Ημερομηνία : 28 Φεβ 2020, 09:59


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Εμφύτευση Μικροτσίπ στην Αμερική: Επιπτώσεις των Ανθρωπίνων Bar Codes στα Ανθρώπινα Δικαιώματα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2011, 17:16 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:32
Δημοσ.: 9069
Thanks:
Thanked:
time στο post
Εμφύτευση Μικροτσίπ στην Αμερική: Επιπτώσεις των Ανθρωπίνων Bar Codes στα Ανθρώπινα Δικαιώματα
Σημειώσεις της Gena Mason που αφορούν την
Εμφύτευση Μικροτσίπ στην Αμερική: Επιπτώσεις των Ανθρωπίνων Bar Codes στα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Εφέτος η εταιρεία VeriChip Corp, ο κύριος παραγωγός της χώρας και πάροχος ανθρωπίνων Μικροτσίπ έκλεισε μετά από δεκαετείς έρευνες σε εμβολισμούς μικροτσίπ που περιελάμβαναν κακοήθεις όγκους σε ζώα.
Η περιπτώσεις όμως της εμφιτεύσεως μικροτσίπ σε ανθρώπους ήτε έγιναν οικιοθελώς ήτε εν αγνοία των ατόμων που τα υπέστησαν έχει εγείρει σοβαρά θέματα όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα στις Η.Π.Α. αλλά και διεθνώς. Η εν δυνάμει παράβασις των μέτρων ενάντια στην χρησιμοποίηση ανθρώπων ως πειραματόζωα παραβαίνει τον κώδικα της Νυρεμβέργης, το σύνταγμα των Η.Π.Α., ομοσπονδιακών νομοθεσιών, και δικαστικών νομολογιών. Περιπτώσεις τέτοιων παραβάσεων είναι η πρόσφατη τοποθέτηση μικροτσίπ από την εταιρεία VeriChip σε εκατοντάδες ασθενείς με Alzheimer. Μεταξύ άλλων η διαμάχη αφορούσε την δυνατότητα που έχουν αυτοί οι ασθενείς να συμφωνήσουν με τον εμβολισμό μικροτσίπ λόγω της ασθένειάς τους.
Πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στην εμφύτεψη με μικροτσίπ γιά θεραπεία διά γενετικής μηχανής με συγχώνευση της τεχνολογίας DNA και RFID (αναγνώριση μέσω ραδιοκυμάτων) εντός του τσίπ, αύξησε την επικινδυνότητα του εγχειρήματος, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της μεταβολής του DNA.

Κατόπιν δεκαετούς περιόδου πειραμάτων και αντιλόγων ως προς τις επιπτώσεις που έχει η εμφύτεψη με μικροτσίπ σε ανθρώπους με την διαπίστωση ότι προκαλεί καρκίνο σε μεγάλο αριθμό πειραματόζωων η VeriChip έκλεισε και έχει αναφερθεί ότι επωλήθει σε άλλη ιδιωτική εταιρεία.

Τα κυρίως ΜΜΕ απέτυχαν να προβάλουν επαρκώς την περίπτωση εμφυτευσης με μικροτσίπ, και μόνον μία χούφτα επιστημονικών άρθρων έχουν ασχοληθεί με το θέμα.

Βάσει του κώδικος της Νυρεμβέργης τέτοιες έρευνες σε ανθρώπους χωρίς την γραπτή αποδοχή των ατόμων απαγορεύεται ρητώς. Δυστυχώς, πολλοί οι οποίοι έχουν υποστεί εμφύτευση με μικροτσίπ δεν ήσαν σε θέση να παρέχουν την συγκατάθεσή τους λόγω ανικανότητος. Ορισμένοι εξ' αυτών που μπόρεσαν και κινήθηκαν δικαστικά και απέδειξαν ότι τους έχουν εμφυτευθεί τσίπ χωρίς την συγκατάθεσή τους δεν μπόρεσαν να προσέλθουν σε δίκη καθότι τα δικαστήρια επέμεναν ότι για να συνεχιστεί η δίκη έπρεπε να αφαιρεθούν τα μικροτσίπ. Τότε οι ενάγοντες βρέθηκαν στην πολύ δυσάρεστη θέση να μην αφαιρείται το μικροτσίπ από κανένα ιατρικό πάροχο (πιθανώς λόγω του ότι εφοβούντο ότι το κράτος θα τους επανενοχοποιούσε). Μερικώς σε αντίδραση αυτού του αδιεξόδου ένας αριθμός πολιτειών έχουν απαγορεύσει την εμφύτευση τσίπ. Πάντως, το Κογκρέσο παραμένει σιωπιλό ως προς αυτό το θέμα.

