Ημερομηνία : 22 Ιαν 2020, 17:57


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 24 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Σβάστικα το αρχαίο Σύμβολο: αλήθειες και ψέμματα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Νοέμ 2008, 21:08 
Διαχειριστές
Διαχειριστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:31
Δημοσ.: 693
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ο μύθος Σβάστικα, αλήθειες και ψέμματα

Η Σβάστικα είναι ίσως το πιο παρεξηγημένο σύμβολο στην ιστορία. Όταν οι σύμμαχοι μπήκαν θριαμβευτές στο Βερολίνο, ένα απ’ τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκαν ήταν να απαγορεύσουν τη χρήση του συμβόλου της σβάστικας, την οποία ο Χίτλερ χρησιμοποίησε σαν το ιερό του σύμβολο, που οδηγούσε το λαό του και τις στρατιές του στην επικράτηση πάνω στον πλανήτη...

Πόσο «κακό» όμως είναι ένα σύμβολο; Πόσο «ναζιστική» είναι η σβάστικα; Μια πιο προσεκτική μελέτη δείχνει ότι η σβάστικα είναι απλά το «θύμα» της χρήσης της απ’ τους Ναζί, ότι δεν είναι και πολύ … ναζιστική και ότι ακόμα και σήμερα χρησιμοποιείται από τους ίδιους τους … «συμμάχους» που την κατάργησαν.

Η λέξη «σβάστικα» βγαίνει απ’ τη σανσκριτική Svastikah, έννοια που απεικονίζει την ειρήνη (!) και την καλή τύχη (!). Η σβάστικα αποτελεί μια μορφή του σταυρού που έχει ανακαλυφτεί απ’ τους αρχαιολόγους σε βυζαντινές κατασκευές, σε βουδιστικές επιγραφές, σε κέλτικα χειρόγραφα, σε ελληνικά νομίσματα, στους ινδιάνους της φυλής Oklahoma, ακόμα και στα τοιχώματα των μεγάλων πυραμίδων της Αιγύπτου. Με λίγη προσοχή θα το ανακαλύψετε ακόμα και στα διαζώματα του Καπιτωλίου στην Ουάσινγκτον.

Η μεγάλη – ιστορική – ειρωνεία είναι ότι συναντάται και σαν σύμβολο των αρχαίων Εβραίων, ενώ πριν την χρησιμοποιήσει ο Χίτλερ, ήταν ένα δημοφιλές σύμβολο στις Η.Π.Α. στις αρχές του 20ου αιώνα. Πολλοί αμερικανοί πιλότοι το φορούσαν σαν γούρι στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ το 1925 η Coca-Cola σε μια διαφημιστική της καμπάνια, έδινε δώρο ένα «τυχερό» ρολόι τσέπης, με σκαλισμένη πάνω του μια σβάστικα.

Όμως ο Χίτλερ και οι Ναζί μετέτρεψαν τη σβάστικα από σύμβολο τύχης και ειρήνης σε σύμβολο μίσους κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Και μιας και οι μνήμες απ’ τον πόλεμο αυτό είναι φρέσκιες, αποτελεί σήμερα ίσως το πιο μισητό σύμβολο της ιστορίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αποποίησης αυτού του συμβόλου ήταν ότι ενώ είχε οριστεί σαν σύμβολο της εθνοφρουράς της Oklahoma ήδη απ’ το 1923, η αμερικανική κυβέρνηση το αντικατέστησε με το «πουλί του κεραυνού» το 1938, όταν διαπίστωσε ότι ο Χίτλερ το χρησιμοποιούσε σαν «σημαία» της ιδεολογίας του.

