσίας για παράβαση καθήκοντος στον αντίστοιχο βαθμό.

Η Ελλάδα καθημερινά παραπαίει και αυτό φαίνεται σε όλα τα "ύψη" και τα "βάθη" της καθημερινής της λειτουργίας. Έχει χαθεί η απλή η λογική και το χειρότερο είναι ότι ακόμα και οι λέξεις έχουν χάσει πλέον το νόημά τους. Ως Έλληνες βλέπουμε να συμβαίνουν εγκληματικά πράγματα εις βάρος της πατρίδας μας και δεν αντιδράμε. Ως πολίτες βλέπουμε να "ματώνουν" τη Δημοκρατία μας και δεν κάνουμε τίποτε απολύτως για να την προστατεύσουμε. Καθημερινά βλέπουμε κι ακούμε τα χειρότερα και δεν καταλαβαίνουμε ούτε τι βλέπουμε ούτε τι ακριβώς ακούμε. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για λογική και λέξεις. Δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε αυτά τα οποία συμβαίνουν γύρω μας και ως εκ τούτου δεν μπορούμε ν' αντιδράσουμε ανάλογα. Προαναγγελθέντες "θανάτους" δεν μπορούμε να αποτρέψουμε.

Θέτουμε λοιπόν στους Έλληνες δημοκράτες το πιο απλό ερώτημα. Σε ποιο κράτος του πολιτισμένου και άρα δημοκρατικού κόσμου θα έβγαινε μια σταλινική ηγέτης να δηλώσει ότι θα "κόψει" τη χώρα στη μέση —απειλώντας την οικονομία, την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη— και δεν θα ενεργοποιούνταν αυτόματα οι μηχανισμοί ασφαλείας του; Σε ποιο κράτος του ίδιου κόσμου θα έβγαινε ένα φασιστικό κόμμα να κάνει κατάληψη —με μηχανοκίνητα μέσα και μάλιστα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες— ενός κρίσιμου οδικού κόμβου και δεν θα συλλαμβάνονταν οι υπαίτιοι μιας τέτοιας εγκληματικής πολεμικής πράξης; Σε περιπέτεια ζωής θα έμπαινε όποιος θα είχε το "επαναστατικό" θράσος να πραγματοποιήσει ένα τέτοιας έκτασης εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα. Όχι απλά το Πανελλήνιο δεν θα τον ξανάβλεπε, αλλά ούτε η οικογένειά του.........συνέχεια εδώ http://www.eamb.gr/new_text/mploka.htm
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”

cron