Η τεχνολογική εξέλιξη οδήγησε στην κατασκευή βιοτσίπ τα οποία συνδιάζουν ηλεκτρονικά ρεύματα με το ανθρώπινο DNA, καθώς και άλλα βιολογικά στοιχεία.

Υπάρχουν ξεχωριστά είδη μικροτσίπ προς εμφύτευση σε ανθρώπους. Προτίθεμαι να διαμορφώσω μία λογική προς απαγόρευση εμφύτευσης όλων των ειδών μικροτσίπ και για την αποδοχή περιοριστικών μέτρων σε άτομα που τους έχουν εμφυτευθεί μικροτσίπ μετά από συγκατάθεσή τους με βάση την υγεία και την κοινωνική τοποθέτηση που εμπλέκονται σε αυτήν την διαδικασία.

Όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα το Κογκρέσο αγνόησε το θέμα παντελώς.

Ένα αδρανές, εμφυτευμένο μικροτσίπ φέρει έναν μοναδικό αριθμό αναγνώρισης, και παραμένη αδρανές κάτω από το δέρμα έως ότου αναγνωσθεί από ένα ηλεκτρομαγνητικό ανιχνευτή. Ένας τέτοιος ανιχνευτής ο οποίος ήτε έχει χειριστή ήτε είναι φορητός μπορεί να διαβάσει τον 10ψήφιο αριθμό και να τον μεταφέρει σε απομεμακρυσμένο σταθμό ο οποίος διαθέτει τις προσωπικές πληροφορίες του ατόμου με το εμφύτευμα. Το VeriChip είναι αρκετά μικρό ώστε να μπορεί να χορηγείται με σύριγγα κατα την διάρκεια μιάς διαδικασίας ολίγων λεπτών και έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ενός ανθρώπινου bar code που αποτελείται από 128 χαρακτήρες πληροφοριών.

Ο χειρούργος Richard Seelig, ιατρικός σύμβουλος της Applied Digital Solutions εμφύτευσε και στον εαυτό του ένα τέτοιο μικροτσίπ. Αρκετοί τον ακολούθησαν. Καθότι δεν ήθελαν να περιμένουν στις ουρές και να για να αγοράζουν ποτά γρηγορότερα οι θαμώνες του Baja Beach Club στην Βαρκελώνη επλήρωσαν ώστε να τους εμφυτευτεί μικροτίπ, έτσι χρησιμοποίησαν το εμφύτευμα ως μέθοδο πληρωμής κατά τον ίδιο τρόπο που θα χρησιμοποιούσαν μία πιστωτική κάρτα . Το καλοκαίρι του 2007 η VeriChip λανσάρησε ένα πιλοτικό πρόγραμμα εμφύτευσης μικροτσίο σε εκατοντάδες ασθενείς με Alzheimer σε ένα κέντρο στην Φλώριδα.Το 2006 προσπάθησε να πείσει κέντρα ασφαλείας της χώρας να προωθήσουν νομοθέτημα που να επιβάλει την εμφύτευση τσίπ σε άτομα που έχουν πρόσβαση σε απόρρητα μυστικά. Μάλιστα απευθύνθηκε στο Πεντάγωνο ώστε να επιβάλει την εμφύτευση σε όλους τους στρατευμένους στον στρατό των Η.Π.Α. και ο Πρόεδρος της Scott Silverman ενουθέτησε την αμερικάνικη κυβέρνηση τα χρησιμοποιήσει τα μικροτσίπ για να εντοπίζει τους μετανάστες και τους εργάτες με πρόσκληση.

Μία νέα τεχνολογία, το διατεταγμένο DNA τσίπ, έχει πρόσφατα εμφανιστεί. Επίσης γνωστό ως «γενετικό τσίπ», "DNA τσίπ" ή «βιοτσίπ», η συσκευή καταγράφει τον γεννετικό κώδικα σε ένα μικροτσίπ. Είναι σαν τα ηλεκτρονικά τσιπάκια αλλά είναι συγχωνευμένα με μόρια DNA. Σύντομα θα είναι δυνατή η εμφύτευση των DNA τσίπ το οποίο μόνιμα θα καταγράφη- ή ακόμη θα ελέγχη- την γεννετική δραστηριότητα του ατόμου ανά πάσα στιγμή. Είναι επόμενο η τεχνολογία του RFID μικροτσίπ και του DNA μικροτίπ θα ενωθούν. Αυτή είναι μία πολύ νέα τεχνολογία που δεν γνωρίζουμε την μελλοντική της χρήση. Παρεπιπτόντως όμως μπορούμε να προβλέψομε την εξέληξη ενός ενέσημου, ηλεκτρονικά ελεγχόμενου μικροτσίπ το οποίο θα καταγράφει συνεχώς την μεταβολική δραστηριότητα του ατόμου, σκέψεις, και αισθητήριες εμπειρίες, αλλά θα μπορεί επίσης μόνιμα να αλλάζει το DNA του ατόμου με το εμφύτευμα.

Επιπτώσεις στην Υγεία

Εμφάνιση κακοηθών όγκων σε 1-10% των πειραματοζώων. Μία μελέτη της Dow Chemical επιβεβαίωση ότι οι όγκοι προεκλήθησαν από τα μικροτσίπς. Αρκετοί ογκολόγοι μελετητές ανέφεραν ότι δεν θα επέτρεπαν στην οικογένειά τους να εμφυτεύσουν μικροτσίπ. Εφ'όσον εμφυτευτούν οι ιατροί είναι αδύνατον να τα εντοπίσουν, και η αφαίρεσίς των απαιτεί την χρήση ακτινοβολίας, ηλεκτρικών υπολογιστών και πλαστικής επέμβασης. Επίσης όσον αφορά την θεραπεία κυττάρων υπάρχει πολυπλοκότητα στο ότι έχει αναφερθεί τουλάχιστον ένας θάνατος κατά την διαδικασία.
Σε έρευνες που έγιναν στο Princeton (1998) οι εβρυολόγοι ανέφεραν ότι το DNA μικροτσίπ σε μερικά χρονια θα μπορούσε να επιφέρει γενετικές αλλαγές. Όπως το ότι οι γονείς θα εμφυτέυουν τσιπάκια στα έβρυα ώσε να αναπρογραμματίζουν γεννετικά τα παιδιά τους.
Πρέπει να υπάρξει πολλή προσοχή διότι η έλλειψη εμπειρίας σε αυτά τις περιπτώσεις, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακροτηριασμούς. Μετά από γενεές γεννετικής διαλογής, η ανθρωπότητα θα μπορεί να χωριστεί σε δύο διαφορετικά είδη.

Ως προς την νεοευγενετική, η δημιουργία τέτοιων μεθόδων ευγενετικής θα μπορούσε να φέρει σε κατάρρευση τα θεμέλια της κοινής ανθρώπινης φύσεως. Οι γονείς θα δύνανται να αλλάξουν γεννετικά το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών των παιδιών τους. Αυτές οι γεννετικές μεταλλάξεις είναι συνειφασμένες με κοινονιολογικές, οικονομικές και εθνικές συγκρούσεις.

Ως προς τις μυστικές έρευνες οι κυβερνήσεις των Η.Π.Α. με προγράματα επιβάλουν τον έλεγχο του νού και των αισθήσεων σε άτομα χωρίς την θέλησή τους όπως φυλακισμένους, σπουδαστές, στρατιωτικούς και τους πτωχούς. Τέτοιες μέθοδοι έχουν σκοπό να εφαρμόσουν μεθόδους πολέμου κατά ξένων υπηρεσιών. Η Επιτροπή Rockefeller και η Εκκλησιαστική Επιτροπή απεκάλυψαν ότι η ανάπτυη των ψυχολογικών, φαρμακευτικών, και ραδιολογικών τεχνολογιών είχαν σαν σκοπό την στοχοποίηση, απώλεια και καταστροφή των πολιτικά αναρμόστων πολιτών. Ένας αριθμός αυτών ανέφεραν ότι είχαν υποστεί εμφύτευση μικροτσίπ και ελέγχετο η κίνησης τους καθώς και οι σκέψεις του βομβαρδίζοντάς τους με ηλεκτρικά σήματα που τους προξενούσαν πόνο, αφαίρεση ύπνου, υπαγορευόμενα φαινόμενα ακουστικά, φυσικά και οπτικά καθώς και πρόκληση όγκων. Αυτά δεν είναι μέρος κάποιου προγράμματος που ανάγεται σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά το 1950 η CIA άρχισε να διερρευνά τρόπους για να επιδράσει επί της ανθρώπινης αντίληψης και συμπεριφοράς.

Η εταιρεία Ambient επέδειξε ένα νέο καταναλωτικό μηχάνημα το οποίο μεταφράζει τις σκέψεις σε φωνητική ηχώ ενώ η British Telecom's Mastersham Heath Laboratories ανέπτυξε ένα τσιπάκι το οποίο δύναται να αποτυπώνει κάθε σκέψη καθώς και οπτική και φυσική αίσθηση.

Το 1974 ο Δρ. Jose Delgado, κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου ότι χριάζονται ένα πρόγραμα ψυχοχειρουργικής γιά να ελέγχουν πολιτικά την κοιωνία. Όποιος απέκλεινε από τα δεδομένα μπορεί να ακρωτηριαστεί εγχειρητικά. Πρέπει να ελέγχουμε τον νού ηλεκτρικά. Ως πειραματόζωα έχουν μυστηκά χρησιμοποιηθεί στρατιώτες, φυλακισμένοι, ψυχασθενείς, παιδιά με ειδικές ανάγκες, κωφοί και τυφλοί, ομοφυλόφιλοι, μοναχικές γυναίκες, οι γέροι, οι μαθητές και όποιο γκρούπ ατόμων θεωρείται περιθωριακό από τους ελίτ εκτελεστές των πειραμάτων.

Νομοθεσίες που επιβάλλονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο κώδικας της Νυρεμβέργης.
Αναφέρει ότι άνευ ουδεμίας εξαιρέσεως επιβάλεται εθελουσία συγκατάβασης του ατόμου για την εμφύτευση. Πρέπει το άτομο να δύναται να κατανοήσει αρκετά από την διαδικασία.
Η εφύτευση εις το παρόν παραβιάζει τον νόμο ειδικά σε ότι αφορά τα παιδιά, τους ψυχασθενείς οι οποίοι νομικά δεν μπορούν να συναινέσουν. Η κυβέρνηση σαφώς παραβιάζει τα νομοθετήματα του κώδικα της Νυρεμβέργης.

Νέα ευρήματα ως προς τις παρενέργειες είναι ο καρκίνος, θάνατος σε περιπτώσεις κυταρροθεραπείας καθώς και άλλες που είναι ακόμη άγνωστες. Ειδικά σε όλες τις περιπτώσεις η εμφύτευση δεν μπορεί να ανατραπεί εφ'όσον γίνει, και σε περιπτώσεις μαζικών ή άνευ της συναινέσεως επιβαλλομένων δεν δίνανται να τερματιστούν.

Δικαστική αντιμετώπιση

Όπου έχει αναφερθεί ότι έχει γίνει εμφύτευση χωρίς την συναίνεση των παθόντων λόγω ηλεκτρονικού πολέμου ανέφεραν ότι η αστυνομία στο δικαστήριο δεν μπορούσε να αφήσει τους αστυνομικούς να καταθέσουν καθότι υπήρχε ανάμειξη του στρατού. Δηλ. Αποτελούσε στρατιωτικό απαραβίαστο μυστικό.
Ορισμένες πολιτείας επανεστάτησαν με την χρησιμοποίηση RFID ετικετών και τεχνολογία μικροτσίπ σε καταναλωτές. Πολλά νομοθετήματα πέρασαν για προστασία από τον κρατικό μηχανισμό.
Παρένθεση: Μόλις χθές Οκτώβριος 2009, μου ανέφερε μία μητέρα ότι πηγαίνοντας το παιδί της σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί εδώ στην Αθήνα του έβαλαν ετικέττα με κωδικό ανιχνεύσημο. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ. ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!!!

Οι επιπτώσεις στον άνθρωπο από την εμφύτευση μικροτσίπ θα είναι πολύ βαρειές επί της κουλτούρας, της βιομηχανίας αλλά και της ζωής των ανθρώπων.

Επίσης δεν μπορούν να ελεγχθούν αν οι γιατροί αποφασίσουν να εμφυτεύσουν μικροτσίπ σε ομάδες με ειδικές ανάγκες ή μονοχικές γυναίκες ή τέλος για άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν με ρατσισμό. Επιπροσθέτως, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημογραφικούς σκοπούς.

Όσον αφορά την δημόσια υγεία η VeriChip ήθελε να επιβάλει την μαζική εμφύτευση σαν μοντέλο. Το ότι υπάρχουν ψυχικά ασθενείς και ασθενείς με διαβήτη προς θεραπεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να εμφυτέψωμε μικροτσίπ σε υγιή άτομα και ούτε αποτελεί πληθυσμιακή απειλή. Δεν είναι λοιπόν αίτιο για την εμφύτευση σε υγιή παιδιά. (Παρένθεση: Μήπως διά τούτο ανέφεραν το εμβόλιο της γρίπης; ότι δήθεν υπάρχει πανδημία;)

Ανθρώπινα Δικαιώματα

Όποιο άτομο διαλέξει να του εμφυτευτεί μικροτσίπ θα πρέπει να έχει έλεγχο επί της διαδικασίας, της προόδου, της εφαρμογής και της διάρκειας της εμφύτευσης. Όσοι έχουν υποστεί εμφύτευση ή υποθέτουν ότι έχουν, θα πρέπει να υπάρχει νομοθέτηση ώστε να ερευνούνται οι καταγγελίες και οι πιθανές παραβιάσεις του νόμου. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι νομοθετικά κατωχηρωμένοι να αρνούνται την εμφύτευση συμπεριλαμβανομένων των παιδιών έστω και αν συναινούν οι γονείς τους καθώς και να αρνούνται την επιβολή οποιασδήποτε άλλης μη ελεγμένης τεχνολογίας. Να γίνει σεβαστή η άρνησις για προσωπικούς λόγους.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν μικροτσίπ, ειδικά δε προς κυτταροθεραπεία λόγω των αγνώστων επιπτώσεων θα είναι αδύνατον οι άνθρωποι αυτοί να λάβουν ασφάλεια ζωής ή άλλες καλύψεις.
Πολλοί Αμερικανοί δήλωσαν τον φόβο τους ότι άν δεν δεχτούν να τους εμφυτέψουν μικροτσίπ στην εργασία τους θα χάσουν την θέση τους. Και αυτό δεν είναι σενάριο φαντασίας ήδη ορισμένοι αμερικανοί έχουν απολυθεί διότι δεν δέχτηκαν να υποβληθούν σε γεννετικό έλεγχο.

Η εμφύτευσις μικροτσίπ επίσης προκαλεί πολλές αντιδράσεις σε άτομα γιά θρσκευτικούς λόγους. Σε άλλους ως προς την ιδιωτική ζωή και του αυτοπροσδιορισμού. Θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε αντιμαχίες ασθενών και ιατρών ειδικά σε περιπτώσεις όπου οι ιατροί θα εδέχοντο αποζημιώσεις γιά να εμφιτεύσουν μικροτσίπ, ή εδέχοντο πιέσεις από το κράτος. Σε περιπτώσεις όπου το κράτος έχει παρανομήσει οι επιβολές εμφύτευσης έχουν ως συνέπεια τον στιγματισμό και την περιθοριοποίηση των ανθρώπων με εμφυτευμένα τσίπ. Γιά ασθενείς όπου χρησιμοποιηθεί η εμφύτευση για προσωπική ασφάλεια, τότε θα πρέπει αυτοί να είναι ενημερωμένοι πότε, πού και πόσο συχνά οι πληροφορίες αποθηκεύονται και ποιοί είχαν προσβασιμότητα. Επίσης ποιά μέτρα έχουν ληφθεί για την προστασία από προσβάσεις μή εξουσιοδοτημένες. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αρκετές δυνατότητες γιά την ανίχνευση και αφαίρεση των μικροτσίπ.