Τελικά, τα πράγματα είναι «καλά» ή «κακά» ή εμείς οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουμε να τα χειριζόμαστε; Μήπως ο εγωισμός, η ματαιοδοξία και η άγνοια μας έχει ήδη λερώσει πολλά πράγματα πάνω στη Γη, τα οποία αυτά καθαυτά δεν είναι «βρώμικα»;

Πηγές που χρησιμοποιήθηκαν: zwire.com


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Σβάστικα - Το αιώνιο Σύμβολο
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Σεπ 2009, 15:21 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9069
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ
O αγκυλωτός σταυρός, η λεγόμενη Σβάστικα, σύμβολο του περιστρεφόμενου ήλιου, είναι το πιο αρχαιότερο ιερό, μυστικό και το πιο διαδεδομένο θρησκευτικό σύμβολο του κόσμου. Παρά το γεγονός ότι η ναζιστική περίοδος τερματίστηκε περισσότερο από 50 έτη πριν, η δυνατότητα της Σβάστικας να αποκρούει, να προσελκύει, να εκφοβίζει και να συναρπάζει συνεχίζετε αδιάκοπα.

Τι είναι για αυτήν την απλή, κομψή εικόνα που επιτρέπει για να ασκήσει μια δύναμη που υπερβαίνει οποιαδήποτε λογική εξήγηση; Επειδή ζούμε σε μια εποχή στην οποία η λογική και η ορθολογιστική ικανότητα είναι οι ιδεολογικοί ακρογωνιαίοι λίθοι των αποφάσεων, η έννοια ότι η Σβάστικα έχει κάποια έμφυτη σχεδόν απόκρυφη δυνατότητα να μας συνδέσει με μια άλλη βαθύτερη σφαίρα της συνείδησης μας, μας απασχολούσε πάντα.

Η Σβάστικα είναι, στην ουσία, ένα αρχαίο φυλετικό σύμβολο. Είναι κεντρικό στις θρησκευτικές ζωές των αρχαίων λαών όπως των Κελτών, των ελλήνων, των ινδών . Και ο λόγος για τον οποίο η Σβάστικα ασκεί μια τέτοια δύναμη πέρα από το δυτικό μυαλό είναι ότι αντηχεί βαθιά κάτω στα βάθη της ευρωπαϊκής ψυχής, δηλαδή το αρχέγονο φυλετικό πνεύμα.

Προκειμένου να κατανοηθεί η δύναμη της Σβάστικα είναι απαραίτητο να γίνει κατανοητός ο συμβολισμός του, η σημαντικότερη ύπαρξη του στην τέχνη και τη μυθολογία των αρχαίων θρησκειών, βασικό ακόμη είναι ότι συχνά εμφανίζετε σαν ένα θηλυκό σύμβολο.Μερικά έτη πριν, οι ψηφοφόροι στο Νεπάλ πήγαιναν στις ψηφοφορίες και εξέφραζαν την επιλογή τους με τη σφράγιση μιας Σβάστικας δίπλα στο όνομα του υποψηφίου της προτίμησής τους. Οι αγρότες στο Θιβέτ τοποθετούν συχνά μια Σβάστικα στις πόρτες τους, έτσι ώστε διώχνουν τα κακά πνεύματα. Μια παρόμοια συνήθεια ακολουθούταν από τους ιρλανδούς αγρότες, όπου η Σβάστικα τοποθετούνταν στις πόρτες τους. Οι ινδιάνοι στην Β. Αμερική σχεδίαζαν στα ρούχα τους ζωηρόχρωμες Σβάστικες. Ιατροί από το Ναβάχο σχεδίαζαν Σβάστικες στο πάτωμα ενώ εκτελούσαν τις θεραπευτικές ιεροτελεστίες τους. Μερικά αγόρια από στις Ινδίες ξύριζαν τα κεφάλια τους σχεδιάζοντας μια Σβάστικα.

Η έρευνα για την Σβάστικα στους σύγχρονους χρόνους είναι σχεδόν ανύπαρκτη και περιορίζεται κυρίως σε δύο περιόδους: η πρώτη γύρω από την αρχή του εικοστού αιώνα ενώ η δεύτερη κατά τη διάρκεια της ναζιστικής περιόδου.

Για την υιοθέτηση της Σβάστικα ως σύμβολο τους ναζιστικούς κινήματος υπάρχουν διάφορες θεωρίες. Η μια εξήγηση για αυτήν είναι ότι το σύμβολο αυτό χρησιμοποιήθηκε γιατί ήταν σε θέση να αυξήσει και να εξαπολύσει το αρχαίο τευτονικό φυλετικό πνεύμα των Γερμανών και ευρύτερα το φυλετικό πνεύμα των Αρίων λαών. Η επιλογή της Σβάστικα ήταν πιθανώς μια σημαντικότατη απόφαση που ελήφθη, γιατί χωρίς την δύναμη αυτού του αρχαίου συμβόλου, το γερμανικό έθνος δεν θα μπορούσε πιθανώς ποτέ να έχει επιτύχει το εξαιρετικό επίπεδο συνεκτικότητας και σκοπού που το ανάγκασε για να τινάξει το 20ό αιώνα στα θεμέλιά του.

Είναι μια ισχυρή κατάθεση στην έμφυτη δύναμη της Σβάστικα ότι στη Γερμανία σήμερα παραμένει παράνομο να επιδειχθεί ή να πωληθεί αυτή η εικόνα με οποιαδήποτε μορφή. Είναι σαν οι αρχές να αναγνωρίζουν πρώτοι ότι έχει μια παράξενη δύναμη αυτό το σύμβολο.

Οι περισσότεροι ερευνητές και μελετητές αισθάνονται ότι αυτό το "κακόφημο" σύμβολο δεν αξίζει να μελετηθεί και ότι οποιαδήποτε προσπάθεια σε εκείνη την κατεύθυνση θα εξυπηρετήσει μόνο να ξυπνήσει την ναζιστική συμπάθεια. Άλλοι ακόμα ισχυρίζονται ότι οι ναζί που χρησιμοποίησαν την Σβάστικα με την κακή χρήση της, μόλυναν αυτό το σύμβολο για πάντα. Αυτό το γεγονός το θεωρούμε λίαν αξιοπερίεργο και αδυνατούμε να το εξηγήσουμε. Τι σχέση μπορεί να έχει ένα σύμβολο με οποιαδήποτε πράξη; Εδώ μας λένε ότι δεν έχουν σχέση καν οι ιδεολογίες με οποιαδήποτε πράξη. Μήπως νομίζουν δεν καταλαβαίνουμε το οργανωμένο σχέδιο για την ενοχοποίηση τον πάντων; εκτός βέβαια αυτόν που τους συμφέρει.

Σε όλες τις περιπτώσεις είναι σύμβολο καλής θέλησης, καλής τύχης, καλός οιωνός, ευλογία, μακροζωία, γονιμότητα, υγείας και ζωής. Η Swastika στην σανσκριτική γλώσσα, γλώσσα την οποία μιλούσαν η ανώτερη κάστα τον αρχαίων Λεύκων στις Ινδίες,αναλύετε ως εξής : su-asti, στα ελληνικά σημαίνει ¨ευ εστί¨ δηλαδή ¨είθε να είναι ευοίωνο. Η κατάληξη ka είναι το πρόσφυμα της αιγυπτιακής λέξης karest που συμβολίζει την μούμια ή την πνευματική μεταμόρφωση.

Η σβάστικα είναι το πλέον φιλοσοφικώς εκφραστικό από όλα τα σύμβολα, καθώς και το πλέον περιεκτικό. Είναι σε μια περίληψη λίγων γραμμών η συνολική περιγραφή της δημιουργίας ή για να πούμε καλύτερα της εξελίξεως από την κόσμο-θεογονία έως την ανθροπογωνία, από το αδιαίρετων και άγνωστων έως το άπειρο άτομο της ύλης.

Κοιτίδα της σβάστικας Πολλοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η κοιτίδα της σβάστικας βρίσκετε εκεί που βρίσκεται και η κοιτίδα των Αρίων, παντός δεν έχει ανακαλυφθεί ακριβώς η περιοχή αυτή λόγου ότι η σβάστικα έχει διαδοθεί και βρεθεί σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου..


Το αρχαιότερο ίσως αντικείμενο που έχει βρεθεί με την σβάστικα είναι η βραχογραφία του Παγγαίου, όπου απεικονίζονται οι δίδυμοι, κάστωρ και Πολυδεύκης φέροντες σκήπτρα που καταλήγουν στην σβάστικα. Σημειωτέο ότι υπάρχει διχογνωμία για την χρονολόγηση, γεωλόγος συνέκρινε με της σπηλαιογραφία Λασκω και Αλταμίρα που χρονολογούνται 15.000 Π.Χ ενώ ένας ινδός ειδικός στο διεθνές συνέδριο το 1981 το τοποθέτησε στο 500.000 Π.Χ!!

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές όπως αριστερόστροφη, δεξιόστροφη, κυκλική και ονομασίες όπως Τετράσκελον, Γαμμάδιον, ιερά τετρακτυς και πολλές έννοιες στο τι πραγματικά συμβολίζει.

Τα δυο μακριά σκέλη χιαστί συμβολίζουν τις δυο παγκόσμιες αρχές και τα τέσσερα κεκαμμένα αρμονικά σκέλη τους τέσσερις παγκόσμιους νόμους.

Το παραδοσιακό νόημα του αγκυλωτού σταυρού είναι η ιερή Τετρακτύς και αποδίδεται έτσι: Ένας κόσμος, δυο αρχές, τρεις εκφάνσεις, τέσσερεις νόμοι.

Ο αγκυλωτός σταυρός είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ένα σύμβολο πάντα παρόν.

Ένας σύγχρονος συγγραφέας το αποκάλεσε "αιώνιο σύμβολο!.".clubs.pathfinder.gr

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο μύθος Σβάστικα, αλήθειες και ψέμματα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Σεπ 2009, 20:20 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 24 Αύγ 2009, 23:32
Δημοσ.: 2644
Thanks:
Thanked:
time στο post
Mία απο της τακτικές που παίζουν είναι να χρησιμοποιούνται σύμβολα που έχουν ταυτιστή με την δύναμη απο αρχηγούς κόματα κλπ .Παράδειγμα τον αετό των είχαν όλες η αυτοκρατορείες ρωμαική βυζαντινή σήμερα ΉΠΑ.Τώρα ο αγκιλοτός σταυρός του χίτλερ ήταν αριστερόστροφος πράγμα που σημένει ότι ακολουθούσε όπως έδειξε άλλωστε και η ιστορία το αριστερό μονοπάτι.

_________________
Δεν είμαστε όσα πιστεύουμε, αλλά όσα πράττουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο μύθος Σβάστικα, αλήθειες και ψέμματα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Σεπ 2009, 03:42 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
exkalimper έγραψε:
Mία απο της τακτικές που παίζουν είναι να χρησιμοποιούνται σύμβολα που έχουν ταυτιστή με την δύναμη απο αρχηγούς κόματα κλπ .Παράδειγμα τον αετό των είχαν όλες η αυτοκρατορείες ρωμαική βυζαντινή σήμερα ΉΠΑ.


Οι ΗΠΑ έχουν όμως τον αμερικάνικο αετό !!!

Παράθεση:
Τώρα ο αγκιλοτός σταυρός του χίτλερ ήταν αριστερόστροφος πράγμα που σημένει ότι ακολουθούσε όπως έδειξε άλλωστε και η ιστορία το αριστερό μονοπάτι.


Ο Χίτλερ αριστερός λοιπόν.

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο μύθος Σβάστικα, αλήθειες και ψέμματα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Σεπ 2009, 22:45 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 24 Αύγ 2009, 23:32
Δημοσ.: 2644
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ναι κώστα αλλά και πάλι αετός ένα απο τα αρχετυπικά σύμβολα δύναμης.Και επίσης όταν μιλάμε για αριστερό μονοπάτι δεν μιλάω απο την πλευράς του κόμματος,η τις πολιτικής αν και το τρίτο ράιχ ήταν εθνοσοσιαλιστές ή τουλάχιστον αυτόν το τίτλο είχε αλλά απο την πλευρά της ατράπου με πιο απλά λόγια δεξί μονοπάτι φως αριστερό σκότος :132

_________________
Δεν είμαστε όσα πιστεύουμε, αλλά όσα πράττουμε.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο μύθος Σβάστικα, αλήθειες και ψέμματα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Σεπ 2009, 23:49 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
exkalimper έγραψε:
Και επίσης όταν μιλάμε για αριστερό μονοπάτι δεν μιλάω απο την πλευράς του κόμματος,η τις πολιτικής αν και το τρίτο ράιχ ήταν εθνοσοσιαλιστές ή τουλάχιστον αυτόν το τίτλο είχε αλλά απο την πλευρά της ατράπου με πιο απλά λόγια δεξί μονοπάτι φως αριστερό σκότος :132


Αν μιλούσαμε για δεξιό μονοπάτι, τι θα άλλαζε ?

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο μύθος Σβάστικα, αλήθειες και ψέμματα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Σεπ 2009, 14:52 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:49
Δημοσ.: 927
Thanks:
Thanked:
time στο post
Οσον αφορά για το Δεξί και Αριστερό μονοπάτι των σιν-οκινούμενων... Σαμπάλα και Αγκάρθα κάτι έχει να μας πει σχετικά ο μέγιστος κοσμολόγος Ηράκλειτος...

ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ

Ο Ηράκλειτος διατύπωσε έναν ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ που δεν επιδέχεται καμμία εξαίρεση
Είπε: "ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ" που σημαίνει ότι "τα ενάντια είναι ίδια". Ο νόμος αυτός σε ότι αφορά την Αληθή Διπολικότητα ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ, σημαίνει ότι τα ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.
Άρα κατά παραλληλισμό τα ΠΛΑΣΤΑ (ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ) ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ.

επίσης κάτι υπονοούμενα αφήνουν και τα παρακάτω σύμβολα:

Εικόνα

Εικόνα

ΕικόναΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙ «ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ» ΚΑΙ … ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΙΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ
(ή ΕΠΙΜΟΦΩΣΙΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ)ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΤΑ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟΝ «ΤΕΤΡΑΚΤΙΝΩΝ ΤΡΙΩΝ»

ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Εικόνα

* Κοσμικό Αυγό Ορφικών (Τρισυπόστατο Σύμπαν - Τριονίων - Τριδυμων αλληλοεφαπτόμενων δωδεκαέδρων)


ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ:
1) Δύσις: Εδάφη Δυτικώς του Μεσημβρινού Διερχόμενου από Νήσον Δήλον.
Κέντρον: Δελφοι ["μήτρα" πολιτισμού, Ελλάς Θηλυ πολιτισμικής ροπής]

2) Κέντρον: Μεσημβρινός διερχόμενος από νήσον Δήλον: Απολλώνειον κέντρον Ελλάδος.
Κέντρον Πλανήτου. [Αντικατάσταση από εβραιοσάξονες με τον σημερινό μεσημβρινό του Γκρινουιτς Αγγλίας]

3) Ανατολή: Εδάφη ανατολικώς του μεσημβρινού διερχόμενου από νήσον Δήλον.
Κεντρον: Σαρδεις ["Τρώων - Τρώσκων - Διαπερνών", Ελλάς Άρρενος πολιτισμικής ροπής - Μικράς Ασίας)


ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ, ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ [ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ]

1) Δεξιόστροφα ηλιακά, γαλαξιακά, νεφελωματικά συστήματα.
Αστρικά σπειρώματα υπό σχετικήν πύκνωσιν.
Θηλεια σπειρώματα.

2) Σχετικώς στατικά «πλανητικά», γαλαξιακά, νεφελωματικά συστήματα.
Αστρικά «Στέμματα» μονόδρομης εξόδου.
Ερμαφρόδιτα «Στέμματα»

3) Αριστερόστροφα ηλιακά, γαλαξιακά, νεφελωματικά συστήματα, αστρικά σπειρώματα υπό σχετικήν αραίωσιν.
Άρρενα σπειρώματα διευρυνόμενα.


ΒΙΟΛΟΓΙΑ

1) Δεξιόστροφες «Βιοτικές» πρωτεϊνες αμινοβάσεις, RNA.
Ιδιότητες σθένους –OH Βάσεως.

2) Σχετικώς Στατικές «Αμφιβιοτικές» πρωτεϊνες, αμινοάλατα.
Ιδιότητες σθένους: Μηδέν.

3) Αριστερόστροφες «Αντιβιοτικές» πρωτεϊνες, αμινοξέα.
Ιδιότητες Σθένους: +Η Οξέως.


ΦΥΣΙΚΗ

1) Δεξιόστροφη Κοσμική Ακτινοβολία και Κυματική.

2) Πολωμένη κατά επίπεδα Κοσμική Ακτινοβολία και Κυματική.

3) Αριστερόστροφη Κοσμική Ακτινοβολία και Κυματική


ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ

1) Δεξιόστροφος εκ των δυο πυρήνων των ατόμων.

2) Το κέντρον «Στέμματος» των δύο πυρήνων των ατόμων (σχ. πλάγιο 8, σύμβολο «άπειρου»)

3) Αριστερόστροφος εκ των δυο πυρήνων των ατόμων


ΧΗΜΕΙΑ

1) «Θηλεια» χημικά στοιχεία αρνητικού χημικού σθένους
« - » Πυκνώσεως

2) «Επαμφοτερίζοντα» χημικά στοιχεία.
σθένους « + » και « - » Αδρανή στοιχεία

3) «Άρρενα» χημικά στοιχεία θετικού χημικού σθένους
« + » Αραιώσεως


ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

1) Ολοκληρώματα «S», «SS», «SSS» και διαφορικός λογισμός αρνητικών αριθμών

2) Αντιστροφή λογισμού [Αιτίου <= 0 => Αιτιατού] επί του «Στέμματος» του «Μηδενός». [Αυτογενής Διχασμός του μηδενός ή ουδέτερου αρχικού Αιθήρος σε πρωτογενή Δωδεκαεδρικά Σωματίδια Διπολικου Αιθήρος, αυτογέννεση Σύμπαντικού Οργανισμού κατά Ορφικό λογισμό]

3) Ολοκληρώματα «S», «SS», «SSS» και διαφορικός λογισμός θετικών αριθμών


ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

1) Λογισμός Κινητικής Γεωμετρίας Δεξιόστροφων Κανονικών Στερεών

2) Λογισμός Σχετικώς Στατικής Γεωμετρίας Στέμματος Ζεύγους Στερεών

3) Λογισμός Κινητικής Γεωμετρίας Αριστερόστροφων Κανονικών Στερεών


«ΔΡΑΚΩΝ» ή «ΟΦΙΣ» : Κυματική Φυσική /\/\/\/\/\/\/\/\ Αρχαίων Ελλήνων


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο μύθος Σβάστικα, αλήθειες και ψέμματα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Σεπ 2009, 05:12 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
Ευχαριστώ για τη διαφωτιστική, εν μέρει, απάντηση ! :good

Ο Χίτλερ γιατί διάλεξε την αριστερόστροφη σβάστικα αντί για την δεξιόστροφη ? Ήταν εκούσια και σκόπιμη η επιλογή του ?

Τι θα περιμέναμε διαφορετικό από το Χίτλερ αν υιοθετούσε τη δεξιόστροφη σβάστικα ?

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο μύθος Σβάστικα, αλήθειες και ψέμματα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Σεπ 2009, 09:20 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:49
Δημοσ.: 927
Thanks:
Thanked:
time στο post
Φυσικά και ήταν εκούσια και με απώτερο νόημα η επιλογή του. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στον κόσμο. Ο Χίτλερ είχε εντρυφήσει στον αποκρυφισμό απο πολύ νέος. Ο Χίτλερ όμως δεν δρούσε μόνος του, άλλοι κινούσαν τα νήματα από το παρασκήνιο και οι ίδιες δυνάμεις τον ανέδειξαν. Οι μυστικές εταιρειές και ο γερμανικός ναζιστικός αποκρυφισμός φούντωνε. Αυτή η τροφοδότηση του ναζιστικού αποκρυφισμού σε θεωρίες και σύμβολα προήλθε από το σιν-οκινούμενο Θιβέτ και αν το επεκτείνουμε περισσότερο ακόμα και από τις ίδιες τις μυστικές εταιρείες των αυτοκρατόρων της Σινας-Κίνας(Ιδε το διαφωτιστικό βιβλίο "Ναζισμός μυστική εταιρεία" -Βερνερ Γκερσον, για την σύνδεση των θεωρητικών του ναζισμού με Θιβετ-Σαμπάλα-Κίνα τουτέστιν των εβραιογενών, βαυαρογενών λευκομογγόλων θεωρητικών, Χαουσχοφερ, Λινκον Φον Τρεμπιτς κλπ άπαντες μεμυημένους σε μυστικές εταιρείες της Ασίας).
Είναι γνωστές οι προπολεμικές επαφές των Ναζιστών με θιβετιανούς μοναχούς και μεμυημένους σε μυστικά τάγματα της περιοχής. Κυκλοφορούν ακόμα και σχετικά ντοκυμαντέρ.

http://www.youtube.com/view_play_list?p ... I+in+tibet

Επίσης από το Θιβέτ προήλθε ένα ακόμα παράλληλο ρεύμα που επηρέασε σημαντικά κατόπιν τις θεωρίες του Ναζισμού στη δύση. Αυτό της θεοσοφίας με τα παραπλήσια ναζιστικής ροπής δόγματα του τύπου ΙΕΡΑΡΧΙΑ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ-ΠΟΛΕΜΟΣ αντίθετα με τα δόγματα του τυπικου ελευθεροτεκτονισμού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. (Πλαστές Συμπαιχνιακές Διπολικότητες δεξιας-αριστεράς οδού)
Αυτές οι μογγολικές και σινικές ομάδες πήρανε τα πανάρχαια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ αρχέτυπα ελληνικά σύμβολα των τετρακτίδων από τους αγρίως γενοκτονημένους πελασγικούς απω-ιωνικούς πληθυσμούς της Ασίας και τα διέστρεψαν σε παρα φύσιν διπολικότητες του στύλ "αριστερά ατραπος" ή "ο δρόμος της δεξιάς χειρός" που εξυπηρετούν τον ίδιο κοινό εξουσιαστή και σύστημα..
Ο Χίτλερ δεν θα μπορούσε να υιοθετήσει την αντίστροφη τετρακτίδα διότι τότε θα ερχόταν σε αντίθεση με την θεωρητική θιβετιανοκινούμενη υποδομή του ίδιου του Ναζισμού. Γι'αυτούς τα συμβολα και η πραγματική ζωή έχουν έναν αλληλένδετο "μαγικό" συνδετικό κρίκο. Απέκοψαν λοιπόν ("χώρισαν το πολιτισμικό ζευγάρι") με πάρα φύσιν τρόπο από την αμφιγονική εναρμονισμένη με τη φύση σχέση των διπολικών τετρακτίδων με την χρυσή απολλώνεια τομή και πήραν αποκλειστικά την αρρενα τετρακτίδα και κατ'επέκταση όλες τις "αρσενικές" μοναχικές ιδιότητές της, όπως Αυταρχισμός, Απολυταρχία, Βία, Ενεργητικότητα, Επεκτακτικότητα, Έκρηξη, Καταστροφή (το τελευταίο κατά θιβετιανικό αποσυμβολισμό) με αποτέλεσμα τα επακόλουθα εγκλήματα του Ναζισμού μέσω της πρόκλησης και έκρηξης του Β'ΠΠ και την απόδοση μομφής εγκληματικών εμβλημάτων σε αυτά τα ελληνικά πανάρχαια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ σύμβολα (και ο απώτερος σκοπός είναι συγκεκριμένος αλλά δεν θα τον αναφέρω). Υιοθέτησαν μάλιστα την τετρακτίδα σε πλάγια κλίση ούτως ώστε να ομοιάζει με περιστρεφόμενο τροχό ή με τον "Βούδα με τον τροχό" που ποδοπατά και ισοπεδώνει καταστροφικά τα εχθρικά έθνη των ...υπανθρώπων (των μη ανήκοντων τάχα στην "Άρεια φυλή").
Παράλληλα ένα δεύτερο σύμβολο που συνδέεται άμεσα με την ίδια ροπή είναι και ο Επεκτεινόμενος Σταυρός (το λέει το όνομα του, δηλώνει Ιμπεριαλιστική επεκτατικότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, Έκρηξη, Αραίωση-με επιστημονικό αποσυμβολισμό-) το οποίο σύμβολο υιοθέτησε το όμοιας θεωρητικής υποδομής συγγενεύον με το ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας, ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα του επεκτεινόμενου σταυρού της Ουγγαρίας (ARROW CROSS PARTY) επίσης καταδικασμένο στην ιστορία για φριχτά εγκλήματα πολέμου στον Β'ΠΠ και στο μεσοπόλεμο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Arrow_Cross_Party
(δείτε το έμβλημα του και συγκρίνεται με του ΛΑ.Ο.Σ. , ρόμβος και επεκτεινόμενος με 4 βέλη σταυρός)

Τα ίδια εμβλήματα (αριστερόστροφης τετρακτίδας, αριστερότροπου μαίανδρου και επεκτεινόμενου σταυρού) χρησιμοποιούν ανεξαιρέτως μέχρι και σήμερα όλες οι νεοναζιστικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, δηλαδή όλες οι οργανώσεις υπαγόμενες στη ναζιστική διεθνή (Και η Χρυσή Αυγή συμπεριλαμβανομένου), ακόμα και το ίδιο το πολιτικό κόμμα της Ελλάδος, ΛΑ.Ο.Σ. με πιο συγκεκαλημένη όμως μορφή, ώστε να μη γίνεται εύκολα αντιληπτό!

βλ. θέμα:
viewtopic.php?f=79&t=833&start=18

...εν τη πλήρη αγνοια σου έσπευσες να θεωρήσεις "νεοταξική" την τελευταία μου παράθεση στο παραπάνω θέμα...
Καταλαβαίνεις τώρα την απώτερη σημασία ή ακόμα επιθυμείς περαιτέρω επεξηγήσεις;


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 24 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3  Επόμενο

Παραπλήσια θέματα
Αυτές τις αλήθειες τις ξέρατε;;;;
Δ. Συζήτηση: Διάφορα θέματα απο EMAIL
Συγγραφέας: Κατερίνα Τσαφ Τσουφ
Απαντησεις: 0
Χρεοκοπημένες αλήθειες και τοκισμένα ψέματα
Δ. Συζήτηση: Η Δική μας Αντίσταση
Συγγραφέας: eyrinos
Απαντησεις: 0
Θα σας εξαπατούν με τερατώδη ψέμματα!!!
Δ. Συζήτηση: Κληρικοί στην υπηρεσία του Χριστού και της Ελλάδας
Συγγραφέας: evaggelia
Απαντησεις: 1
Τόσες αλήθειες σ' ένα κείμενο………
Δ. Συζήτηση: Διαφορες συζητήσεις και θέματα.
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
NASA : Μύθοι και αλήθειες για το 2012
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 5


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr