Η Τουρκία απειλεί ευθέως το Ισραήλ!

1
Η Τουρκία απειλεί ευθέως το Ισραήλ!







Εικόνα






Νέα επιδείνωση στις ήδη προβληματικές σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας ενδέχεται να προκαλέσει η δήλωση που έκανε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Τ. Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε λιβανική εφημερίδα.
Πιο συγκεκριμένα ο τούρκος πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά πως «Αν το Ισραήλ παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας για να βομβαρδίσει στο Ιράν, η συνέπειες που θα υπάρξουν εναντίον του θα μοιάζουν με «σεισμό».
Η συνέντευξή δόθηκε στον αιγύπτιο δημοσιογράφο Fahmi Huwaidi για λογαριασμό της λιβανικής εφημερίδα «Al Safir» και η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα και αναμεταδίδουν τα ισραηλινά και τουρκικά ΜΜΕ.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με πληροφορίες που αναφέρουν ότι η ισραηλινή Αεροπορία εισήλθε πρόσφατα στον τουρκικό εναέριο χώρο εκτελώντας αποστολή αναγνώρισης των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων και αεράμυνας, ο Ταγίπ Ερντογάν τόνισε χαρακτηριστικά πως «πάντως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ».
Ο αρχηγός της Τουρκικής κυβέρνησης προειδοποίησε το Τελ Αβίβ να μην εκμεταλλευτεί τις σχέσεις των δύο χωρών ως πλεονέκτημα για να απειλήσει Τρίτη χώρα (υπονοώντας το Ιράν).
«Το Ισραήλ δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τη σχέση που έχει με εμάς για να βομβαρδίσει το Ιράν, και σε τέτοια περίπτωση εμείς δεν πρόκειται να παραμείνουμε ουδέτεροι ή με σταυρωμένα τα χέρια» συμπλήρωσε ο Τ. Ερντογάν.
Επιπρόσθετα ο τούρκος πρωθυπουργός είπε πως δεν λογικό το Ισραήλ να πηγαίνει στην Λωρίδα της Γάζας να προχωρά σε διώξεις του πληθυσμού εκεί και μετά να έχει το θράσος να πιστεύει πως θα του επιτρέπεται να εκπαιδεύεται με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, από τη στιγμή που οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν επιφέρει την καταστροφή στη Γάζα.
«Εμείς η εκλεγμένη κυβέρνηση ήρθαμε στην εξουσία μετά από την θέληση του λαού μας. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε τα αισθήματα του τουρκικού λαού, που έχουν επηρεαστεί από ότι συνέβη στη Λωρίδα της Γάζας. Ο σεβασμός που έχουμε στα αισθήματα του τουρκικού λαού έπαιξε σοβαρότατο ρόλο στην άρνησή μας να πραγματοποιήσουμε την άσκηση Anatolian Eagle» είπε ο τούρκος Πρωθυπουργός στην ίδια συνέντευξη.



defencenet.gr
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Η Τουρκία απειλεί ευθέως το Ισραήλ!

2
emman έγραψε: «Εμείς η εκλεγμένη κυβέρνηση ήρθαμε στην εξουσία μετά από την θέληση του λαού μας. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε τα αισθήματα του τουρκικού λαού, που έχουν επηρεαστεί από ότι συνέβη στη Λωρίδα της Γάζας. Ο σεβασμός που έχουμε στα αισθήματα του τουρκικού λαού έπαιξε σοβαρότατο ρόλο στην άρνησή μας να πραγματοποιήσουμε την άσκηση Anatolian Eagle» είπε ο τούρκος Πρωθυπουργός στην ίδια συνέντευξη.

«Εμείς η εκλεγμένη κυβέρνηση ήρθαμε στην εξουσία μετά από την θέληση του λαού μας. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε τα αισθήματα του ελληνικού λαού, που έχουν επηρεαστεί από ότι συνέβη. Ο σεβασμός που έχουμε στα αισθήματα του ελληνικού λαού έπαιξε σοβαρότατο ρόλο στην άρνησή μας» είπε ο έλληνας Πρωθυπουργός στην ίδια συνέντευξη.

Και μετά ξύπνησα !
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”

cron