Με την επέκταση της εμπορευματοποίησις της βιομηχανίας ασφάλισης και τις πιέσεις λόγω εθνικής ασφάλειας επιβάλλεται η δημιουργία μηχανισμού ο οποίος να προστατεύει τον άνθρωπο από της πολιτικές πιέσεις και τις πιέσεις της αγοράς. Πρέπει να υπάρξουν διατάγματα ώστε να προστατευτούν τα άτομα από την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους εις το όνομα όποιας εθνικής ασφάλειας ή άλλης επίσημης ανησυχίας.

Το κογκρέσο θα πρέπει να εξετάσει την επιβολή κυρώσεων και να περιλάβει την εμφύτευση στον νόμο περί βασανιστηρίων. Επίσης να συγκροτηθεί εσωτερική ομάδα επιθεώρησις γι'αυτά τα θέματα που θα είναι ανεξάρτητη αρχή και να μην υπόκειται σε πολιτικές τοποθετήσεις. Τα θύματα πρέπει να λάβουν αποζημιώσεις.

Συνθήκες

Πρέπει να θεσπιστούν διεθνείς συνθήκες εκτός του κώδικα της Νυρεμβέργης. Εάν οι ιατροί έχουν στοχοποιήσει ομάδες όπως μοναχικές γυναίκες, μειονότητες και άλλες περιθωριακές ομάδες γιά εμφύτευση μικροτσίπ θα πρέπει να ενισχυθούν οι συνθήκες για τη προστασία των ατόμων αυτών.

Επίσης τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να επισυνάψουν συνθήκες διεθνείς. Επειδή πολλά θέματα συνάπτονται άλλων όπως βασανηστήρια, ιατρικές έρευνες, γεννοκτονία πρέπει να σχηματιστούν Επιτροπές που να ασχοληθούν με την εμφύτεψη μικροτσίπ και άλλου είδους ιατρικές και γεννετικές μετατροπές. Οι Η.Π.Α. έχουν πλήρως αποτύχει να εγείρουν το θέμα του ανθρώπινου εμφυτεύματος μικροτσίπ.

Συμπέρασμα

Όλα τα οποία αναφέραμε προηγουμένως μπορούν να μας πείσουν ότι η επιβλητέα ή αυθαίρετη εμφύτεψη μικροτσίπ σε ανθρώπους πρέπει να απαγορευτεί παγκοσμοίως. Οι βιολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις είναι μεγάλες. Πρέπει να εξετασθούν και να συζητηθούν διεξοδικά οι επιπτώσεις στην παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και την μεταβολή στο DNA.

Οι ανθρώπινες βιοτεχνολογίες και οι κίνδυνοι πρέπει να είναι το μέλημα κάθε χώρας αλλά και διεθνώς και να υπάρξει νομοθεσία.


απο fotiniaspida

_________________
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 1 δημοσίευση ] 

Παραπλήσια θέματα
Ρωσικό υποβρύχιο πλέει στην Κύπρο για να την προστατεύσει
Δ. Συζήτηση: Η Κύπρος
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 5
Ανθρώπινα κύτταρα δημιουργούν λειτουργικά αιμοφόρα αγγεία..
Δ. Συζήτηση: Επιστήμες
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0
"Μακεδονία" τα Σκόπια μέσα στην ελληνική Βουλή! Πρόκληση χωρίς απάντηση
Δ. Συζήτηση: Ελληνοσκοπιανά
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 1
Τζέιμς Σταυρίδης - Η «έξυπνη δύναμη» από τη Σμύρνη στην κορυφή του ΝΑΤΟ
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 0
Το εβραϊκό 4ο Ράιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα (ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ)
Δ. Συζήτηση: Νέα τάξη Πραγμάτων
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 12


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr