Φιλούμενος - Ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων
http://filoumenos.com/forum/

Απόστολος Κακλαμάνης: "Η Θράκη και η Μακεδονία δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση"!
http://filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=10540
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  eyrinos [ 08 Απρ 2011, 18:01 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Απόστολος Κακλαμάνης: "Η Θράκη και η Μακεδονία δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση"!

Κεραυνό εν αιθρία εξαπέλυσε σήμερα (8.4.2011) στη βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης στη συζήτηση για τα ομόλογα. Και η τοποθέτηση του πρώην προέδρου της Βουλής δεν αφορούσε τα ομόλογα, αλλά τον κίνδυνο στον οποίο είναι εκτεθειμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας...!

Τι είπε;

«Εάν η χώρα δε σταθεί όρθια αυτό το διάστημα, κι αν οι βλακείες περί κυβερνήσεων προσωπικοτήτων, τεχνοκρατών, όλα αυτά που στο λαό καθημερινά εντυπώνουν στη συνείδηση, καταλαβαίνετε μία κατάρρευση της οικονομίας, θα είναι κατάρρευση της χώρας. Και δεν είμαι κανένας εθνικιστής όπως μου έλεγαν από την αμερικάνικη πρεσβεία, στο CBS, ότι ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ, αλλά η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση! Θα σημαίνει εθνική τραγωδία εάν όλοι αντί να είναι όπως είπα «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», αν όλοι δεν καταλάβουμε και ομαδικά και ατομικά κυρίως την ευθύνη».
Εικόνα

Μία ομολογουμένως σοκαριστική δήλωση, που αποτυπώνει -δυστυχώς- πλήρως την οικτρή κατάσταση της κυβέρνησης Παπανδρέου, αφού μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων, αλλά και των "ιδιότροπων" πολιτικών στάσεων και αποφάσεων, δεν μπορεί να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία γεωγραφικών περιοχών της χώρας.

Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε λίαν επικίνδυνη για την ίδια τη χώρα, αφού μέχρι και ο Απόστολος Κακλαμάνης, μεγάλο στέλεχος και πρώην πρόεδρος της Βουλής, προχώρησε στην συγκεκριμένη ανοιχτή αμφισβήτηση ικανότητας υπεράσπισης Ελληνικών εδαφών.

Συγγραφέας:  emman [ 08 Απρ 2011, 18:24 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Απόστολος Κακλαμάνης: "Η Θράκη και η Μακεδονία δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση"!

H Θράκη και το Αιγαίο λέει μέσα στο κειμενο σε αντίθεση με τον τίτλο που λέει για την Μακεδονία.

Βέβαια ποσώς έχει σχέση αν είναι το αιγαίο η η μακεδονία που πιθανόν να είναι το αιγαίο και όχι η μακεδονία.


Σιγα σιγά μας το φέρνουν διότι ξέρουν που οδηγούμαστε...

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/